10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Minden, amit tudnia kell a péniszpumpákról II.

A péniszpumpa használata

A péniszpumpa használata örömet és csodálatos érzéseket okoz. Azonban nagyon fontos, hogy az eszközt helyesen és észszerűen használja. Ha még csak most ismerkedik a pumpa használatával, adjon neki időt, és mindent nagyon lassan és óvatosan próbáljon.
 
  • Helyezze a pumpába a péniszét, egészen a tőig.
  • A szilikon mandzsettának úgy kell a péniszhez tapadnia, hogy a levegő ne szivárogjon át rajta.
  • Így a pénisz a pumpában készen áll a levegő fokozatos elszívására.
  • Lassan nyomkodja a ballont, és figyelje, hogy a pénisze lassacskán megduzzad. Ahogy a pumpaában csökken a nyomás, a péniszben a nyomás automatikusan emelkedni kezd.
  • A nyomás a szelep segítségével egyszerűen szabályozható (leggyakrabban egy kis gomb a ballon mellett).
Bathmate VákuumpumpákA pumpa használata közben fokozatosan nagyobb mennyiségű vér áramlik a péniszbe. Nagyon fontos, hogy figyelemmel kísérje a pénisz változását. Abban az esetben, ha csak egy kis fájdalmat is érez, a szelep segítségével azonnal növelje a nyomást a pumpában. A pénisznek mindig természetesnek kell kinéznie. A fokozatos pumpálás mindig nagyon kellemes. Ha ez nem így van, azonnal hagyja abba a pumpa használatát. Túlzott elszívás esetén véraláfutások és hólyagok jelenhetnek meg hímvesszőjén. Ezért mindig lassan és óvatosan használja a pumpát.

Ha először használja a péniszpumpát, ne siessen vele! Lassan nyomja össze a ballont, és nagyon alaposan figyelje a testét. Mindannyian különbözőek vagyunk, így a pumpa használata nem biztos, hogy minden férfi számára megfelelő és kellemes. 

A péniszpumpa rendszeres használata fokozatosan javíthatja az erekció minőségét és hosszát, valamint növelheti a pénisze méretét. De legyen óvatos! Mindent mértékkel kell csinálni. A rendszeres használat nem azt jelenti, hogy a pumpát naponta többször kellene alkalmaznia. Ha a pumpát naponta egyszer, a szabályoknak megfelelően fogja használni, a pénisze idővel meghálálja azt :-)
Nem ajánljott, gyakrabban használni a pumpát.
Szerző
Áron
2019.03.14.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...