Próbált már afrodiziákumot?

Aphroditét, a szerelem görög istennőjét tartják a másik felizgatására és vonzására alkalmas készítmények feltalálójának. Feltalálta a szexuális étvágyat serkentő italokat, amelyek között csodás afrodiziákumok is voltak. Aphrodité igazán gazdag intim életet élt. Ez főként e csodás gyógymódok hatásának tulajdonítható.

Talán nagyobb hatást tulajdonítunk nekik, mint amekkora a tényleges hatásuk, vagy talán néha túl szkeptikusak vagyunk. Pedig tudjuk, hogy a megfelelő légkör megteremtése csodákra képes. Ha pedig afrodiziákumot használ, csodák történnek a hálószobában is. Ezek azonban nem mindenkire hatnak ugyanúgy. Egy dolgot azonban nem szabad elfelejteni: még ha nem is okoz szenvedélyes hurrikánt, néha egy enyhe szellő is elég ahhoz, hogy a felismerhetetlenségig megváltoztassa az intim pillanatokat.

A megfelelő élelmiszerekkel kell kezdenie. Tudta, hogy a konyhájában található dolgok mennyisége szexuális vágyat vált ki a testében? A csokoládé, a fahéj, a méz vagy a különböző gyógynövények elősegítik a pajkos gondolatok kialakulását. Azonban, hogy ne kelljen a megfelelő gyógynövényeket keresgélnie, válasszon a szexshopunkban található afrodiziákumok közül.


Spanyol légy csepp

A spanyol legyek számos szép tulajdonsággal rendelkeznek. Nemcsak a szeretkezés iránti vágyat növelik mindkét partnerben, hanem elősegítik az erekciót, a nemi szervek vérkeringését, és így sokkal nagyobb érzékenységet garantálnak. Próbáljon ki többfélét, hogy megtudja, melyik van a legjobb hatással Önre. 
 
Kompletná ponuka španielskych mušiek v našom sexshopeFeromon parfümök

Ha még mindig partnert keres, és esti vadászatra indul, biztosan talál egy finom, de annál hasznosabb segítőt a feromon parfümök formájában. A feromonok olyan illatanyagok, amelyeket a férfiak és nők teste választ ki, és amelyek vonzzák és izgatják az ellenkező nemet. Ezért van az, hogy egyes férfiaknak sokkal több sikerük van a nőknél, mint másoknak. A testük sokkal több ilyen anyagot választ ki, és a nők egyszerűen nem tudnak ellenállni (persze nem ez az egyetlen dolog a nőknél való sikerhez).
A feromonok férfiak és nők számára egyaránt léteznek.

 
Feromónové parfémy pre muža a ženu


Felejtse el, hogy este a tévé elé leül. Vagy egy könyv unalmas olvasására. Kényeztesse magát és partnerét egy olyan szeretkezéssel, amelyet nem fog elfelejteni. Az afrodiziákumok segítenek. Úgy fogja érezni magát, mint Aphrodité a hihetetlen gyönyör és vágy hullámain. És a vágy a legfontosabb dolog az intim pillanatokban.
Szerző
Petra
2019.06.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2023.02.06.
7 tipp, hogyan javíthatja a szexuális életét (nem csak) 2023-ban
Ahhoz, hogy minőségi és kielégítő szexuális életet élhessünk annak teljes időtartama alatt, meg kell dolgoznunk érte, és ez néha sok munkát jelenthet. Ez nem mindig olyan könnyű, mint egy kapcsolat elején. Levettük a szemünkről a rózsaszín szemüveget, és reálisabban látjuk a világot, a kapcsolatot és a szexet. Olvassa el tippjeinket, hogyan fűszerezze meg a szexet (nem csak) 2023-ban.
503
0
Szexpózok és praktikák
2023.01.23.
Extrém örömök: ezért érdekli annyira a BDSM
Plüssbilincsek, kötözés és korbács… Az ön fantáziáját is felcsigázza valamelyik? Netán egy egészen más, nem szokványos szexuális tevékenység? Ha igen, akkor bizonyára már elgondolkodott rajta, vajon miért is van ez. Talán még azt is megkérdőjelezte, normális dolog-e ez egyáltalán. Hiszen hogyan élvezheti valaki bármilyen helyzetben az egyenlőtlen felállást: azt, ha leuralják, vagy azt, ha uralkodhat? Egyáltalán, miért érdekelnek a fétisek, a szado-mazochizmus vagy a dominancia és a szubmisszivitás ennyi embert? Cikkünkben ennek jártunk utána!
993
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...