Recenzió: Satisfyer Modern Blossom Pro 2

A TikTok-on már régóta láttam hasonló rózsákat, de még nem találtam őket az eshopokban, így még nem volt alkalmam bedőlni a "rózsás játék" őrületnek. Amikor először tartottam a kezemben egy rózsát, csak WOW-t tudtam mondani. Hogy a dizájnon kívül másnak is megállta-e a helyét, azt a véleményben olvashatjátok el.   Satisfyer Modern Blossom - pulzačná ruža

Mi a különbség a Classic és a Modern Blossom között? 🌹

Tanácsot kértem a rózsa kiválasztásakor, mert nem voltam biztos benne, hogy mi a különbség a kettő között. Azt a választ kaptam, hogy a Modern Blossom rózsa könnyebb, kisebb méretű, és a csészealj tartozék valamivel nagyobb. Mivel kisebb női kezem van, és nem éppen kicsi a csiklóm, ezért ezt a rózsát választottam, és nem hiszem, hogy jobbat tehettem volna.

A Satisfyerhez megszokott módon a csomagolás egyszerűen gyönyörű. A rózsabimbó élőben még szebb, mint a fotókon, a szilikon rendkívül puha és a rózsa szirmai jól hajlanak, így használat közben sem állnak az útban, de jól illeszkednek.

Vezérlés

A rózsa úgy illeszkedett a kezembe, mint egy kesztyű. Az a tény, hogy nagyon könnyű, nagyszerűvé teszi a fogást. Azt kell mondanom, hogy néhány játéknál egy idő után fáj a kezem, mivel nehéz, de ez nem így van a Satisfyer Modern Blossom rózsa esetében.

Aggódtam, hogy a rezgések nem fognak-e bizseregni és átmenni a kezembe, mivel a motor közvetlenül a rózsában van, és nincs fogantyúja. Nagyon kellemesen meglepődtem azonban, egyáltalán nem érzem a rezgést a kezemben.

Ami a kezelőszerveket illeti, csak két gombja van a pulzációk intenzitásának beállítására: + és -. 11 mód közül választhat, a gyengéd hullámoktól az igazán intenzív orgazmusig. Nem választhat különböző típusú pulzálást, csak egy fajtát, amelynek az intenzitását növelni tudja. Számomra a régi ismerős érvényes - a kevesebb néha több, és ez szuperül szabályozhatóvá teszi még a paplan alatt is. A gombok a szilikonba vannak gravírozva, így könnyen megtalálhatók, és nem fog összezavarodni. És még ha véletlenül is eltévedne, akkor sem rontja el az összes izgalmat egy másik üzemmóddal, csak visszatér a preferált intenzitásához.

Azt mondhatom, hogy számomra 11 intenzitás untig elég, nem hiányzik más beállítás. A kedvenc intenzitásom a hetes lett, és csak játszom vele, + és - ízlés és hangulat szerint.  
Azt mondanám, hogy a rózsa nem olyan erős, mint a Satisfyer Pro 2 Gen 3, hanem inkább olyan mint a klasszikus Generation 2, vagy mint a kissé erősebb Penguin. Nem éppen legerősebb a rezgés, de nem kell aggódni, egy percen belüli ujjongó csúcspont megtapasztalására a rózsa határozottan szállít 🎇.

Amit nagyon pozitívan értékelek, az a két tartozék - a Liquid Air és a klasszikus Air Pulse. Tiszta szívvel meg kell mondanom, hogy talán a Liquid Air-t jobban élvezem, nem tudom, hogy ez azért van-e, mert ez egy újdonság, és már eléggé hozzászoktam a klasszikus szíváshoz, de ez a "kopogás" még jobb számomra, és a rózsát különösen ezzel a tartozékkal használom.
Sací stimulátor Satisfyer Modern Blossom
Nagyon elégedett voltam azzal, hogy a rózsa még nagyobb intenzitáson is csendes. A 11-es intenzitásnál 48 dB-t mértem. A Liquid Air fogantyúval lényegesen zajosabb, ahogy a finom üresre kopog, de amint a csiklóra helyezi, a csikló elnyeli a hangot.

🧳 Nagyszerű mérete van utazásra is, elfér egy kozmetikai táskában, nem fog feltűnni, ha elviszi magával ünnepi családlátogatásra vagy nyaralásra - kinézése szerint könnyen lehetne bőrápoló termék is. Ez a kisebb és kompakt kézméret számomra teljesen elképesztő, még akkor is, ha a partneremmel szexelünk - nem áll feleslegesen az útban, és pont elfér az öklömben.

Amit igazán ki kell emelnem ennél a modellnél, az a töltés 🔌, ami nagyon jól van elhelyezve. Azt kell mondanom, hogy néha problémám van ezzel a Satisfyernél, a mágneses pontokat hajlamosak úgy elhelyezni, hogy útban vannak, amikor szex közben használjuk. Ezzel a termékkel a legyeket kifogták, és nem lógnak ki nagyon a szilikonból. Persze a kábel nem tart olyan jól, mint ahogy azt elképzeltem volna, de ez egy ilyen SF klasszikus.

Kellemes bónusz a termék vízállósága 🛁. Nagyon szeretem a játékaimat a kádba vinni, és ez a kedvenc helyem, hogy néhány észbontó orgazmust élvezzek. A vízben azonban jobban tetszett az Air Pulse tartozék.

Értékelés 🌟

Számomra a Satisfyer szívórózsa Modern Blossom nagyszerű ár-érték arányt képvisel. Kevesebb mint 40 euróért nem csak egy minőségi terméket és szemet gyönyörködtető látványt kap, hanem egy tökéletes orgazmust is. A rózsa gyönyörű, tökéletes ajándék minden nőnek, és rendkívül jó minőségű is. 🎁

Nagyon értékelem a könnyű kezelhetőséget - két gomb, nem lehet eltéveszteni, élvezem a mágneses töltést is, amely nem áll ki a termékből. Az egyetlen mínusz számomra a kábel, ami jobban is tarthatna. Ettől függetlenül a SATISFYER MODERN BLOSSOM 10/10-et kap tőlem 🌟
Szerző
Martina
2024.03.18.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
2 130
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...