Mi az a roleplay, és miért kellene kipróbálnia a partnerével?

Engedetlen diáklány, szexi vízvezeték-szerelő, szemtelen szobalány, szolgálatkész pincérnő, a fájdalomtól üvöltő beteg és szenvedélyes egészségügyi nővér... Ezeknek a szerepeknek a játszása ikonikussá vált az erotikus iparban. Időnként, a szexuális élet újjáélesztése érdekében nem kell befektetnie a drága szexuális játékokba. Néha elegendő csak eldobni az akadályokat, és ajtót nyitni a fantáziája számára!



Az angol roleplay (azaz szerepjáték) kifejezés először egy olyan területen honosodott meg, ahol fantáziaelemek és más virtualitások uralkodnak. Később szexuális felhanggal is használták az erotikus játékok rövidítéseként, amiben a pár egyik vagy mindkét tagja valamilyen szerepet játszik a szexuális vágy serkentésében.

Miért olyan népszerű a roleplay?

Ennek sok magyarázata lehet. Mindenesetre ezek a többé-kevésbé ártatlan játékok hatékony megszakítátják a szexuális élet sztereotípiáját. Az ismeretlenből fakadó izgalom egyre inkább növekszik, a két szerelmes egy időre teljesen idegenné válik, és biztosan tudja, hogy az idegennel való vad szex a kezdeti zavar ellenére meglehetősen izgalmas.

Mit tegyünk, hogy a szerepjáték tökéletes legyen?

A környezetváltozás segít

Ha először tervez szerepjátékot játszani a partnerével, akkor a környezet megváltoztatása nagyon hasznos lesz. Az otthon mint olyan, biztonságérzetet nyújt, ugyanakkor meggátolja, hogy egy másik nő/férfi szerepébe bújjon. A konyhában, ahol éveket töltött el mosogatással, soha nem fog teljesen egy pajkos csapossá válni.

Első alkalommal tehát azt javasoljuk, hog a szerepjátékot például a nyaralás közben, a hotelszobában próbálják ki. Az új környezet beindítja a fantáziáját és a vágyat a szokatlan izgalmas élmények megtapasztalására.

Autentikus jelmez

A takarítónő, az ápolónő, a szobalány vagy az iskoláslány jelmez segít abban, hogy jobban beleélje magát az új szerepébe. A partnere is másképp fog önre nézni - a vizuális izgatás ebben az esetben több, mint szükséges.

A szerepjáték-jelmezek sokszor többet fednek fel, mint amennyit eltakarnak, és ennek köszönhetően szexibbnek fogja magát érezni, mint valaha.

Más segédeszközök

Attól függően, hogy milyen szerepjátékot szeretne játszani, érdemes átgondolni, hogy milyen segédeszközök jóhetnek jól. Az orvos és a rémült és védtelen betege nagyra fogják értékelni a klinikai műszereket, míg a szigorú tanár kezébe jól beleillik a hajlékony páca vagy egy kisebb paskoló. A képzeletének semmi sem szabhat határt, és csak önön múlik, hogy mit fog megtapasztalni és milyen szerepet fog betölteni...

Szerző
Martina
2019.10.30.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2019.07.29.
A borotválkozásnak mostantól nem kell bosszantó kötelességnek lennie!
A nyár önmagában is azt az időszakot jelenti, amikor a nőknek akarva-akaratlanul is hihetetlenül türelmesnek kell lenniük, mivel többször is meg kell küzdeniük a szőrökkel az évszak folyamán. Egy rövid szoknya, az ujjatlan top vagy a fürdőruha, amik többet mutatnak, mint amennyit elrejtenek, a nőket arra kényszerítik, hogy minél gyakrabban nyúljanak a borotvapenge után. Azonban az intim részek borotválásának nem kell minden esetben bosszantó kötelességnek lennie, amit a lehető legrövidebb idő alatt le szeretne tudni…
1 472
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...