Mik azok a spanyol cseppek és milyen hatással rendelkeznek?

A spanyol cseppeknek vagy angolul spanish flies hosszú történelmük van, de még mindig találkozuk azzal, hogy nem mindenki számára világos, mit is kell ez alatt a kifejezés alatt elképzelni. Tehát mik is azok a spanyol cseppek, mire használják őket, milyen hatásuk van és miből készültek egykor és manapság?

Afrodiziákum, amivel már az őseink is kísérleteztek

A libidó növelése, a szexuális vágy fokozása és erősebb orgazmikus gyönyör - ezek azok a tulajdonságok és hatások, amelyeknek köszönhetően a spanyol cseppek a legelterjedtebb afrodiziákumokká váltak, és a mai napig tart a népszerűségük. Olyan legendává váltak, amiket semmi sem taszíthat le egykönnyen a trónjukról az afrodiziákumok területén.

Mi is ez valójában?

A spanyol cseppek olyan vágyfokozó stimulánsok, amelyek folyékony állagúak. Leggyakrabban cseppes kiszerelésű spanyol szerelemcseppekhez lehet hozzájutni, amit vagy az italba kell csepegtetni, vagy akár önmagában is használhatja - csepegtesse a nyelve alá, vagy kanállal is adagolhatja, amit egy kis mennyiségű folyadékkal kell leinni. 

Az egy használatra szánt mennyiség vagy az adagolás termékenként változik, de többnyire néhány tucat cseppről van szó, amelyet bizonyos idővel a közösülés előtt kell bevenni. Ebben az esetben is jó, ha alaposan áttanyulmányozza a  mellékelt tájékoztatást, vagy a termék dobozán, ill. az üvegcsén található információkat, de a cseppeket többnyire közvetlenül a nemi együttlét előtt kell lenyelni, maximum 15-30 perccel az aktust megelőzően.

Milyen hatás várható el a spanyol cseppektől?

Időnként túlzott elvárásokkal is találkozhatunk, amellyel a spanyol cseppeket használó emberek hagyják magukat bekebelezni. Amint beveszik a spanyol cseppekett, máris lesben állnak, hogy mikor fogja őket elönteni a csillapíthatatlan szexuális vágy, amit eddig még sosem tapasztaltak. Azonban a spanyol cseppek nem a folyamat kiváltó okozói, ami az embert egyik pillanatról a másikra egy szexuális ragadozóvá változtatja, aki képes akár az egész éjszakát végigszeretkezni. Ez az elképzelés téves, és számos esetben csalódottságra ad okot az emberekben.

A spanyol cseppek kedvező hatással vannak a testi és a lelki feloldódásra, ugyanakkor a testet jobb teljesítményre sarkallják.
Az adott személyre gyakorolt hatásuk rendkívül egyéni, és ez függ:

  • az egyén testfelépítésétől
  • nemtől
  • attól, hogy a cseppeket éhgyomorra vagy teli gyomorra veszi-e be
  • a cseppek adagolásától

Tehát lehetséges, hogy a kívánt hatás eléréséhez ki fog kelleni tapasztalnia, hogy milyen adagolás és használat felel meg önnek.  

A spanyol cseppek használata során megfigyelhető leggyakoribb általános hatások:

  • a szexuális étvágy megnövekedése
  • intenzívebb orgazmus
  • a szexuális kapcsolat nagyobb élvezete
  • erősebb izgalmi érzés
  • az erogén zónák fokozott érzékenysége

Spanyol cseppek összetevői

Valamikor régen a spanyol cseppek legjelentősebb összetevője egy állati eredetű kivonat volt, konkrétan a kőrisbogár kivonata, amit más néven spanyol légynek is neveznek. A hatóanyaga a kantaridin volt, amely azonban kedvezőtlen, sőt szinte már veszélyes hatással rendelkezett, és nagyobb mennyiségben halált is okozhatott. A kőrisbogár ugyanis a mérgező rovarok közé tartozik.

Napjainkban a spanyol cseppek alapvető összetevője az L-arginin - ami egy olyan aminosav, ami hozzájárul a jobb véráramláshoz az erekben vagy az artériákban, és a férfiaknál hatással van a növekedési hormon termelődésére. Mivel ez egy olyan anyag, amit a szervezet csak bizonyos körülmények között tud maga előállítani, ezért más forrásból kell beszerezni, és nem szabad arra támaszkodni, hogy a szervezetünk a mi segítségünk nékül fogja kitermelni.

Az anyag megfelelő szállításához a C-vitamin is hozzájárul, ami ugyancsak alapvető eleme a spanyol cseppeknek. 

Miért hat az L-arginin afrodiziákumként?

Az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy az L-arginin pozitív hatással van a szexuális élet minőségére. Mint ahogy azt már említettük, javítja a vér áramlását a vérkeringésben, aminek következtében a nemi szervek érzékenyebbé válnak és javul az erekció minősége. Emellett hozzájárul a libidó növekedéséhez, vagyis fokozódik a szexuális vágy, és kedvező hatással van a spermiumok termelődésére.

Tehát a spanyol cseppek a legrégebbi afrodiziákumnak számítanak, amikben hatóanyag is van, amelyeknek a hatását orvosi vizsgálatok is kimutatták. Mindazonáltal mindenkinek más egyéni tapasztalata van velük, ezért tüzetesen tanulmányozza át az adott termékkel kapcsolatos információkat, és ne legyenek túl nagy elvárásai ezzel az afrodiziákummal kapcsolatban rögtön az első használat után.

Milyen ízük van a spanyol cseppeknek?

A spanyol cseppek íze változó lehet. Találkozhatunk illatmentes és ízesítés nélküli spanyol cseppekkel, e olyan spanyol cseppeket is vásárolhat, amelyek ízesítettek és különféle aromákkal vannak gazdagítva.

Szerző
Martina
2019.06.13.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2020.09.25.
Megfelelő higiénia szex után - hogyan mosakodjuk úgy, hogy ne bánjuk meg a gyönyör pillanatait?
A pár romantikus összebújása a szex után az idillikus, filmbe illő jelenetek közé tartozik, ami sokkal szebbnek láttatja a valóságot. Valójában a pillanatok, nem sokkal a közösülés után teljesen másképp néznek ki. Papírzsebkendőt keresünk, letöröljük az ondót, a felelősebbek becsomózzák az óvszert, és az első lépések a kukához vezetnek. A bújásra vagy az enyelgésre nem marad sok idő, és ez részben jó is...
1 518
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...