Prosztata stimuláció és minden róla!

Kevés erotikus technika vagy szexuális gyakorlat annyira ellentmondásos, hogy csak két attitűd van hozzá: egyrészt teljes ellenállása, vagy gyűlölete, másrészt az imádása. Az egyik ilyen ellentétes gyakorlat a prosztata stimulálása.
Prosztata stimulátor
Egyre több nő tartja normálisnak a férfi prosztata stimulálását. Paradox módon a férfi oldalon úgy tűnik, hogy egyre növekszik a (saját) végbél játékához való hozzáállás polarizációja. Egyre kevesebb férfi hajlandó elismerni hangosan hogy felfedezte a prosztata stimulálásának varázsát. Egyre több férfi elítéli ezt és a hozzá kapcsolódó gyakorlatokat. (Ugyanakkor otthon "a paplan alatt" talán próbálkoznak és kísérleteznek 😜…)

A stimulálás két módja

Elvileg kétféle módon lehet felfedezni a végbélnyílás stimulálásának varázsát és a prosztata fokozatos stimulációját. Az első a maszturbáció, amely magában foglalja a végbél játékát a saját testével való játékban. Kezdeni meglehetősen gyengéden lehet a környéken, többek között a gát irritációjával - ez egy érzékeny hely a végbélnyílás és a herék között. Ezeket a dolgokat nem kell tanulni... És ha véletlenül valaki nem tudja, hogyan csinálja, akkor csak annyit kell tennie, hogy egyszavas tanácsot adjon neki: "Próbáld ki."

A férfi anális játék örömének felfedezésének második módja egy tapasztalt vagy játékos partner. Minden férfinak, akinek nincs előítélete, kényelmesen éreznie kell magát, amikor megérinti a partnere végbél területén. Az izgalomnak akaratlanul is előfordulnia kell, bár a merevedés nem mindig sikeres.

Természetesen fiatalabb korban mindez könnyebben működik. Az évek múlásával a hasonló játékok iránti érdeklődés vagy egyenes ellenállás általában növekszik. Csak néhány idősebb férfi kezd kísérletezni az ilyen típusú gyakorlattal. Azonban soha nem késő - éppen ellenkezőleg.

Ebben a cikkben nem a technikai tényeket fogjuk átvenni. Mindenki tudja, mi a prosztata és hol van. Azonban nem mindenki ismeri (kellően) a tényt, hogy különböző mechanikus prosztata stimulátorok léteznek. Különböző formákkal, stílusokkal, funkcionalitással stb. 

Melyek a megfelelő masszázs segédeszközök?

Nem minden ilyen eszköz csak a prosztata stimulálására szolgál. Néhány irritálja a végbélnyílást vagy a záróizmot is . Igaz, a legtöbb eszköz, amelyet a végbélnyílásba való behelyezésre terveztek, általában a prosztatát is irritálja.. Vannak azonban olyan stimulátorok, amelyek alakjuk vagy más alkalmazkodásuk révén kifejezetten csak a prosztatát stimulálják. Hasonló a stimulátorokhoz, amelyek a hüvelyben lévő G-pont stimulálására szolgálnak. Egyébként az erotikus pár eszközök előnye az, hogy egy eszköz egyaránt tetszhet a nőnek és a férfinak is.. Sok G-pont stimulálására tervezett játék ugyanolyan hatékonyan és hatásosan stimulálhatja a prosztatát. Természetesen fordítva is. Ilyen termékek közé például a Lelo Loki vagy a Satisfyer Multifun tartozik. Végbél

Prosztata stimulátor vs. anális stimulátor

A prosztata stimulátorok nem teljesen azonosak a (férfi) anális stimulátorokkal. A végbélnyílás, valamint maga a végbél irritálódhat különféle golyókkal, kúpokkal stb. Ezeknek az eszközöknek azonban általában nincs alakja, hossza vagy ereje a prosztata stimulálására. Éppen ezért olyan eszközöket is gyártanak, amelyek a prosztata serkentésével élvezetet váltanak ki.

Ahogyan a férfi élvezi a prosztata stimulálását, összehasonlítható a nők G-pont stimulációval való élvezetével. Az eszközök gyártói így megállapították, hogy nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is rezgő játékokat kell gyártani.. Ezért napjainkban sok mennyiségű vibráló prosztata stimulátor található a piacon. Egy ilyen eszköz megválasztása többé-kevésbé csak ízlés vagy funkcionalitás kérdése.Természetesen különböznek alakjukban, vastagságukban, felületükben és hasonlókban. Mink a Lelo Billyt és a Vive Avivát javasoljuk.

Ebben az irányban nincs sok tanács, és a választást szubjektív ízlésnek kell alávetni. Azonban van egy tippünk olvasóink számára. Javasoljuk, hogy rezgésekkel kezdjen óvatosan. Különösen pár játekban. Egyszerű okból: az ilyen típusú stimulálással tapasztalatlan férfi váratlanul gyors magömlést tapasztalhat. Ami mindkét fél számára mindig izgalmas, gyönyörű és szórakoztató, de néha csak kissé meglepő lehet.

A rezgő prosztata stimulátor kiválasztásakor lehetőség van kibővített funkcióval rendelkező darab választására is. Néhány ilyen játéknak kiemelkedése van - gyakran rezgő - irritálja a gátat, amint azt már említettük.

A prosztata stimulációjának vitathatatlan egészségügyi aspektusa is van. Szexuális izgalmát a testre gyakorolt ​​súrlódás és nyomás okozza. És ez a tevékenység valójában a prosztata masszírozása, amely ennek a szervnek vér áramlását és ezáltal oxigénellátását okozza. Egy ilyen masszázs előnye egyértelmű. Ezenkívül tapasztalt masszőr által végzett prosztata stimuláció esetén lehetséges egy probléma felderítése. A gyakorlattal rendelkező masszőr regisztrálhatja a prosztata természetellenes változását - megnagyobbodását, duzzadását és hasonlókat.

A liberális nők egyre inkább felfedezik a saját végbél stimulálásának varázsát. Nyalása, ujjal és mindenféle segédeszköz történő stimulálás egyre természetesebb és kölcsönösen keresett gyakorlattá válik. Paradox módon sok esetben a páros kapcsolatban nem a nő az, akinek ezzel problémája van. A férfiaknak azon kell dolgozniuk, hogy az önélvezet előítéleteit és gátlásait nem hagyományos és nem teljesen általános technikák alkalmazásával bontsák le. Ezek között pont a prosztata stimulálása a legnépszerűbb.

Szerző
Andy Moravek
2021.05.01.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2022.03.02.
Az óvszer eredete
Ma már az óvszert a szexuális élet normális részének tekintjük. Ez a legolcsóbb és leggyakrabban használt mechanikus védelem, nagy hatékonysággal ( ha helyesen használják). Csökkenti (egyes esetekben teljesen kiküszöböli) a nemi betegségek, például a kankó, a HIV, az AIDS és sok más betegség átvitelének kockázatát. Az óvszer azonban, ahogyan mi ismerjük, hosszú utat tett meg a feltalálása óta.
918
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...