Mi az a wand vagy más néven masszázsfej, és hogyan élvezhetjük vele a lehető legnagyobb gyönyört?

A wand vagy a masszázsfej szó szerint egy varázslatos eszköz - elvégre már maga az elnevezés is az angol „magic wand” kifejezésből származik, ami azt jelenti, hogy ez varázspálcáról van szó, ami percek alatt gondoskodik az orgazmusáról. Tehát vessünk közösen egy pillantást arra, hogyan is működik ez a varázslatos erotikus játék, milyen funkciói vannak, és mi mindenre lehet használni.
A masszázsfej egy hosszúkás és ergonomikus kialakítású segédeszköz, ami jól illeszkedik a kézbe. A fogantyú úgy van kialakítva, hogy kényelmesen tudja tartani a tenyerében, és megkönnyítse a manipulációt. A vibrációt kibocsátó felső rész lekerekített és sima, aminek köszönhetően könnyedén csúszik a bőrön és a nyálkahártyán. Ez alól az sem képez kivételt, hogy a masszázsfej nyaka (az a rész, ami összeköti a fogantyút és a vibráló fejet) hajlékony. Ez lehetővé teszi, hogy a fejet enyhén egy olyan dőlésszögbe hajthassa, ami megfelel önnek. 

A wand általában szilikonból készül - egy higiénikus és ártalmatlan anyagból az egészségre nézve. Az ilyen felületű eszköz szaténosan puha, és könnyen tisztítható. Azonban ügyeljen arra, hogy a szilikonból készült masszázsfejekkel csakis vízbázisú síkosítót használjon. A szilikon alapúak bizonyos idő elteltével tönkretehetik a masszázsfej felületét.

Ennek az eszköznek az az előnye, hogy nem néz ki feltűnően. A vibrátorral vagy a dildóval ellentétben nem kell a szekrénye legmélyebb zegzugaiban rejtegetnie. Néhány masszázsfej egy valódi designer ínyencség, elegáns és luxus hatást keltenek, és nem hoznak létre vulgáris benyomást.

Milyen funkciókat kínál a wand vagy más néven a masszázsfej?

A masszázsfej típusától és márkájától függően a wand többféle funkciót kínál. A legalapvetőbb funkció a masszázsfej felső részének a vibrálása. Ez a rész különböző intenzitású rezgéseket és pulzációkat bocsát ki, amelyeket a segédeszköz fogantyúján tud beállítani. Körkörös mozdulatokkal haladjon végig a csiklóján, és mivel ezek a játékok valóban erőteljes motorral rendelkeznek, az orgazmus a vártnál hamarabb érkezik.

Az sem számít ritkaságnak, ha a fej alsó vége, vagyis a fogantyúja is vibrál. Ebben az esetben a készülék vibrátorként is használható a G-pont stimulálására a behatolás során. Általában a wand két vége külön vezérléssel rendelkezik, így akár egyszerre is megrezegtetheti mindkét végét, vagy csak az egyiket. 

Külön kategóriába tartoznak a különböző, cserélhető fejekkel ellátott masszázsfejek. Az ilyen segédeszközök valamivel magasabb árkategóriába tartoznak, de ugyanakkor egyszerre több erotikus játékot is tudnak helyettesíteni. A trükk abban rejlik, hogy a felső rész - az úgynevezett masszírozó rész - cserélhető pótfejekkel rendelkezik, amelyek gyengéd bemélyedéseket vagy kiemelkedéseket tartalmaznak, amelyek a dildó funkcióját látják el. Élvezze a különféle erotikus élményeket egy masszázsfejjel, amelyhez cserélhető fejek is járnak.

Hányféle módon lehet használni a masszázsfejet?

Ez a varázspálca számtalan módon használható. A csikló izgatásán kívül az erogén zónák stimulálására is használhatja, de például a merev nyak szétmasszírozására is. Sőt néhányan a fáradt lábak masszírozására is használják.

A wandnak vagy a masszázsfejnek a páros tevékenységek során is hasznát fogják venni. Ez az előjáték szerves részévé válhat, amikor is nemcsak az ön, hanem a partnere érzékeny területeit is felvehítheti vele. Az aktus során a fejet a csiklójára és a belső szeméremajkakra is helyezheti. A partnere is érezni fogja a rezgéseket, és feldobhatják a közös szeretkezést egy új élménnyel. 

Hogyan legyen része egy olyan orgazmusban, amit semmi nem tud felülmúlni?

A masszázsfej szó szerint vágyakozik a stimuláló síkosítók használata iránt. Minden alkalommal, amikor használja, muszáj síkosítót is alkalmaznia, de miért kellene most is egy unalmas, illatmentes, ízesítés és egyéb hatások nélküli síkosítót választania?

Ha stimuláló síkosítóval keni be a csiklóját, akkor az orgazmus a masszázsfej segítségével sokkal fokozottabb lesz. Ezért a hatásért a síkosítóban lévő hatóanyagok a felelősek. Az intim terület melegséggel árasztják el, növeli a vér áramlását és az érzékenységét, ami sokkal intenzívebbé teszi az orgazmusból fakadó gyönyört.

Ha ezen varázslatos segédeszköz megvásárlásán gondolkodik, akkor biztosan ne gondolkodjon túl sokáig. Megfosztaná magát a közös kalandoktól, amelyeket biztosan meg fog akarni ismételni. A megfelelő eszköz kiválasztásakor vegye figyelembe annak funkcióit és vívmányait. Például, ha a fürdőben pancsolás közben szeretne élvezni a masszírozó-vibráló kalandot, akkor bizonyosodjon meg róla, hogy a masszázsfej valóban vízhatlan-e.
Szerző
Martina
2019.09.10.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 752
0
Érdekességek és újdonságok
2022.10.27.
Utazás a misztikum birodalmába - forró ötletek Halloween éjszakájára
Beköszöntött az ősz, vele pedig a hideg és…hamarosan a Halloween is. Ez a hazánkban kissé megosztó ünnep azonban jóval több, mint néhány töklámpás és csínytevés: az eredeti, ír ünnep a kelta újév előestéjét jelenti. A hagyomány szerint ilyenkor a világ rendje felborul, a határok életünk és a túlvilág között elmosódnak - így egyetlen éjszaka erejéig újra köztünk járhatnak a halottak. Azonban azért, hogy ne juthassanak be az emberek otthonába, fáklyákkal és jelmezekkel ünneplik ezt a napot.
400
0
Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
2 050
0
Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 765
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...