15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Mi az a párvibrátor és miért érdemes kipróbálni?

Amikor azt mondjuk párvibrátor, nem mindenki tudja pontosan, mit képzeljen el az alatt a kifejezés alatt. Ráadásul eőfordulhat, hogy még ránézésre sem tudja valaki megállapítani erről a dologról, hogy hogyan kell használni. Más szexuális segédeszközökkel ellentétben, amelyek gyakran már az első pillantásra is felismerhetőek, a párvibrátorok az elegáns és észrevétlen megjelenésükben különböznek a többi segédeszköztől. Tehát mi is az a párvibrátor, hogyan kell pontosan használni, és mi mindenre képes az ágyban?
Partnerský vibrátor We-Vibe s diaľkovým ovládačom

A párvibrátor egy kicsi, észrevétlen segédszköz, ami elsősorban a nemi együttlét megfűszerezésére szolgál, miközben mindkét partnert egyidejűleg stimulálja, de ha a nő elegendő fantáziával lett megáldva, egyedül is játszhat vele.

Hogy néz ki a párvibrátor?

Ez egy kicsi, ízléses és viszonylag hajlékony U-alakú segédeszköz, amely gyártónként változhat színben, alakban, vastagságban vagy a vezérlés módjában. Néhány párvibrátor távirányítóval is rendelkezik, másokon pedig a vibrációk szabályozására szolgáló gombok a vibrátor elülső részén helyezkednek el.

Ezt az erotikus játékok úgy alakították ki, hogy az alakjával és a rezgéseivel egyidejűleg stimulálja a csiklót és a G-pontot, valamint a partner péniszét is izgassa. Megkönnyíti az orgazmus elérését, valamint fokozza és intenzívebbé teszi a már eleve erős élvezetet a penetráció alatt.

Hogyan kell használni a segédeszközt?

A vibrátornak két vége van, amik közül az egyiket a hüvelybe kell behelyezni, a másik végét pedig a csiklóra és a belső szeméremajkakra kell tenni. Ezután hozzáfoghatnak az előjátékhoz, vagy egyenesen a dologra is mehetnek.
Ukážka použitia partnerského vibrátora
Abban az esetben, ha kíváncsi, hogy a partnerének elegendő hely marad-e, akkor megnyugodhat. A hüvelybe helyezett vibrátor vége általában valamivel vékonyabb, mint a felső része, ami kívül marad. Ennek a résznek az átmérője általában nem haladja meg a két centimétert, és nem akadályozza vagy nyomja egyik partnert sem a szex közben.

A segédeszköz által kibocsátott rezgések szabályozhatók, és a legtöbb esetben a készülék több rezgésmóddal rendelkezik, amelyek közül mindegyik pár megtalálja a nekik leginkább megfelelőt.

Miért érdemes kipróbálni a párvibrátort?

Ha előszeretettel fedeznek fel valami újat, és azok közé a párok közé tartoznak, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy elkerüljék a sztereotípiákat, a párvibrátort önöknek találták ki. Újfajta élményt nyújt, és lehetővé teszi mindkét partner számára, hogy élvezzék a vibrátor nyújtotta lehetőségeket, miközben éppen a legérzékenyebb helyekre összpontosít.

Ugyanis a vibrátor a G-pontot, a csiklót célozza meg, és ha nagyon szorosan kapcsolódnak egymáshoz a partnerével, az erősebb vibrációk a partner prosztatáját is elérik.

Hogyan válasszunk párvibrátort?

Mindenekelőtt jó tisztázni, hogy pontosan mit vár el a vibrátorból, és milyen gyakran tervezi használni. Ezektől a tényezőktől is függ a segédeszköz megvásárlásához szükséges beruházás mértéke. Ha csak ki akarja próbálni ezt a segédeszközt, és még mindig nem biztos benne, hogy tetszeni fog-e, válasszon egy egyszerű páros vibrátort, ami nem büszkélkedhet túl sok funkcióval.

Viszont ha a párvibrátor elnyerte a tetszését, és azt akarja, hogy a rendszeres társa legyen, válasszon megfontoltan. Válasszon egy újratölthető vibrátort, hogy elkerülje az állandó elemvásárlásból fakadó gondokat.

Ezenkívül értékelni fogja ezeknek a termékeknek a vízhatlanságát, és azt, hogy távirányítóval is vezérelhetők. Ez a funkció ugyanis lehetővé teszi a partnerek számára, hogy sokkal több mókában és játékban legyen részük.
Szerző
Martina
2021.07.22.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2020.09.25.
Megfelelő higiénia szex után - hogyan mosakodjuk úgy, hogy ne bánjuk meg a gyönyör pillanatait?
A pár romantikus összebújása a szex után az idillikus, filmbe illő jelenetek közé tartozik, ami sokkal szebbnek láttatja a valóságot. Valójában a pillanatok, nem sokkal a közösülés után teljesen másképp néznek ki. Papírzsebkendőt keresünk, letöröljük az ondót, a felelősebbek becsomózzák az óvszert, és az első lépések a kukához vezetnek. A bújásra vagy az enyelgésre nem marad sok idő, és ez részben jó is...
933
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.