Minden, amit tudnia kell a péniszpumpákról

A péniszpumpa már régóta nem csak egy orvosi eszköz, hanem javíthatja és élvezetesebbé teheti az intim pillanatokat, sőt még önbizalmat is adhat. Egy rendhagyó erotikus eszköz, amely segíthet erősebb erekciót elérni, átmenetileg megnövelheti a pénisz méretét, és hozzájárulhat a jobb szexuális élményhez. Olvassa el cikkünket, és tudja meg, milyen típusú pumpák vannak, és hogyan kell megfelelően használni őket.
A péniszpumpákat eredetileg arra a célre fejlesztették ki, hogy segítséget nyújtsanak a merevedési zavarral diagnosztizált férfiaknak. Ez a betegség a férfiaknál az erekció elérésével és fenntartásával kapcsolatos hosszútávú problémákat jelenti. A péniszpumpa segít az erekció elérésében és egyúttal a fenntartásában is. A mai napig használják kiegészítő orvosi kezelésként.

Manapság a péniszpumpákat csupán "rekreációs" célra is használják az erekció javítására vagy a maszturbáció kiegészítésére. Mivel a péniszpumpa használatával a pénisz ideiglenesen megnagyobbodik, a péniszpumpák nagyon népszerűek. Természetesen mindent mértékkel kell csinálni. Ismertek olyan esetek, amikor is a férfi a péniszpumpa túlzott használatával egészségügyi problémákat okozott magának. Ha viszont az eszközt ésszerűen használják, az élvezetes lehet és ideiglenesen növelheti a pénisz méretét.


Hogyan működnek a péniszpumpák

A péniszpumpa egy vákuumhengerből és egy szívóberendezésből áll. A henger egyik végén egy tömítő mandzsetta van. A szívóberendezés egy egyszerű tömlőből áll, ami a szívó ballonra van kötve és magához a ballonhoz kapcsolódik. A ballon fokozatos nyomogatása a nyomás csökkenéséhez vezet a hengerben. Fontos, hogy helyesen tegye fel a pumpát: az egész péniszt, egészen a tőig bele kell helyezni a pumpába (vákuumhengerbe).
 
Az egyszerű felhelyezés és tömítés érdekében mindig elegendő mennyiségű síkosítót használatát javasoljuk. A ballon megnyomásával csökken a nyomás a pumpában - a pénisz körül, ezáltal viszont automatikusan megnő a péniszben a nyomás és a barlangos testek jelentősen megtelnek. Több vér áramlik a péniszbe. Ezáltal a pénisz egy kissé hosszabb lesz és az átmérője is megnő.

Milyen típusú péniszpumpák vannak?

A pumpa, amelyben vákuum keletkezik, standard pumpatípusok közé tartozik. Javasoljuk, hogy rendszeresen használja minden nap, azonban nem haladhatja meg egyszerre a 15 percet. Ezután a pénisz teljesen megtelítődik vérrel, és készen áll a dologra. 

Ballonos pumpa

A leggyakoribb és egyúttal a legegyszerűbb szívóberendezés a ballon. Minél többször nyomja meg a léggömböt, annál inkább csökken a nyomás. A nyomás leeresztéséhez egyszerűen csak nyissa ki a légszelepet. Ilyen típusú például a Pressure Pleasure Pump és a Penis Enlarger pumpa. Néhány pumpa belsejében kiemelkedések találhatók, ezek a kiugrások kellemesen masszírozzák és stimulálják a péniszt. A péniszpumpák különböző színűek lehetnek. A színes kialakítás ellenére a henger mindig átlátszó, hogy figyelhesse, hogyan duzzad hatalmasra a hímvesszőbe.

Húzós pumpa

A második típusba a „pumpakaros“ húzós péniszpumpák tartoznak. Ez a típus az igényesebb felhasználók számára készült, akik nagyobb vákuumot igényelnek. Az előző típus „a ballonos“, a méretével és a ballon nyomkodásával korlátozva van, a karos pumpánál nincsenek ilyen korlátok. A karos péniszpumpák gyakran beépített vákuum/nyomásmérővel rendelkeznek, ami a pumpa belsejében létrejövő vákuum szabályozására szolgál. Csakúgy, mint az előző típus, ez a fajta is tartalmaz légszelepet. Ilyen típusú péniszpumpa például a Penis Pump Deluxe és a Pump Master.

Hidraulikus pumpa

Ez egy specifikusabb és drágább pumpa, amivel azonban jobb eredményeket érhet el, és sokkal biztonságosabb a használata. A piacon található ikon a Bathmate márka, ami még a legigényesebb vásárlókat is kielégíti. A szivattyúhengert meg kell tölteni vízzel, és a péniszt a pumpa torkába kell helyezni. A vákuumot nem a ballon összenyomásával hozza létre, hanem magának a pumpának a pumpálásával. Ugyanis rugalmas nyakkal rendelkezik, ami a vákuum létrehozására szolgál, ha összenyomják és a testhez szorítják.

Bathmate hidraulikus pumpák

Ár: 32 499 Ft-tól

A péniszpumpa használata

A péniszpumpa használata örömet és csodálatos érzéseket okoz. Azonban nagyon fontos, hogy az eszközt helyesen és észszerűen használja. Ha még csak most ismerkedik a pumpa használatával, adjon neki időt, és mindent nagyon lassan és óvatosan próbáljon.


