Mik az okos kütyük - minden róluk!

Az appok által vezérelt erotikus segédeszközök forradalmasítják azt, amit eddig az erotikus segédeszközök világaként ismert. Egyszerűen párosítsa iPhone vagy Android készülékét az alkalmazással, és máris készen áll felfedezni... Az orgazmus irányítása még sosem volt ennyire választékos.

Mik azok az okos erotikus segédeszközök?

Az okos erotikus készülékek olyan kütyük, amelyeket az Ön okostelefonján található alkalmazás vezérel - nem számít, hogy milyen típusú mobileszközzel rendelkezik, lehet iPhone vagy Android. A kínálatunkban lévő összes okos eszköz mindkét operációs rendszerrel kompatibilis. Ön egyszerűen a telefonját használja távirányítóként.

Az alkalmazásnak és a telefonos vezérlésnek köszönhetően saját pulzációkat és rezgéseket hozhat létre! Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik nem férnek bele az alapértelmezett üzemmódokba.

Az irányítást ráadásul a partneredre is bízhatod - nem számít, hogy a nappaliban ül veled, vagy a világ másik felén van! 🌍

Mi történik, ha lemerül a telefonom? Akkor is használhatom a játékot?

Természetesen minden okos kütyü használható és vezérelhető önmagában, applikáció nélkül is :). Ezért még egy lemerült telefon sem akadálya az élvezetek elérésének.

Miért érdemes alkalmazással vezérelhető kütyüt választani?

Az ilyen erotikus kütyük remekek egy kapcsolat felpezsdítésére. Egy okos erotikus eszközt például el lehet vinni egy étterembe, a városba sétálni vagy fagyizni. Otthon is nagyon érdekes, hiszen saját maga hozhat létre olyan rezgésprogramokat, amelyeket eddig talán még nem tapasztalt.
Egy vibrátor használata egy étteremben izgalmas kockázatot jelent
A távoli partnerek is szívesen használják az ilyen típusú segédeszközöket. Annak ellenére, hogy kilométerekre vagytok egymástól, a legintimebb pillanatokat is megoszthatjátok egymással. Ön egyszerűen a termék alkalmazásán keresztül csatlakozik partneréhez, nincs szükség arra, hogy először találkozzon és összekapcsolódjon.

Minden márkának megvan a saját alkalmazása, amely valami egyedit kínál - a Satisfyer képes a Spotify-on keresztül dalokat lejátszani, amelyekre a vibrátor az Ön ritmusára rezeg, a Svakom - szinkronizálást kínál a Pornhubbal, a Magic Motion pedig játékkategóriával rendelkezik.


Bár az okos kütyük már jó ideje a piacon vannak, a legnagyobb fellendülésüket a Covid-19 világjárvány és a lezárás megjelenésével élték meg. Itt a Lolipopban is látunk előrelépést az alkalmazások dizájnjának megváltoztatása és az egyre jobb felhasználói élményhez való alkalmazkodás terén. A gyártók folyamatosan próbálják fejleszteni az alkalmazást és a termékeket, de előfordul, hogy időnként egy-egy termék lekapcsolódik.

Szerző
Martina
2024.05.07.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...