Minden, amit tudnia kell a péniszpumpákról II.

A péniszpumpa használata

A péniszpumpa használata örömet és csodálatos érzéseket okoz. Azonban nagyon fontos, hogy az eszközt helyesen és észszerűen használja. Ha még csak most ismerkedik a pumpa használatával, adjon neki időt, és mindent nagyon lassan és óvatosan próbáljon.
 
  • Helyezze a pumpába a péniszét, egészen a tőig.
  • A szilikon mandzsettának úgy kell a péniszhez tapadnia, hogy a levegő ne szivárogjon át rajta.
  • Így a pénisz a pumpában készen áll a levegő fokozatos elszívására.
  • Lassan nyomkodja a ballont, és figyelje, hogy a pénisze lassacskán megduzzad. Ahogy a pumpaában csökken a nyomás, a péniszben a nyomás automatikusan emelkedni kezd.
  • A nyomás a szelep segítségével egyszerűen szabályozható (leggyakrabban egy kis gomb a ballon mellett).
Bathmate VákuumpumpákA pumpa használata közben fokozatosan nagyobb mennyiségű vér áramlik a péniszbe. Nagyon fontos, hogy figyelemmel kísérje a pénisz változását. Abban az esetben, ha csak egy kis fájdalmat is érez, a szelep segítségével azonnal növelje a nyomást a pumpában. A pénisznek mindig természetesnek kell kinéznie. A fokozatos pumpálás mindig nagyon kellemes. Ha ez nem így van, azonnal hagyja abba a pumpa használatát. Túlzott elszívás esetén véraláfutások és hólyagok jelenhetnek meg hímvesszőjén. Ezért mindig lassan és óvatosan használja a pumpát.

Ha először használja a péniszpumpát, ne siessen vele! Lassan nyomja össze a ballont, és nagyon alaposan figyelje a testét. Mindannyian különbözőek vagyunk, így a pumpa használata nem biztos, hogy minden férfi számára megfelelő és kellemes. 

A péniszpumpa rendszeres használata fokozatosan javíthatja az erekció minőségét és hosszát, valamint növelheti a pénisze méretét. De legyen óvatos! Mindent mértékkel kell csinálni. A rendszeres használat nem azt jelenti, hogy a pumpát naponta többször kellene alkalmaznia. Ha a pumpát naponta egyszer, a szabályoknak megfelelően fogja használni, a pénisze idővel meghálálja azt :-)
Nem ajánljott, gyakrabban használni a pumpát.
Szerző
Áron
2019.03.14.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan használni helyesen
2019.08.21.
Mi a különbség a dildó és a dong között?
Dildó és dong… Két szó, ami két különböző erotikus játékot jelöl, viszont ezeket a kifejezéseket gyakran összetévesztik. Ön tudja mi a különbség a dildó és a dong között? Némelyik, első ránézésre megbízható internetes forrásnak tűnő oldal is - ahogyan azt észrevettük - kaotikus e tekintetben. Ezért ma tisztázzuk, hogy mi az a dildó, és mi is az a dong, és miben különböznek egymástól.
3 332
0
Érdekességek és újdonságok
2019.08.01.
Hogyan kerüljük el a kellemetlenségeket borotválkozás közben?
Megszabadulni a nemkívánatos szőrzettől a test bármely részén a nők számára - legfőképpen a nyári időszakban - egy kellemetlen kötelesség. Az enyhe borosta a lábszáron forrónadrágban vagy miniszoknyában nem igazán megengedett, ezért a nők a nyári időszakban egyre gyakrabban teszik ki magukat a fürdőszobai tortúrának. Ez alól az intim terület sem kivétel - a fürdőruha mégis csak sokkal többet fed fel, mint a farmer. Hogyan kerüljük el a borotválkozás alatt és után bekövetkező kellemetlenségeket?
1 005
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.