  1. Helyezze a pumpába a péniszét, egészen a tőig.
  2. A szilikon mandzsettának úgy kell a péniszhez tapadnia, hogy a levegő ne szivárogjon át rajta. Használjon síkosítót.
  3. Így a pénisz a pumpában készen áll a levegő fokozatos elszívására.
  4. Lassan nyomkodja a ballont, és figyelje, hogy a pénisze lassacskán megduzzad. Ahogy a pumpaában csökken a nyomás, a péniszben a nyomás automatikusan emelkedni kezd.
  5. A nyomás a szelep segítségével egyszerűen szabályozható (leggyakrabban egy kis gomb a ballon mellett).
  6. Ha azt szeretné, hogy az erekció a lehető leghosszabb ideig tartson, akkor jó ötlet egy erekciós gyűrűt helyezni a szivattyúra. A gyűrűt lehúzza a péniszre, mielőtt felengedné a nyomást és kihúzná a péniszt. Ez megakadályozza, hogy a vér elfolyjon, és az erekciója a lehető legnagyobb lesz.
  7. A pumpákat nem az orgazmus elérésére használják. Nem igaz, hogy ha elegendő nyomást hoz létre, akkor képes lehet elérni az orgazmust. A vákuumpumpát nem erre tervezték.
  8. Ne használja a pumpát 15-20 percnél tovább, naponta legfeljebb egyszer.

A pumpa használata közben fokozatosan nagyobb mennyiségű vér áramlik a péniszbe. Nagyon fontos, hogy figyelemmel kísérje a pénisz változását. Abban az esetben, ha csak egy kis fájdalmat is érez, a szelep segítségével azonnal növelje a nyomást a pumpában. A pénisznek mindig természetesnek kell kinéznie. A fokozatos pumpálás mindig kellemes kell hogy legyen. Ha ez nem így van, azonnal hagyja abba a pumpa használatát. Túlzott elszívás esetén véraláfutások és hólyagok jelenhetnek meg hímvesszőjén. Ezért mindig lassan és óvatosan használja a pumpát.

Ha először használja a péniszpumpát, ne siessen vele! Lassan nyomja össze a ballont, és nagyon alaposan figyelje a testét. Mindannyian különbözőek vagyunk, így a pumpa használata nem biztos, hogy minden férfi számára megfelelő és kellemes. 

Biztonság a péniszpumpa használata során

A péniszpumpa rendszeres használata fokozatosan javíthatja az erekció minőségét és hosszát, valamint növelheti a pénisze méretét. De legyen óvatos! Mindent mértékkel kell csinálni. A rendszeres használat nem azt jelenti, hogy a pumpát naponta többször kellene alkalmaznia. Ha a pumpát naponta egyszer, a szabályoknak megfelelően fogja használni, a pénisze idővel meghálálja azt.

Tartsa az eszében, hogy ha sietni fog a tréninggel, akkor sérüléseket okozhat a teste legérzékenyebb pontján. Ha a túl gyakran használja a pumpát, vagy ha nagyon hosszú ideig fenntartja a vákuumot, esetleg ha túl gyorsan hozza létre azt, zúzódások, véraláfutások vagy akár repedések is megjelenhetnek a  péniszén.

Ebben az esetben elfelejtheti a pumpát, és néhány napot vagy hetet várnia kell, amíg visszatérhet hozzá. A sérült péniszt nem szabad pumpálni, mivel a sérülés csak súlyosbodna.

Ezért mindig kövesse a gyártó által feltüntetett utasításokat, és ne siessen sehova. Csak ezzel érheti el a  kívánt eredményt - a pénisz tartós megnövekedését vagy a jobb erekciót.

Szerző
Áron
2023.09.04.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2019.08.01.
Hogyan kerüljük el a kellemetlenségeket borotválkozás közben?
Megszabadulni a nemkívánatos szőrzettől a test bármely részén a nők számára - legfőképpen a nyári időszakban - egy kellemetlen kötelesség. Az enyhe borosta a lábszáron forrónadrágban vagy miniszoknyában nem igazán megengedett, ezért a nők a nyári időszakban egyre gyakrabban teszik ki magukat a fürdőszobai tortúrának. Ez alól az intim terület sem kivétel - a fürdőruha mégis csak sokkal többet fed fel, mint a farmer. Hogyan kerüljük el a borotválkozás alatt és után bekövetkező kellemetlenségeket?
1 127
0
Mi az a...
2019.08.07.
Mi az az intimkehely, és hogyan kell helyesen használni?
Néha a menstruációs tölcsér már évtizedek óta jelen van a piacon, a legnagyobb népszerűségnek leginkább az utóbbi időszakban örvend. Nem csoda, hiszen megfelel az összes olyan trendnek, amelyek jelenleg uralják a világot - nem képez hulladékot és nincs egészségügyi kockázata. Tehát azt mondhatjuk, hogy ennek a segédeszköznek is el kellett, hogy jöjjön az ideje, mert olyan időszakban dobták a piacra, amikor is megelőzte a korát.
2 781
1

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...