Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Mi az analingus és hogyan kell gyakorolni?

Az analingus, ami alatt az anál nyalást értjük, gyakran elég kifejezően jelenik meg a médiában. Ennek a szexuális praktikának azonban ugyanolyan varázsa van, mint a többi nek, de egyben a legfontosabb is: a higiénia és a közös kommunikáció.
Analingus, anilingus vagy rimming

Mi az az analingus?

Az anál nyalást analingus, anilingus vagy rimming néven ismerjük. A végbélnyílásnak ezt az orális stimulálását bármely nemű vagy szexuális irányultságú ember élvezheti. Konkrétan az anális stimuláció magában foglalja a gyengéd csókolást, nyalást vagy akár szopást.

Nem rejtély, hogy egyesek miért szeretik annyira. Hiszen a végbélnyílásban és környékén számos idegvégződés található. Az orális ingerlésük ezért sokak számára nagyon élvezetes. Gyakran olyanok is gyakorolják, akiket vonz az anális szex vagy az erotikus játékkal történő anális behatolás, de (még) nem merték kipróbálni.

Hogyan legyen biztonságos és jó az anál nyalás

A zuhanyzás vagy fürdés meleg vízzel és tusfürdővel/tisztító géllel minden szexuális aktus előtt magától értetődő kellene, hogy legyen. Az anál nyalás előtt azonban a végbélnyílás és a környező terület alapos lemosása mellett anális zuhanyozást is ajánlunk. 🛀 Különösen azért, mert az anális kaland után néha az anális szex utáni vágy is előjön. Az első anális szexre való felkészüléssel kapcsolatos útmutatást is talál a blogunkon.

Magic Shiver intim zuhany

Ár: 4 995 Ft

Egy másik fontos tényező a szeméremszőrzet. Itt ugyanis székletmaradványok rekedhetnek meg, ezért ismét hangsúlyozzuk a zuhanyzás szükségességét. A téma azonban az, hogy a párja a szeméremszőrzetet vagy a sima bőrt részesíti-e előnyben anális szex közben. Ne szégyenlősködjön ezt előzetesen közösen megbeszélni, és ha a párja preferenciájával nincs gondja, óvatosan borotválja vagy szőrtelenítse a területet. Elmehet professzionális gyantázásra vagy a drágább lézeres szőrtelenítésre is.

Sosem lehet elég óvatos, ezért vigyázzon az apró csípésekre és szakadásokra, amelyek a szőrtelenítés során előfordulhatnak. Ezek növelhetik a baktériumok vagy a szexuális úton terjedő betegségek terjedésének kockázatát. Ez azonban sok más szexuális aktivitásnál is igaz.

Ha az emésztőrendszerrel és a végbéllel kapcsolatos egészségügyi problémái vannak, vagy ha partnere szájüregi fertőzésben szenved, az anál nyalást inkáb kerülje el.

A nemi betegségek elleni védekezés és megelőzés nagyszerű lehetősége az orális óvszer használata. A Beffy orális szájvédők szuper vékony fóliák, amelyek lehetővé teszik a biztonságos orális szexet.
Beffy szájvédők orális szexhez

Oral Dental Dams szájvédők

Ár: 3 795 Ft
Csak helyezze őket a kívánt területre - a vaginára vagy az anális területre - és máris nekiláthat az üzletnek. Ha fokozni szeretné az élményt, dörzsölje be az alját egy csepp vízalapú síkosítóval, kifejezetten ajánljuk az ízesített síkosítókat. Maga az orális élmény a Beffy szájvédő ellenére is izgató lesz, a kendő nem tompítja az érintést és nem csökkenti az intim terület érzékenységét. Nagy előnye, hogy a Beffy szájvédőknak nincs latexszaga, és nem is illatosítottak.Anál nyaláskor gyűrűket, félköröket csinálhat, nyalogathatja oldalra vagy szopogathatja a nyelvével, a fantáziájának (közös megegyezéssel) nincs határa.
Szerző
Veronika
2023.11.13.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...