Női szeméremajkak - milyen különböző típusok vannak? (képek)

A női szeméremajkak minden nő vaginájának a részei. Nagy és kicsi szeméremajkakból állnak. Azonban minden nő más alakú és méretű szeméremajkakkal rendelkezik. Néhány nőnél szinte alig lehet látni, mások esetében pedig akár nagyon nagyok és kitüremkedőek is lehetnek. Mindazonáltal még így is különböző típusokba sorolhatjuk őket.

Anatómia

A nagy szeméremajkak páros bőrredők, amelyek körülveszik a hüvely bejáratát. A pubertáskortól kezdve kívülről szőrzet borítja őket, a belső bőr felülete pedig a nyálkahártyára hasonlít.

A kis szeméremajkak két finom bőrredő, amelyek a nagy szeméremajkak alatt rejtőznek, és a hüvely bejáratának mindkét oldalán húzódnak. A csikló a hüvelybemenet felső részén helyezkedik el, ahol találkozik a kisajkakkal.

A szexuális izgatás során az ajkak megtelítődnek vérrel (hasonlóan, mint a férfi pénisze).

A női szeméremajkak típusai:

A képek a leggyakoribb szeméremajak-típusokat ábrázolják. Léteznek másfajták is, de azok többnyire már extrém esetek.
Szerző
Karina
2018.07.01.
Ferenc
2021.05.31.
Punci fájdalom mentes orvoslása,teljesen ingyen.
Finom nyalásokkal gyógyitalak meg.Többször ki elégitve.Hagyj email címet,köszi.Ferenc.
Gál Tünde
2020.07.03.
Nagyon nagyon fály a külső nemi suervem sajnos sokmindet ki ptóbáltam de borzasztóan fály ha pisilek ès ülni alig tudok kètem segitsrn köszönöm

További blog

Vélemények
2022.04.05.
Recenzió: Fehérnemű márkák összehasonlítása - Obsessive, Passion és Penthouse
A női alsóneműnek sok típusa van: pamut alsónemű, csipke alsónemű, klasszikus alsónemű... Végtelen számú típust lehetne felsorolni. A női fehérneműk közös jellemzője azonban az, hogy minden nő ruhatárának részét képezik. Weboldalunkon három fő márkát talál: Obsessive, Passion és Penthouse. Szemügyre vettük őket, és készítettünk egy remek összehasonlítást ezekről a márkákról!
720
0
Érdekességek és újdonságok
2022.08.31.
Elegánsan, mégis komfortosan: tippek egy tökéletes randihoz
Ha randevúkról beszélünk, gyakran a kényelem és a stílusos megjelenés kizárja egymást. Hiszen annyi mindenre kell odafigyelnünk: a smink, a hajunk, a cipőnk, és...igen: a megfelelő intim higiéniára. Így a borotválkozásra is, főleg, ha egy pajzánabb éjszakára számítunk. Szeretne egy igazán emlékezetes nyáresti randit? Íme 5 tipp, hogy ez megvalósulhasson!
655
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...