Valentin-napi kedvezmény 🥰 8% kóddal: VALENTIN8

Recenzió: Hot Octopuss Kurve

Az a megtiszteltetés ért, hogy bemuthatom ezt a fantasztikus vibrátort a Hot octopuss luxusmárkától, amely újdonságnak számít a mi területünkön. 

Ez egy londoni székhelyű márka, amely úgy döntött, hogy új irányt vesz, és a tudomány segítségével kezd el játékokat készíteni. A márka mögött két legjobb barát áll, akik elhatározták, hogy valóban mindenkinek szóló játékokat hoznak létre. Innovatív és stílusos játékokat készítenek, amelyek gyönyörűek és hihetetlenül kellemes tapintásúak. Két különleges technológiát is szabadalmaztattak, amelyeket termékeikben használnak, nevezetesen a PulsePlate és a Treble & Bass technológiát, amelyekhez a Rock ‘n Roll adta az ihletet. A termékeik egy kicsit drágábbak, de tényleg ne hagyja, hogy ez elriassza, és ígérem, nem fogja megbánni.

A Kurve, ahogy ezt a tökéletes társat nevezik, ideális a G-pont stimulálására is, de minden nő megtalálhatja az éppen kedvére való használatát. Selymes felülete kellemes tapintású és igazán szép, így nemcsak a női testnek, hanem a szemnek is tetszeni fog. Puha gélhegye van, amely méretével és alakjával pontosan ott stimulálja, ahol stimulálnia kell, akár közvetlenül a G-ponton is.
  
  
Ez a vibrátor Treble & Bass technológiával és két külön vezérelhető motorral rendelkezik, amelyet még az igényesebb felhasználók is biztosan értékelni fognak. 5 intenzív, magas frekvenciájú hullám és 5 rezgésmód közül választhat, amelyek akár ötszörösére is felerősíthetők. Vagy mindkét motort egyszerre is bekapcsolhatja, és élvezheti az orgazmusok tűzijátékát.
Mivel vízálló, úgy döntöttem, hogy egy nehéz nap után élvezem vele a forró fürdőt. Azt mondhatom, hogy ez talán a legjobb dolog, amit valaha is a kezembe fogtam.
Kipróbáltam az összes módot és opciót, de az első 2-3 intenzitás általában tényleg elég is volt. Bár elsősorban belső stimulációra van szabva, kipróbáltam a külsőt is, mivel jobban kedvelem, és azt kell mondanom, hogy zseniális, akár a hüvelyi orgazmushoz, akár a klitorális orgazmushoz.

Azt hiszem, a Kurve hosszú időre az új kedvenc társam.

Vezérlése

Nyomja meg hosszan a + gombot a kiválasztott rész bekapcsolásához, majd ismét a + gombot az intenzitás növeléséhez vagy a - gombot az intenzitás csökkentéséhez. Ha váltani szeretne, csak nyomja meg a kis, kerek gombot a rezgés típusának megváltoztatásához. Egy másik kis kerek gombbal kikapcsolhatja. Azonban a - gomb hosszabb ideig történő megnyomásával is ki kapcsolhatja. A Kurve nagyon könnyen kezelhető, és nagyon jól illeszkedik a kézbe.
Csendes, alig több, mint 40dB-es hangot ad ki, és még csúcssebességnél sem zavart a hangja, a víz alatt alig hallottam.

A töltés nagyon praktikus: egy kis Jack- csatlakozóval ellátott USB-kábel segítségével lehetséges.  Más szexjátékokhoz képest ez a töltési stílus nekem megfelelőbb, mert a dugó nem esik ki, és nem kell folyamatosan ellenőriznem, hogy töltődik-e. A töltési idő 2 óra, és utána 2 órán keresztül működik.

A Kurve tényleg gyönyörűen becsomagolva érkezett. A doboz luxus kivitelezésű, és nagyon szép. A dobozban egy gyönyörű, szatén tárolótáska is volt.

Értékelés

Szívesen írnék egy listát az előnyökről és hátrányokról, de van egy bökkenő. Az egyetlen hátránya, amit látok benne, hogy nem vezérli önmagát :) Egyébként tényleg tökéletes számomra. 

Összefoglalva csak azt tanácsolhatom, hogy ne féljen a magasabb ártól,  próbálja ki a Kurve-t: nem fogja megbánni!

,,Your body is not a temple. It is an amusement park. Enjoy the ride." -Anthony Bourdain-

Jó szórakozást és élvezetet..
Szerző
Denisa
2021.11.05.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2022.10.27.
Utazás a misztikum birodalmába - forró ötletek Halloween éjszakájára
Beköszöntött az ősz, vele pedig a hideg és…hamarosan a Halloween is. Ez a hazánkban kissé megosztó ünnep azonban jóval több, mint néhány töklámpás és csínytevés: az eredeti, ír ünnep a kelta újév előestéjét jelenti. A hagyomány szerint ilyenkor a világ rendje felborul, a határok életünk és a túlvilág között elmosódnak - így egyetlen éjszaka erejéig újra köztünk járhatnak a halottak. Azonban azért, hogy ne juthassanak be az emberek otthonába, fáklyákkal és jelmezekkel ünneplik ezt a napot.
218
0
Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 462
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.