Mítoszok az intimkehelyről

Hallott már az intimkehelyről? Az intimkehely tökéletes alternatívája, esetlegesen helyettesítője az egészségügyi betéteknek vagy tamponoknak a menstruáció alatt. Tökéletesen megtartja a vért, és nagyon kényelmes. A hüvelybe helyezhető rugalmas és anatómiai szempontból tökéletes "tölcsér" egy egyedülálló és megfelelő alternatívája a menstruáló nőknek. Egyes nők már rutinszerűen használják, mások még mindig kényelmetlennek érzik, és tartanak a láthatatlan "félelmektől", hogy mi történik a kehellyel, amikor az be van helyezve. Jobban mondva, mi történik a hüvelyükkel. Különféle dolgoktól félnek, de a félelem leggyakoribb megnyilvánulásai a szennyeződésen vagy a nehéz beillesztésen, eltávolításon vagy a rossz manipuláción alapulnak. Néhány mítosz az intimkelyhekről még mindig terjed az emberek között.
Menštruačný kalíšok je veľmi poddajný
Az előző cikkben összefoglaltunk mindent az intimkehelyről

A legnagyobb mítosz az, hogy a felgyülemlett vér a baktériumok melegágya. Ez egy mítosz, és nem így van, mert a kehely orvosi anyagból készült, és megfelelő higiéniai segédeszköz vérzés esetén. A kehely kifőzhető. Ez egy nagyon higiénikus alternatíva, mivel például a betétek esetében szaporodnak a baktériumok, de az intimkelyhek esetében ez teljesen máshogy van, mivel az zárt és fedett. Tehát a kehely nagyon higiénikus.

Nincsenek egészségügyi kockázatok. A kehely forralható, sterilizálható, nem kell aggódnia a baktériumok miatt, és a manipuláció és tisztítás során mindig kövesse az utasításokat. Ha alaposan megtisztítja az utasítások szerint, akkor az higiénikus, steril és nem történhet baj.

Az emberek körében elterjedt mítoszok közé tartozik az is, hogy a kehely nem praktikus, és nem szabad éjjel használni. Ez nem igaz, a kehely folyamatosan használható. Nappal és éjszaka egyaránt. Nincs ezzel semmi probléma. Megfelelően felhelyezve tökéletesen kényelmes az alváshoz is.

A kehely fájdalmas és kényelmetlen, a nő idegen testet érez a hüvelyében. Ez egy másik mítosz, ami az emberek körében terjed. Egyes nők attól tartanak, hogy a kelyhet továbbra is bosszantó idegen tárgyként fogják érezni. Ez azonban nem igaz, mert a kehely testhez simuló a nő testében, és a hüvelyben nem is lehet érezni.

Sok nő a telt kehellyel való manipulációtól is tart, mivel fél, hogy bemocskolja magát. Ez egy további mítosz. Ez nem egészen igaz, mivel a kehely higiénikus, és ha megfelelően van behelyezve, továbbra is tiszta, és lemoshatja magát vízzel, esetleg megtörölheti a testét nedves törlőkendővel. A kehely eltávolítását követően, ha a nő azonnal leöblíti, akkor nem áll fenn a szennyeződés veszélye.

Noha az intimkehely még egy kevésbé ismert segédeszköz, de egyre népszerűbbé válik a nők körében. Látni fogja, milyen csodálatos és higiénikus az, ha intimkelyhet használ a pirosbetűs napokon. Többé nem fog akarni megválni tőle, és többé nem fogja megvásárolni az összes betétet és tampont.
Szerző
Szara
2021.01.08.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2022.06.26.
Recenzió: Sweet Smile G-pont vibrátor
Már kezdtem azt hinni, hogy nem fog utolérni, de végül én is megismerkedtem a Coviddal 😷. Szerencsére nem volt semmi szörnyűség számomra, de hogyan töltsem ki a karanténban töltött időt? Ideális esetben a Sweet smile újratölthető G-spot vibrátorral, amely a pozitív eredményem előtti napon érkezett 🥳. Amikor kibontottam a csomagot, rögtön tudtam, hogy a karantén nagyon szórakoztató lesz. És igazam volt!
1 022
0
Hogyan válasszunk
2019.12.11.
Karácsonyi ajándék pároknak - mivel ajándékozzák meg egymást?
A legjobb ajándék, amivel meglepheti saját magát és a partnerét az, aminek köszönhetően egész évben gyűjthetik az élményeket. A hőlégballonos kiruccanás vagy az ejtőernyős ugrás ugyan tökéletes adrenalint biztosít, ám az ebből a tapasztalatból származó eufória sajnos nagyon rövid időn belül tovaszáll. Mi lenne, ha egy olyan ajándékot találna a fa alatt, ami bármikor felgyorsíthatja a vérkeringését, amikor csak akarja? Egy olyan ajándék, ami felélénkíti a szexuális életüket és megerősíti a kapcsolatukat? Nézzen körül, és válasszon egy teljesen testreszabott, párok számára készült erotikus ajándékot a kínálatunkból!
1 223
0
Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 752
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...