Orális szex - a pénisz olyan, mint egy jégkrém

Egyes nők szeretik az orális szexet, mert izgalmat okoz nekik. Mások semmi élvezetet nem látnak a gyakorlatában, de ha a partnerüknek tetszik, akkor nincs vele semmi problémájuk.

Aztán van egy másik típusú nő, aki inkább szopna egy rozsdás csövet, minthogy az ajkaival megérintsen egy péniszt. Nem számít, melyik kategóriába tartozik, a következő sorok áttekintést nyújtanak arról, hogyan tud kielégíteni egy férfit a szájával :) 

Nyelni vagy nem nyelni? Első rész

Nagyon fontos, bármennyire is szeretné, hogy a partnere torkába csak akkor eressze a péniszét, ha ő is akarja. Ha pedig nem szeretné lenyelni, ezt tisztázzák előre (sok férfi azonban nem is képes orális stimulációval elérni az orgazmust, így ebben az esetben a szopás csak előjátékként szolgál). Van, akit nem zavar a sperma lenyelése, mások undorítónak találják. Sok nő számára a fő tényező az, hogy mit érez a férfi iránt. Másoknak inkább az ejakulátum ízée fontos. A különböző férfiak ejakulátumának más az íze, és az egyes adagok mennyisége is eltérő.

Nyelni vagy nem nyelni? Második rész

A nők néha aggódnak amiatt, hogy az ejakulátummal együtt egy adag férfi hormon is bejut a szervezetükbe. Nyugodjon meg. A herék valóban a férfi hormonok fő termelői, de ezek a hormonok nem kerülnek bele az ejakulátumba, mert közvetlenül a vérbe kerülnek jutnak, ahol befolyásolják az férfi egész szervezetében zajló folyamatokat. Tehát elvetheti a félelmet, hogy az ejakulátum lenyelése után megnő a bajusza vagy megvastagszik a hangja. Ami pedig a kalóriákat illeti, a férfi ondóbtól csak akkor fog meghízni, ha a férfi teherbe juttatja ejti- és az orális közösülés során teherbe esni biológiailag kizárt. Ha aggódik az egészsége miatt, akkor biztosíthatom, hogy az ejakulátum sokkal sterilebb, mint a vizelet és a nyál együttvéve.

Hogy az orális szex igazán élvezetes legyen

A A férfi nemi szervek orális stimulálása nem feltétlenül jelent olyan nagy problémát egy nő számára, hiszen gyakran lát hasonlót. Emlékezzen csak vissza, hogy gyerekkorában mennyire szeretett jégkrémet venni, és hogyan nyalogatta. Az orális stimulációnak számos módja van. Egyes nők nyalogatják és csókolgatják, mások szopogatják és az ajkaikkal dolgozzák meg, megint mások pedig a szájukba veszik. Az ujjak bevonása új dimenziót ad az élvezet élményéhez. Az sem árt, ha megkérdezi a partnerét, hogy mit szeret, de az ilyen beszélgetések csak akkor gyümölcsözőek, ha már néhányszor kipróbáltaák. Majd Utána már sokkal könnyebb egy férfinak azt mondani: "Nekem az tetszett a legjobban, amikor ezt és ezt csináltad."

A következő néhány ajánlást hasznosnak találhatja:

Zaj: A minőségi orális szex gyakran zajos, mindenféle csikorgó és szürcsölő hangok kíséretében. NAzonban ne aggódjon, nem ül le vacsorázni vacsorázni érkezik, és így senki sem fogja leszidni, mert nem tudja, hogyan kell viselkedni. Ha úgyis mégis zavarják a hangok, kapcsoljaon be a zenét.

A pénisz nem a csikló: Ne keverje össze a péniszt a csiklóval, amelynek minden millimétere idegvégződésekkel van tele. A partnere a boldogság csúcsán lesz, ha különösen, ha a következőkre koncentrál: 1) a kantárra, amely közvetlenül a makk alatt fekszik, 2) a pénisz teljes alsó részére, 3) a makkra, 4) a herékre.Az orrod előtt:
Az orális szexhez valószínűleg a leghatékonyabb pozíció a partnered lábai közötti, vele szembeni pozíció. Ezáltal a nyelv közvetlen hozzáférést biztosít kap a pénisz és a herék legérzékenyebb részeihez, és így a legkönnyebben korlátozza a makk és a fogak nagyon fájdalmas érintkezését. Ez egy kényelmes pozíció, és ráadásul lehetővé teszi, hogy partnere nézze önt, ami sokak számára nagyon izgató. 

Nyál: A tisztaságot kedvelő nők megpróbálják lenyelni az összes nyálukat orális szex közben. Többnyire hiába! Értelmesebb társaik a nyál elvezetését a gravitációra bízzák, és hagyják, hogy lefolyjon a péniszen. Többek között ez egy üdvözlendő kenőanyagot biztosít a pénisz alsó részének masszírozásához, miközben a felső részt a szájjal dolgozzák meg.

Ne pihentesse a kezét: A jó és a fantasztikus orális ingerlés közötti különbséget gyakran a kezek aktivitása határozza meg. Ha bevonja az ujjait és a tenyereit, sokkal több örömet okoz a partnerének. Tehát miközben a pénisze a szájában csúszkál, próbálja meg például a kedvese heréit simogatni. Ha nem tetszik neki, lehet, hogy jobban szereti, ha a tenyerében fogja, vagy megsimogatja a hasát, a fenekét, vagy a szájába dugja az ujjait. Amíg nem próbálja ki, nem tudhatja :)

Meleg és hideg: Soha nem jár rosszul, ha egy darab jeget tesz a szájába, vagy forró italt iszik orális szex előtt. Ugyanez vonatkozik a mellbimbó ingerlésére is.

Szerző
Petra
2019.04.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2022.08.31.
Elegánsan, mégis komfortosan: tippek egy tökéletes randihoz
Ha randevúkról beszélünk, gyakran a kényelem és a stílusos megjelenés kizárja egymást. Hiszen annyi mindenre kell odafigyelnünk: a smink, a hajunk, a cipőnk, és...igen: a megfelelő intim higiéniára. Így a borotválkozásra is, főleg, ha egy pajzánabb éjszakára számítunk. Szeretne egy igazán emlékezetes nyáresti randit? Íme 5 tipp, hogy ez megvalósulhasson!
675
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...