Mi az a síkosító és mire szolgál?

Napjainkban, az influenzajárványnál is gyorsabban terjedő információk korszakában is meglepően széles körben elterjedt az a nézet, hogy a síkosító csak az idősebb pároknak lett kitalálva. Hogy a síkosító vagy valami hasonló dolog használatának nincs semmi jelentősége a fiatalok számára.
Síkosítók

Tévedés és hiba. És mi gyorsan kivezetjük önt ebből

Arról írni, hogy van-e olyan pillanat, és ha igen, mikor van az, amikor a síkosító elengedhetetlen segítséggé válik a szex közben - ebben az esetben már merőben alábecsülnénk a szexuális tapasztalatait. Valóban kevesen próbálkoznak pl. az anális szexszel síkosító használata nélkül. (Bár lehet, hogy meglepődnének, mennyi rajongója van az análnak, akik síkosítás nélkül is boldogulnak, annak ellenére, hogy a lakosság nagy része - sajnos, főleg a nők - még mindig elvből elutasítja az anális játékokat.)

A leleményes egyének, a felajzott párok az "időkorlátokban", a korlátozott költségvetéssel rendelkező tinédzserek - általában ezek azok a csoportok, akik úgy érzik, hogy a síkosító amolyan modern "férfi huncutság". És aztán csodálkoznak, ha problémájuk akad. Elmagyarázzuk önnek, hogy mit okoznak a síkosító hagyományos helyettesítői (főleg) a nő hüvelyében. 

Növényi olaj az igazi síkosító helyett?

A tiszta és jó minőségű kókuszolaj (és elvétve az olívaolaj) esetében nem tekintjük ezt égbekiáltó bűnnek. Azonban még a legjobb minőségű és legdrágább növényi olaj sem tekinthető kimondottan jó ötletnek.

Az egy dolog, hogy a növényi olaj viszonylag tisztességes siklát biztosít. Azonban ne akarja tudni, hogy mit művel a hüvely érzékeny mikroflórájával! Gombás fertőzések, gyulladás, vagy a legjobb esetben is „csak” valamiféle irritáció, ami a legjobb esetben is néhány napra "elvágja" önt a szexuális élvezetektől. Ez általában az olaj használatának elkerülhetetlen következménye a síkosító helyett.

Ráadásul az olaj és a latex óvszerek általában nem férnek meg túl jól egymás mellett. Tehát lehet, hogy minden jól fog csúszni, de megeshet, hogy az egészsége szempontjából és a nem kívánt terhesség ellen nem lesz védve...

Nyál a valódi síkosító helyett?

A pornó bővelkedik a nyálban. A pornóóriások a szeretőik hüvelyébe, végbélnyílásába és szájába is előszerettel köpnek bele. És látszólag minden úgy működik, ahogy kell. De mivel az egész pornóipar egy nagy illúzió, ez a nyál mint nedvesítőszer funkcionalitását illetően sincs másképp. 

Nyál használata síkosító helyett a való életben nem túl jó ötlet. Először is:  

A nyál csak nagyon rövid ideig csökkenti a súrlódást, ugyanis nagyon gyorsan szárad.  

Másodsorban óriási mennyiségű baktériumot tartalmaz. Igen, csókolózás közben ennek a ténynek pozitív hatása van. Számos kutatás már régen határozottan és megbízhatóan megerősítette azt a tényt, hogy a csókolózás növeli a pár immunitását stb. A hosszú távú szilárd párkapcsolatok, amelyek nem alkalmanként működnek és egészségesek, nem fognak semmilyen jelentős kárt okozni a nemi szerveken és a nemi szervekben. Más párok esetében a nyál a baktériumok és gyakran a szexuális úton terjedő betegségek élő melegágya. Ezért manaspág a kiváló minőségű síkosítók korában - minek kockáztatni?  
Szerző
Andy Moravek
2019.06.21.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.10.30.
Mi az a roleplay, és miért kellene kipróbálnia a partnerével?
Engedetlen diáklány, szexi vízvezeték-szerelő, szemtelen szobalány, szolgálatkész pincérnő, a fájdalomtól üvöltő beteg és szenvedélyes egészségügyi nővér... Ezeknek a szerepeknek a játszása ikonikussá vált az erotikus iparban. Időnként, a szexuális élet újjáélesztése érdekében nem kell befektetnie a drága szexuális játékokba. Néha elegendő csak eldobni az akadályokat, és ajtót nyitni a fantáziája számára!
1 944
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...