Mik azok a hűsítő síkosítók?

A hűsítő síkosítók nagyszerű segítséget nyújtanak az intim pillanatok felélénkítésében. Egy újfajta bizsergető élményt nyújtanak az ágyban, amit semmilyen más termék vagy készítmény sem tud helyettesíteni. Tehát milyen hatással rendelkezik az efféle síkosító, és miért kellene mindenképpen kipróbálnia?

A hűsítő hatású síkosítók azon stimuláló síkosítók kategóriájába tartoznak, amelyek fő feladata a női öl érzékenységének növelése és az orgazmus elérésének felgyorsítása. És ez már önmagában egy nyomós ok arra, hogy legalább egyszer kipróbálja a hűsítő síkosítót.

Hogyan kell használni a hűsítő síkosítót?

Ugyanúgy kell használni, mint a hagyományos síkosítókat. Ez a készítmény továbbra is ellátja a funkcióját - benedvesíti a nyálkahártyát és biztosítja a pénisz könnyebb becsúszását a hüvely belsejébe. Azonban az alkalmazásakor jó, ha valamivel nagyobb figyelmet fordít a hüvely külső területére - a csiklóra, a külső szeméremajkakra, a hüvely bemenetére és annak környezetére.

Minél alaposabban masszírozza ezt a területet, annál erősebb lesz az eredmény. Bizonyos idő elteltével gyengéd bizsergést és kellemes hűsítő hatást fog érezni. A csikló és a hüvely bejáratának környezete intenzívebben fog reagálni az ingerre és a stimulációra. Sima behatolás és fokozott ingerlékenység - ezek a hűsítő síkosító előnyei.

A partnerem is fogja érezni a hatást?

A partnere pénisze is képes felszívni a hatóanyagokat, tehát ha a pénisze érintkezésbe kerül a hüvelyében lévő készítménnyel, ami még nem száradt meg, őt is meg fogja lepni a gyengéd hűsítő hatás.

Mit tartalmaznak ezek a síkosítók?

Az összetétel márkánként változik. Ugyanis mindegyik gyártó úgy próbálja meg megalkotni a termékét, hogy az valamiben egyedi legyen. Ezek azonban többnyire vízbázisú síkosítók, mivel éppen ezekre jellemző, hogy beszívódnak a bőrbe.

A hűsítő hatásért felelős fő összetevők közé a mentol, a borsmentaolaj vagy a mentakivonat tartoznak. Tehát a hűsítő bizsergésért kizárólag csak a természetes alapanyagok a felelősek, ami tekintettel arra, hogy ezt a készítményt egy nagyon érzékeny intim területen használják, nagy plusz jelent.

Mennyi ideig marad meg a hűsítő hatás?

Ez a tény nagyon individuális, és számos tényezőtől függ - mennyi síkosítót használ, mennyire alaposan masszírozza be, hogy a nyálkahártya mennyire érzékeny a gél fő alkotóelemeire stb.…

A hűsítő hatás általában a szex után, vagy a szexuális játékokkal való játszadozást után azonnal eltűnik. A vérrel telített nyálkahártya kezd megnyugodni, és ezzel együtt csökken a hűsítő hatás is.

Mik az előnyei és a hátrányai?

Az előnyei között biztosan meg kell említeni a bőrrel és a nyálkahártyával való nagyszerű kompatibilitást. Hasonlóképpen, könnyen le lehet mosni ezeket a géleket a testről - csak annyit kell tennie, hogy langyos víz alatt leöblíti magáról, és a síkosítónak nyoma sem marad. Ráadásul a vízbázisú hűsítő síkosítókat óvszerekkel vagy erotikus játékokkal együtt is használhatja.

Az efféle síkosítók hátránya a nedvesítő hatás esetlegles rövidebb időtartama. Időnként szükség van a gél újbóli felvitelére a szex során, mivel az efféle síkosító jól beszívódik a bőrbe és a nyálkahártyába.
Szerző
Martina
2019.08.12.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2020.09.25.
Megfelelő higiénia szex után - hogyan mosakodjuk úgy, hogy ne bánjuk meg a gyönyör pillanatait?
A pár romantikus összebújása a szex után az idillikus, filmbe illő jelenetek közé tartozik, ami sokkal szebbnek láttatja a valóságot. Valójában a pillanatok, nem sokkal a közösülés után teljesen másképp néznek ki. Papírzsebkendőt keresünk, letöröljük az ondót, a felelősebbek becsomózzák az óvszert, és az első lépések a kukához vezetnek. A bújásra vagy az enyelgésre nem marad sok idő, és ez részben jó is...
1 006
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.