Mi az a womanizer, és miben rejlik a varázsereje?

A womanizer egy olyan szexuális segédeszköz, ami a többi felnőtt játékszerhez képest még nem honosodott meg eléggé a vásárlók tudatában. A segédeszközt ugyanazon márka védnöksége alatt dobták a piacra, és a női intim testrészek stimulálásának új technológiáját hozta el az erotika világába. Tehát mi is az a womanizer, hogyan kell használni, és miért érdemes mindenképpen kipróbálni?

Ránézésre egy meglehetősen észrevétlen eszköz, ami önmagában nem mond sokat arról, hogy mihez kezdjen vele. Jelenleg számos olyan termék található a kínálatunkban, amiknek nemcsak a színe és a formája különbözik, hanem a motor teljesítménye és a szívónyílás mérete is különböző lehet.

Tehát mi is az a womanizer?

Ez egy olyan, hölgyeknek tervezett segédeszköz, ami a csikló stimulálására az érintésmentes technológiát alkalmazza. Pontosabban, ez az eszköz annak köszönhetően tesz csodát önnel, hogy nyomáshullámokat bocsát ki, amelyek a nő testének legérzékenyebb szervét izgatják. Nem vibrál, nem masszíroz érintéses alapon, és nem bocsát ki pulzációkat.  

Tehát nincs szükség dörzsölésre vagy körkörös mozdulatokra. A womanizer finoman beszívja az izgatásra váró területet, ezzel biztosítva, hogy a segédeszköz ne mozduljon el, és abban a pillanatban elkezdi küldeni a nyomáshullámokat, amik az orális szexszel megegyező élményt szimulálják. 

Amikor ez a játék újdonságként berobbant a piacra, az új tulajdonosainak két perc alatt elérhető orgazmust ígért, még abban az esetben is, ha eddig még soha nem sikerült elérniük azt. Nem sokkal később a készüléket őrült ütemben kezdték el vásárolni - ahogy azt mondani szokás, semmi sem ér fel egy barátnő ajánlásával, aki eszméletlenül elégedett volt a termékkel! Még a magasabb bevezető ár sem jelentett akadályt, ugyanis a garantált orgazmus egyszerűen megfizethetetlen. 

Hogyan kell használni a womanizert?

A segédeszköz használata és kezelése roppant egyszerű. Helyezze a womanizert a szétnyitott külső szeméremajkakon át a csiklóra, majd kapcsolja be. Ezután a segédeszköz már egyedül fogja végezni a dolgát - beszívja a csiklót, és elkezdi a nyomáshullámok kibocsátását, amelyek intenzitása a legtöbb esetben szabályozható. Nem fog sok időbe telni, és a szexuális feszültség az ölében kontrollálhatatlan orgazmussá növi ki magát. 

Lehet, hogy felmerült önben a kérdés, hogy miben különbözik ez a segédeszköz a többitől, és miben rejlik a forradalmisága. A válasz az, hogy a womanizer különösen érzékeny módon stimulálja a nyálkahártyáját és a csiklóját. Mivel a készülékkel való játszadozás nem igényel dörzsölést vagy érintéssel történő izgatást, a nő intim testrészeinek a környezete orgazmus után nem duzzad meg és nem is "fárad el", az erős dörzsölésnek és a nyálkahártya horzsolódásának a következtében. A hormonok kirobbanását kizárólag nyomáshullámok okozzák, ami újfajta szexuális élvezetet biztosít. Röviden: az egyetlen dolog, ami az orgazmushoz vezeti, az a levegő.

Hogyan fűszerezze meg a játszadozást a womanizerrel?

Nagyszerű segítség, ami még inkább fokozza a már eleve intenzív élményt, a stimuláló síkosító gél. Ezek a gélek melegséggel árasztják el azt a helyet, ahol alkalmazza őket, és növelik az érzékenységüket, aminek következtében erősebb orgazmussal számolhat, mint valaha.

Szerző
Martina
2019.06.07.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2019.08.17.
Milyen hatóanyagokat tartalmaznak a stimuláló síkosítók?
Először is érdemes pár szót ejteni arról, hogy mi is az a stimuláló síkosító. Ezek olyan síkosítók, amik a nyálkahártya nedvesítésén és a jobb érzésen kívül a csúszás során egy másfajta hatást is eredményeznek - a nyálkahártya jobb vérellátását. Ez összefügg a nagyobb érzékenységgel az intim területeken, amelynek köszönhetően a nemi szervek jobban reagálnak a külső ingerekre.
2 077
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...