Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Próbált már afrodiziákumot?

Aphroditét, a szerelem görög istennőjét tartják a másik felizgatására és vonzására alkalmas készítmények feltalálójának. Feltalálta a szexuális étvágyat serkentő italokat, amelyek között csodás afrodiziákumok is voltak. Aphrodité igazán gazdag intim életet élt. Ez főként e csodás gyógymódok hatásának tulajdonítható.

Talán nagyobb hatást tulajdonítunk nekik, mint amekkora a tényleges hatásuk, vagy talán néha túl szkeptikusak vagyunk. Pedig tudjuk, hogy a megfelelő légkör megteremtése csodákra képes. Ha pedig afrodiziákumot használ, csodák történnek a hálószobában is. Ezek azonban nem mindenkire hatnak ugyanúgy. Egy dolgot azonban nem szabad elfelejteni: még ha nem is okoz szenvedélyes hurrikánt, néha egy enyhe szellő is elég ahhoz, hogy a felismerhetetlenségig megváltoztassa az intim pillanatokat.

A megfelelő élelmiszerekkel kell kezdenie. Tudta, hogy a konyhájában található dolgok mennyisége szexuális vágyat vált ki a testében? A csokoládé, a fahéj, a méz vagy a különböző gyógynövények elősegítik a pajkos gondolatok kialakulását. Azonban, hogy ne kelljen a megfelelő gyógynövényeket keresgélnie, válasszon a szexshopunkban található afrodiziákumok közül.


Spanyol légy csepp

A spanyol legyek számos szép tulajdonsággal rendelkeznek. Nemcsak a szeretkezés iránti vágyat növelik mindkét partnerben, hanem elősegítik az erekciót, a nemi szervek vérkeringését, és így sokkal nagyobb érzékenységet garantálnak. Próbáljon ki többfélét, hogy megtudja, melyik van a legjobb hatással Önre. 
 
Kompletná ponuka španielskych mušiek v našom sexshopeFeromon parfümök

Ha még mindig partnert keres, és esti vadászatra indul, biztosan talál egy finom, de annál hasznosabb segítőt a feromon parfümök formájában. A feromonok olyan illatanyagok, amelyeket a férfiak és nők teste választ ki, és amelyek vonzzák és izgatják az ellenkező nemet. Ezért van az, hogy egyes férfiaknak sokkal több sikerük van a nőknél, mint másoknak. A testük sokkal több ilyen anyagot választ ki, és a nők egyszerűen nem tudnak ellenállni (persze nem ez az egyetlen dolog a nőknél való sikerhez).
A feromonok férfiak és nők számára egyaránt léteznek.

 
Feromónové parfémy pre muža a ženu


Felejtse el, hogy este a tévé elé leül. Vagy egy könyv unalmas olvasására. Kényeztesse magát és partnerét egy olyan szeretkezéssel, amelyet nem fog elfelejteni. Az afrodiziákumok segítenek. Úgy fogja érezni magát, mint Aphrodité a hihetetlen gyönyör és vágy hullámain. És a vágy a legfontosabb dolog az intim pillanatokban.
Szerző
Petra
2019.06.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2020.07.22.
A Kegel-gyakorlatok hozadékai a partnerek egészséges szexuális életében
1940-ben dr. Arnold Kegel nőgyógyász gyakorlatok sorozatát alkotta meg, hogy segítsen a nőknek felépülni a szülés után. Elsődleges feladatuk a medencefenék megerősítése és az egészségügyi problémák (inkontinencia és egyéb) megelőzése volt. Ha az ön orvosa előírt önnek valami hasonlót, ne hagyja figyelmen kívül az ő jó szándékú tanácsait. Azok, akik dr. Kegel gyakorlatait végzik, könnyebben, gyakrabban és intenzívebben élik meg azt orgazmust. De ez még nem minden. Például a következő sorokból megtudhatja azt is, hogy ez a torna segíthet az uraknak a péniszük megnagyobbításában.
2 971
0
Jobb szex
2022.10.19.
Szexi Halloween
Az utóbbi években még a mi szélességi körünkben is egyre inkább elterjedt a halloweeni partik divatja. Bár a magyar gyerekek még nem járnak jelmezben házról házra édességet kérve, a felnőttek körében azonban nagyon népszerűek a jelmezes bulik. A kalandvágyók számára lehetőség van arra, hogy szexi jelmezben vegyenek részt egy ilyen partin. Ha nem tartozik közéjük, de a merész jelmezek csábítanak, csináljon Halloween "bulit" kettesben, a párja értékelni fogja. Hiszen a szerepjáték az egyik legnépszerűbb szexuális gyakorlat.
157
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...