Milyen hatóanyagokat tartalmaznak a stimuláló síkosítók?

Először is érdemes pár szót ejteni arról, hogy mi is az a stimuláló síkosító. Ezek olyan síkosítók, amik a nyálkahártya nedvesítésén és a jobb érzésen kívül a csúszás során egy másfajta hatást is eredményeznek - a nyálkahártya jobb vérellátását. Ez összefügg a nagyobb érzékenységgel az intim területeken, amelynek köszönhetően a nemi szervek jobban reagálnak a külső ingerekre.

Elegendő egy kis mennyiségű gél, és szinte azonnal érezni fogja a melegítő hatást vagy a kellemes hűsítő érzést. De hogyan is működnek ezek a síkosítók, ártalmasak-e az egészségre, és mi rejtőzik az összetételükben?

Hűsítő síkosítók

Néha úgy tűnhet, hogy az erőteljes hűsítő hatással rendelkező síkosítók tele vannak kemikáliákkal, ennek épp az ellenkezője az igaz. Valójában az összetételük nem sokban különbözik a hűsítő hatás nélküli síkosítókétól. A vízen és a glicerinen (a glicerin a sikló hatásért felelős fő alkotóelem), valamint számos nedvesítő anyagon kívül a hűsítő síkosítókban például mentol- vagy mentakivonat is található.

A menta vagy a mentolkivonat a síkosító vizes alapjával kombinálva igazi csodákra képes, a nehéz kémiai anyagok nélkül is. Az illóolajok azután fejtik ki a hatásukat, amikor olyan környezetben találják magukat, ami hozzájárul a kiválasztódásukhoz, és ehhez a síkosító vizes alapja éppen ideális.

Blogunkban bővebben írtunk a hűsítő síkosítókról: Mik azok a hűsítő hatású síkosítók?

Melegítő síkosítók

A melegítő síkosítók általában valamilyen aromát is tartalmaznak. Nagyon gyakran vanília, cseresznye vagy csokoládé illatúak. Azonban a melegítő hatást kiváltó összetevők szintén természetesek.

A melegítő hatású síkosítók összetételében gyakran találunk mézkivonatot, bogyós gyümölcsök kivonatait, valamint a fentebb említett mentakivonatot. Ugyanis a megfelelő hatóanyagok összekeverését követően a nyálkahártyán lévő menta melegítő hatást is kifejt.

Mire használhatóak a stimuláló síkosítók?

Nem ritka eset, ha a stimuláló síkosítókat például az egész test masszírozására használják az erotikus, izgató előjáték keretein belül. A gél kellemes illattal árasztja el az egész szobát, puhává varázsolja a bőrt, és megteremti a megfelelő légkört.

Ami a masszázst illeti, az ilyen síkosítóknak a kézimunkánál is hasznát fogja venni. Ha a kezével izgatja a partnerét, akkor több mint helyénvaló a nedvesítő gél használata, és akkor már miért ne nyúlna egy olyan gél után, ami szó szerint felhevíti a péniszt?

Azonban a stimuláló síkosítókat, elsősorban a melegítő hatásúakat, különösen a masszázsfejjel vagy vibrátorral való játszadozás során fogja értékelni. Hozzájárulnak a csikló jobb vérellátásához, ami által az még inkább izgathatóvá válik. Az eredmény nem csak a gyorsabb orgazmus, hanem annak az intenzitása - amely szintén meg fogja lepni Önt. Az orgazmikus összehúzódások a stimuláló síkosító használatát követően sokkal intenzívebbek.

Mikor ne használja inkább a stimuláló síkosítókat?

Mivel ezek a készítmények gyakran igen erős aromákat tartalmaznak, azok az emberek, akiknek a nyálkahártyája könnyen kisebesedik vagy irritálttá válik, jobb, ha kerülik a stimuláló síkosító használatát. Ha már van olyan tapasztalata, hogy az illatosított termékek vagy készítmények ott lenn több kárt okoznak, mint élvezetet, akkor sajnos le kell mondania erről a fajta gyönyörről.

Akkor is mondjon nemet a stimuláló gélekre, ha fel van sértve a nyálkahártyája, és az rendkívül száraz, emellett viszket. Ha a közelmúltban mikózison vagy bakteriális vaginózison ment keresztül, engedje meg az intim részeinek, hogy egy kicsit pihenhessenek és regenerálódhassanak.
Szerző
Martina
2019.08.17.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 770
0
Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 779
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...