15% kedvezmény csak ma 🌻 Kód: MAJUS22

Recenzió: Hot Octopuss Kurve

Az a megtiszteltetés ért, hogy bemutassam ezt a fantasztikus vibrátort a Hot octopuss luxusmárkától, amely újdonságnak számít a mi területünkön.

Ez egy londoni székhelyű márka, amely úgy döntött, hogy új irányt vesz, és a tudomány segítségével kezdett játékokat készíteni. A márka mögött két legjobb barát áll, akik elhatározták, hogy valóban mindenkinek szóló játékokat hoznak létre. Innovatív és stílusos játékokat készítenek, amelyek valóban gyönyörűek és hihetetlenül kellemes tapintásúak. Két különleges technológiát szabadalmaztattak, amelyeket termékeikben használnak, nevezetesen a PulsePlate és a Treble & Bass technológiát, amelyekhez a Rock n Roll adta az ihletet. A termékeik egy kicsit drágábbak, de tényleg ne hagyja, hogy ez elriassza, és ígérem, nem fogja megbánni.

A Kurve, ahogy ezt a tökéletes társat nevezik, ideális a G-pont stimulálására, de minden nő megtalálja a sajátját. Selymes felülete kellemes tapintású és igazán szép, így nemcsak a női testnek, hanem a szemnek is tetszeni fog. Puha gélhegye van, amely méretével és alakjával pontosan ott stimulálja, ahol stimulálnia kell, közvetlenül a G-ponton.
  
  
Ez a vibrátor Treble & Bass technológiával és két külön vezérelhető motorral rendelkezik, amelyet még az igényesebb felhasználók is biztosan értékelni fognak. 5 intenzív, magas frekvenciájú hullám és 5 rezgésmód közül választhat, amelyek akár ötszörösére is felerősíthetők. Vagy mindkét motort egyszerre bekapcsolhatja, és élvezheti az orgazmusok tűzijátékát.
Mivel vízálló, úgy döntöttem, hogy egy nehéz nap után élvezem vele a forró fürdőt. Azt mondhatom, hogy ez talán a legjobb dolog, amit valaha is a kezembe fogtam.
Kipróbáltam az összes módot és opciót, de az első 2-3 intenzitás tényleg elég is volt. Bár elsősorban belső stimulációra van szabva, kipróbáltam a külsőt is, mivel jobban kedvelem, és azt kell mondanom, hogy zseniális, akár a hüvelyi orgazmushoz, akár a klitorális orgazmushoz.

Azt hiszem, Kurve hosszú időre az új kedvenc társam.

Vezérlése

Nyomja meg hosszan a + gombot a kiválasztott rész bekapcsolásához, majd a + gombot az intenzitás növeléséhez vagy a - gombot az intenzitás csökkentéséhez. Ha váltani szeretne, csak nyomja meg a kis kerek gombot a rezgés típusának megváltoztatásához. Egy másik kis kerek gombbal kikapcsolhatja. Azonban a - gomb hosszabb ideig történő megnyomásával ki is kapcsolhatja. A Kurve nagyon könnyen kezelhető, és mondhatni, hogy nagyon jól illeszkedik a kezébe.
Elég csendes, alig több mint 40db, és még csúcssebességnél sem zavart a hangja, a víz alatt alig hallottam.

A töltés nagyon praktikus, egy kis jack csatlakozóval ellátott USB-kábel segítségével. Másokhoz képest ez a töltési stílus nekem megfelel, mert a dugó nem esik ki, és nem kell folyamatosan ellenőriznem, hogy töltődik-e. A töltési idő 2 óra, és utána 2 órán keresztül működik.

A Kurve tényleg gyönyörűen becsomagolva érkezett. A doboz luxusnak tűnik, és nagyon szép. A dobozban egy gyönyörű szatén tárolótáska is volt.

Értékelés

Szívesen írnék egy listát az előnyökről és hátrányokról, de van egy bökkenő. Az egyetlen hátránya, amit látok benne, hogy nem vezérli önmagát :) Egyébként tényleg tökéletes számomra, és kereshetem a hátrányokat, de mégsem találom őket. 

Összefoglalva csak azt tanácsolom, hogy ne féljen a magasabb ártól, mindenképpen vegye meg a Kurve-t, és nem fogja megbánni.

,,Your body is not temple. It is an amusement park. Enjoy the ride." -Anthony Bourdain-

Jó szórakozást és élvezetet..
Szerző
Denisa
2021.11.05.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.