Mi az a fisting?

Az öklözés egy szexuális praktika, ami manapság meglehetősen jól ismert, azonban még mindig a titokzatosság sejtelmes fátyla övezi, és azok, akik szívesen kipróbálnák, még mindig egy kicsit tartanak tőle. Tehát mi az az öklözés, mit kell észben tartani, ha rászánják magukat, hogy kipróbálják, és ki fogja a leginkább élvezni?

Az öklözés egy erotikus technika, aminek a jelentését közvetlenül a nevéből is le tudjuk vezetni. A fist az angol nyelvben azt jelenti, hogy ököl, és így elég hamar eljutottunk ennek a pratikának a lényegéig. Az öklözésnél a teljes összeszorított tenyeret egészen a csuklóig kell a hüvelybe vagy az anális nyílásba beilleszteni.

Ha a fistinget ketten végzik, az izgatás kétoldalú. Aki azt végzi, példátlan izgalommal találkozik, és az, aki kapja, pedig teljes teltségérzetet érez, ami az izgató perverzió határát súrolja.

Mi a legfontosabb az öklözésnél?

Ne siessen sehova. Különösen akkor, ha először próbálkoznak az öklözéssel, nagyon alapos megfontoltságra és gondos felkészülésre van szükség. Ellenkező esetben, a korlátok és lehetőségek túlbecsülése sérülésekhez vezethet.

Ezt kétféle módon akadályozhatja meg: a hüvelyi vagy az anális nyílás lassú kitágításával és alapos síkosítással, ami nagyban megkönnyíti a csukló bejutását az üregbe. Függetlenül attól, hogy a hüvelybe vagy a popsiba hatol-e be, szilikon bázisú, sűrűbb és zsírosabb síkosító után kell nyúlnia.

Egy ilyen síkosító nem folyik és nem szárad ki, aminek köszönhetően a nedvesség érzete nem veszik el. Érthető okokból az anális nyílás sokkal több síkosítót igényel, mint a hüvely.

Öklöző síkosítók

Ha tisztában akar lenni a megfelelő síkosító kiválasztásával, akkor egy olyan terméket keressen, amit kifejezetten az öklözésre fejlesztettek ki. A fistingre alkalmas gélek gyakran enyhén érzéstelenítő hatással rendelkeznek, aminek köszönhetően elkerülheti a fájdalmat, és csak a gyönyört élvezheti.

Az összetételük a hagyományos síkosító készítményektől a glicerin - az alapvető nedvesítőszer - arányában különbözik, ami sokkal nagyobb részben van jelen az öklöző síkosítókban, mint a vízbázisú síkosítókban. Másodlagos alkotóelemként finomított ásványolajat is tartalmaz, ami tartós nedvesítést biztosít, és megakadályozza a készítménynek a bőrbe és a nyálkahártyába történő felszívódását. Az alkalmazást követően tehát tökéletesen ellátja a funkcióját, és az erotikus játékok befejezése után kimosható a testből.

Kinek ajánljuk a fistinget?

Az erotikus területen csak egyetlen szabály létezik: ha valami izgalomba hozza önt, akkor azt önnek találták ki. Ha ön egy nő, és ki akarja próbálni az öklözést, nem számít, hogy odalent szűk-e vagy sem. Ha alaposan felkészül az öklözésre, és lépésről lépésre halad, a hüvely gond nélkül alkalmazkodik az ököl méretéhez.

Arról, hogy hogyan kell úgy öklözni, hogy azt soha ne felejtse el, többet megtudhat a következő cikkünkben, aminek a címe: Hogyan öklözz jól?
Szerző
Martina
2021.06.24.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.