Mik azok a péniszköpenyek és péniszmandzsetták?

A rossz nyelvek azt beszélik, hogy a péniszköpenyeket kizárólag azoknak az uraknak tervezték, akik nem lettek megáldva elég nagy büszkeséggel. De manapság ez csak egy mítosz, amiben nagyon keven hisznek. A péniszköpenyek már régen nem csak azoknak szolgálnak, akik nincsenek megelégedve péniszük méretével. Ugyanis képesek megfűszerezni a hálószobai kalandokat.

A péniszköpeny és a péniszmandzsetta ugyanaz?

A válasz... nem. Különbség van a péniszköpeny és a péniszmandzsetta között, bár ezt a két kifejezést néha tévesen használják.

A péniszmandzsetta egy olyan segédeszköz, aminek célja a partner stimulációjának fokozása. Ezért a kellemes érzésért a mandzsetta kerülete körül elhelyezkedő, különböző alakú hornyok, kiemelkedések vagy kiugrások a felelősek.

A hímvesszőre tervezett péniszköpennyel összehasonlítva a mandzsetta vékonyabb és általában nem hosszabbítja meg a péniszt, csak körülveszi, és az egyenetlen felülete izgatja a partnert a behatolás során.

A péniszköpenynek szintén lehet strukturált felülete is, de a fontosabb funkciója éppen a pénisz meghosszabbítása. Néhány termék akár centiméterekkel is megnövelheti a hímvessző vastagságát és hosszát, ami bizonyos esetekben markáns különbségnek tekinthető.

A fentebb említett előnyök mellett még mire szolgálnak a péniszmandzsetták és péniszköpenyek?

A pénisz nagyobbá varázsolása és a partner hüvelyének fokozottab izgatása még távolról sem az egyetlen előnyei ennek a segédeszköznek. Gyakran olyan férfiak nyúlnak utánuk, akik valamivel hosszabb ideig akarják bírni az ágyban. Ugyanis a legtöbb péniszmandzsetta és péniszköpeny eltakarja a nemi szerv legérzékenyebb területeit, és akadályozza azok közvetlen stimulálását. Nem lehet azt mondani, hogy szex közben a partner egyáltalán nem érez semmit a péniszköpenyben, de az izagtás mértéke ezeknek a segédeszközöknek köszönhetően valamivel csökken, ami azt eredményezi, hogy pár perccel elodázhatja a "végkifejletet". Különösen igaz ez a péiszköpenyekre, amelyek elfedik a pénisz makkját.

Mivel a péniszköpeny csökkenti az izgatás érzését, bizonyos nemkívánatos mellékhatások is lehetnek - a pénisz fokozatos elernyedése és az erekciós minőségének romlása. Ez a jelenség általában akkor fordul elő, ha a péniszköpeny túl sokáig van felhelyezve. Azonban itt létezik egy megoldás is, mivel ezek a segédeszközök barátságba állnak a péiszgyűrűkkel, egy olyan segédeszközzel, ami részlegesen korlátozza a véráramlást a hímvesszőben, és hosszabb ideig tartó és jobb erekciót biztosít.


Miből készülnek ezek a segédeszközök?

Mint ahogy az erotikus játékok minden kategóriában, itt is számos különféle anyag található a kínálatban. Ezek azonban elsősorban rugalmas és flexibilis anyagok, amelyeket a nagy rugalmasság, a hajlékonyság és a pénisz alakjához és vastagságához való megfelelő alkalmazkodási képesség jellemez.

A péiszköpenyek szolgálhatnak fogamzásgátlóként?

Bár úgy tűnhet, hogy ez a helyzet, határozottan nemmel kell válaszolnunk. Noha ezek a szexuális eszközök általában akadályt teremtenek a makk és a méhnyak között, ezeket semmiképpen sem tekinthetjük hatékony fogamzásgátlásnak. Ha a segédeszközt helytelenül helyezik fel, túl rövid, és ebből kifyólag nem borítja be az egész péniszt a tövéig, az ejakulátum a női hüvelybe kerül. A péniszköpenyek használata során elengedhetetlen olyan fogamzásgátló használata, ami kompatibilis ezzel a segédeszközzel.

Nagyon sok péniszköpeny és péniszmandzsetta található a piacon - a vékonyabbtól kezdve a masszívig, változatosan tagolt, színes, átlátszó, a pénisz egészét vagy egy részét lefedő, sőt akár vibrációs is... Tehát csak önön múlik, hogy melyiket fogja kipróbálni.
Szerző
Martina
2020.07.17.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2019.09.27.
Csökkenő szexuális étvágy - mi lehet az oka?
A jelen kor, amelyet a felgyorsult életmód, a sok stressz és a fiatalkorban jelentkező betegségek számának növekedése jellemez, jelentős hatással van a szexuális élet minőségére is. Régebben a csökkenő szexuális étvágy csak a változókor során bekövetkezett hormonális változásoknak volt betudható, de manapság a fiatalokat is érinti, nemtől függetlenül. Pontosan mi rejlik emögött az elnyomott szexuális vágy mögött, és hogyan lehet ezt orvosolni?
2 736
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...