Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

Péniszpumpa, mit kezdjek vele?

Valószínűleg már tudod, mi a péniszpumpa. Néhány cikket bemutattunk blogunkon. De ma elmagyarázzuk, hogyan kell helyesen használni, hogy ne bántsd magad, és minden olyan legyen, amilyennek lennie kell. Olvasd el használati útmutatónkat 👇
Péniszpumpa
A péniszpumpa a férfi pénisz edzésére, regenálására, az erekció beállítására, pénisz növelésére alkalmas szexuális  segédeszköz.

Hogyan kezdjük?

Használat előtt el kell távolítani a szőrt a pénisz körül. A levegő vákuummal működő pumpák rendelkeznek a cső végén egy szilikon mandzsettával, amely biztosítja, hogy a keletkezett vákuum a csőben maradjon.
A pénisz könnyebb behelyezése érdekében használj síkosítót, de az is megteszi, ha az ujjadat megnyálazva egy laza mozdulattal körbe kened a szilikon mandzsetta belső peremét.

Mi a következő lépés?

Amikor behelyezted a péniszed a csőbe, akkor lassan elkezdheted kiszívatni a levegőt a vákum labdával. Mindig lassan pumpálj, várd meg, amíg a labda visszaáll eredeti állapotába, és pumpálj újra. Elsőre még 3-5 pumpálást is végezhetsz hiszen még sok levegő van a hengerben. A további pumpálást már óvatosabban és lassabban végezd, hiszen eleve kevesebb a csőben lévő levegő, illetve arra is figyelned kell, hogy ne okozz magadnak sérülést a túlzott pumpálással.

Amikor úgy érzed, hogy elérted már ezt a feszítő érzést akkor tartsd meg ezen a szinten a vákuumot, úgy két percig. Mielőtt kivennéd a péniszet a vákuumszivattyúból, engedd le a szelep nyomását. Ne húzd ki nyomás alatt.  Használhatol erekciós gyűrűt is. A pénisz így a lehető legnagyobb mértékben vérrel teli marad.

Ezt a ritmikus pénisz edzést levegős péniszpumpával úgy napi 15 percig végezheted, azután szüksége van a 24 órás pihenésre.

Előfordul, hogy az első alkalom nem hozza az elvárásaidnak megfelelő nagy eredményt és látványosságot, de kérlek ne add fel hiszen minden fajta edzés módszer eredményessége a rendszerességen és a kitartáson alapszik.
Szerző
Lolipop.hu
2021.03.23.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.08.07.
Mi az az intimkehely, és hogyan kell helyesen használni?
Néha a menstruációs tölcsér már évtizedek óta jelen van a piacon, a legnagyobb népszerűségnek leginkább az utóbbi időszakban örvend. Nem csoda, hiszen megfelel az összes olyan trendnek, amelyek jelenleg uralják a világot - nem képez hulladékot és nincs egészségügyi kockázata. Tehát azt mondhatjuk, hogy ennek a segédeszköznek is el kellett, hogy jöjjön az ideje, mert olyan időszakban dobták a piacra, amikor is megelőzte a korát.
2 219
1
Érdekességek és újdonságok
2019.08.01.
Hogyan kerüljük el a kellemetlenségeket borotválkozás közben?
Megszabadulni a nemkívánatos szőrzettől a test bármely részén a nők számára - legfőképpen a nyári időszakban - egy kellemetlen kötelesség. Az enyhe borosta a lábszáron forrónadrágban vagy miniszoknyában nem igazán megengedett, ezért a nők a nyári időszakban egyre gyakrabban teszik ki magukat a fürdőszobai tortúrának. Ez alól az intim terület sem kivétel - a fürdőruha mégis csak sokkal többet fed fel, mint a farmer. Hogyan kerüljük el a borotválkozás alatt és után bekövetkező kellemetlenségeket?
1 006
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.