Próbált már afrodiziákumot?

Aphroditét, a szerelem görög istennőjét tartják a másik felizgatására és vonzására alkalmas készítmények feltalálójának. Feltalálta a szexuális étvágyat serkentő italokat, amelyek között csodás afrodiziákumok is voltak. Aphrodité igazán gazdag intim életet élt. Ez főként e csodás gyógymódok hatásának tulajdonítható.

Talán nagyobb hatást tulajdonítunk nekik, mint amekkora a tényleges hatásuk, vagy talán néha túl szkeptikusak vagyunk. Pedig tudjuk, hogy a megfelelő légkör megteremtése csodákra képes. Ha pedig afrodiziákumot használ, csodák történnek a hálószobában is. Ezek azonban nem mindenkire hatnak ugyanúgy. Egy dolgot azonban nem szabad elfelejteni: még ha nem is okoz szenvedélyes hurrikánt, néha egy enyhe szellő is elég ahhoz, hogy a felismerhetetlenségig megváltoztassa az intim pillanatokat.

A megfelelő élelmiszerekkel kell kezdenie. Tudta, hogy a konyhájában található dolgok mennyisége szexuális vágyat vált ki a testében? A csokoládé, a fahéj, a méz vagy a különböző gyógynövények elősegítik a pajkos gondolatok kialakulását. Azonban, hogy ne kelljen a megfelelő gyógynövényeket keresgélnie, válasszon a szexshopunkban található afrodiziákumok közül.


Spanyol légy csepp

A spanyol legyek számos szép tulajdonsággal rendelkeznek. Nemcsak a szeretkezés iránti vágyat növelik mindkét partnerben, hanem elősegítik az erekciót, a nemi szervek vérkeringését, és így sokkal nagyobb érzékenységet garantálnak. Próbáljon ki többfélét, hogy megtudja, melyik van a legjobb hatással Önre. 
 
Kompletná ponuka španielskych mušiek v našom sexshopeFeromon parfümök

Ha még mindig partnert keres, és esti vadászatra indul, biztosan talál egy finom, de annál hasznosabb segítőt a feromon parfümök formájában. A feromonok olyan illatanyagok, amelyeket a férfiak és nők teste választ ki, és amelyek vonzzák és izgatják az ellenkező nemet. Ezért van az, hogy egyes férfiaknak sokkal több sikerük van a nőknél, mint másoknak. A testük sokkal több ilyen anyagot választ ki, és a nők egyszerűen nem tudnak ellenállni (persze nem ez az egyetlen dolog a nőknél való sikerhez).
A feromonok férfiak és nők számára egyaránt léteznek.

 
Feromónové parfémy pre muža a ženu


Felejtse el, hogy este a tévé elé leül. Vagy egy könyv unalmas olvasására. Kényeztesse magát és partnerét egy olyan szeretkezéssel, amelyet nem fog elfelejteni. Az afrodiziákumok segítenek. Úgy fogja érezni magát, mint Aphrodité a hihetetlen gyönyör és vágy hullámain. És a vágy a legfontosabb dolog az intim pillanatokban.
Szerző
Petra
2019.06.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2022.06.02.
Miért van a férfiaknak részeg állapotban problémájuk az erekcióval?
Az alkohol jó szolga, de rossz úr a szexuális játékok esetében. Egyrészt az alkohol ellazíthat minket és megszabadíthat a gátlásoktól, amelyek megakadályoznák, hogy  egy igazán felszabadult élményben legyen részünk. Segíthet az ellenkező nemmel való kapcsolatfelvételben vagy az enyhe flörtölésben, illetve a nem szexszel végződő hancúrozásban is. De amikor magáról a szexről van szó, az alkohol hirtelen nem is olyan előnyös.
388
0
Jobb szex
2023.01.30.
Érzelmek viharában: a békülő szex előnyei és hátrányai
Utálva imádjuk, mégis a legtöbbünknek volt már része benne - mi az? A legtöbben úgy vélik, semmi jó sincs abban, ha összevesznek partnerükkel. Mások azonban már csak azért is provokálnak, mert vonzza őket az indulatokat levezető, békülős szex lehetősége… Akik szeretik, azok többnyire azt imádják benne, hogy amikor a vita nemhogy csitulna, de egyre hevesebbé válik kedvesükkel, egy gyors összebújás az indulatok tökéletes levezetésére szolgálhat. Akik óva intenek tőle, azok úgy látják: ez csak a problémák tologatása, a konfliktus megoldásának elodázása.
146
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...