Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Női szeméremajkak - milyen különböző típusok vannak? (képek)

A női szeméremajkak minden nő vaginájának a részei. Nagy és kicsi szeméremajkakból állnak. Azonban minden nő más alakú és méretű szeméremajkakkal rendelkezik. Néhány nőnél szinte alig lehet látni, mások esetében pedig akár nagyon nagyok és kitüremkedőek is lehetnek. Mindazonáltal még így is különböző típusokba sorolhatjuk őket.

Anatómia

A nagy szeméremajkak páros bőrredők, amelyek körülveszik a hüvely bejáratát. A pubertáskortól kezdve kívülről szőrzet borítja őket, a belső bőr felülete pedig a nyálkahártyára hasonlít.

A kis szeméremajkak két finom bőrredő, amelyek a nagy szeméremajkak alatt rejtőznek, és a hüvely bejáratának mindkét oldalán húzódnak. A csikló a hüvelybemenet felső részén helyezkedik el, ahol találkozik a kisajkakkal.

A szexuális izgatás során az ajkak megtelítődnek vérrel (hasonlóan, mint a férfi pénisze).

A női szeméremajkak típusai:

A képek a leggyakoribb szeméremajak-típusokat ábrázolják. Léteznek másfajták is, de azok többnyire már extrém esetek.
Szerző
Karina
2018.07.01.
Ferenc
2021.05.31.
Punci fájdalom mentes orvoslása,teljesen ingyen.
Finom nyalásokkal gyógyitalak meg.Többször ki elégitve.Hagyj email címet,köszi.Ferenc.
Gál Tünde
2020.07.03.
Nagyon nagyon fály a külső nemi suervem sajnos sokmindet ki ptóbáltam de borzasztóan fály ha pisilek ès ülni alig tudok kètem segitsrn köszönöm

További blog

Érdekességek és újdonságok
2022.11.16.
Szőrtelenítési kisokos: melyik módszert válasszam?
Hónalj, lábak, bikinivonal - sajnos a legtöbben nem rendelkezünk szőke szőrszálakkal, így muszáj időről időre eltüntetnünk őket a kérdéses helyekre. Ez azonban - a szőrtelenítési módszertől függően - gyakran fájdalommal jár, főleg az intim területeken. Cikkünkben összegyűjtöttük, az egyes szőrtelenítési módszereknek mik az előnyei és a hátrányai, illetve, hogy milyen módszerekkel csökkenthetjük az általuk okozott kellemetlenségeket!
715
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...