Recenzió: Kéz nélküli vibrátor Dame Eva - öröm mindkettőjüknek

Olyan kütyüt keres, amely mosolyt csal az arcára és a partnere arcára is? Ajánlom a kéz nélküli Eva vibrátort az amerikai Dame márkától, amelyet egy szexológus és egy MIT mérnök alapított. Az eredmény? Egy forradalmi vibrátorforma, amelyet nők terveztek → nőknek.
Dame Eva II hands-free klitorisz vibrátor

Kicsi, kompakt és csupa öröm

Eva nagyszerű segítség azoknak a nőknek, akik nem tudják elérni a hüvelyi orgazmust, vagy egyszerűen csak élvezik a csikló ingerlését a behatolás során. Ha ebbe a csoportba tartozik, valószínűleg már tapasztalt olyan helyzetet, amikor egy pozíció nem volt elég kielégítő az Ön számára.

A Dame márkának erre is van megoldása - az Eva-t úgy tervezték, hogy könnyen a csiklójára helyezhesse, és élvezze a rezgéseket anélkül, hogy a játékot tartania kellene. Ez így teljesen kézmentes! Hogyan lehetséges ez? Két rugalmas "szárny" jön ki a játék közepéből, és könnyen behelyezhető a hüvely külső ajkai alá. Rugalmasságuknak köszönhetően szinte bármilyen típusú hüvelyhez alkalmazkodnak. A vibrátor így könnyen a csiklójához nyomódik. Hirtelen szabaddá válik a keze, és lehetősége nyílik arra, hogy merészebb pozíciókat próbáljon ki, szabadon mozogjon, és élvezze a kölcsönös intimitást. 
Dame Eva
Amit a legjobban szeretek ebben a vibrátorban, hogy kicsi, kompakt és nagyon könnyű. Méreteinek köszönhetően - 60 x 43 x 28 mm-ről beszélünk - úgyszólván a tenyeremben elfér. Ha szex közben akarom használni, nem kell aggódnom, hogy megzavarom a köztünk lévő légkört. Érzem a rezgéseket, és mégis teljesen a partneremmel töltött pillanatokra tudok koncentrálni.

Dizájn

A vibrátor orvosi minőségű szilikonból készült, amely puha, kellemes tapintású, és ami a legfontosabb, 100%-ban ártalmatlan az emberi testre. Az Eva egy kis műanyag dobozba csomagolva érkezik Önhöz, amely megvédi a sérülésektől, és töltőállomásként is szolgál. Egyszerűen csatlakoztassa az USB-kábelt az állomáshoz, és várjon 4 órát a teljes töltéshez. A csodálatos dolog az, hogy a doboz nem feltűnő, és tárolhatja az éjjeliszekrényén, így mindig kéznél lesz.  
Dame Products Eva II hands-free klitorisz vibrátor
Térjünk rá a vezérlésre - a vibrátor a kütyü tetejének megnyomásával kapcsolható be. Ha sötét van a szobában, a gomb megnyomásakor lágy fény villan fel. A vibrátor 3 sebességgel rendelkezik, hogy a gyengédtől az erősebb rezgésekig terjedjen. Elég intenzívek, de nem olyan erősek, mint a nagyobb vibrátoroknál vagy masszázsfejeknél. A leggyorsabb sebességgel az Eva akár 1 órán át is élvezhető. Ugyanakkor azonban a rezgések a legnagyobb sebességnél jobban hallhatóak. A Lolipop.hu-n gyönyörű pasztellkék színben vásárolhatja meg az Eva-t. 


A nőnek, a férfinak, mindenkinek

Ha olyan játékot keres, amit a másik felével együtt élvezhet, akkor most megtalálta. Használhatja előjátékhoz, a mellbimbók, a makk vagy más érzékeny területek ingerlésének segédeszközeként. Fő felhasználási területe természetesen a szex - miután a vibrátort a csiklóra helyezte, a vibrációkat finoman továbbítja partnerének a behatolás során. Az Eva 100%-ban vízálló, és tökéletes a zuhany alatt vagy a víz alatt való kalandozáshoz. Ezek az okok teszik ideális ajándékká, amely garantáltan javítja a szexuális életét. 

Előnyök

  • kéz nélküli vibrátor, amelyet könnyen a csiklójára helyezhet 
  • erős, mégis csendes motor
  • 3 sebesség, 3-szor több élvezetért
  • egyszerű intuitív vezérlés
  • ideális olyan párok számára, akik most kezdenek kísérletezni a szexuális játékokkal, és nincs szükségük extra nagy intenzitású vibrátorra.
  • nagyszerű az érzékeny csiklójú nőknek
  • orvosi minőségű szilikonból készült
  • 100% vízálló, ideális zuhanyzáshoz 
  • könnyen tisztítható

Hátrányok

  • a harmadik fokozat zajosabb
  • egyes pozíciókban a vibrátort egy ujjal kell tartani
  • mikor a nőnek kisebbek a külső szeméremajka, az Eva-t nehezebb megtartani a csiklón, és tartani kell.

Szerző
Nina & Erik
2023.02.03.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
2 050
0
Vélemények
2021.12.06.
Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo
Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!
1 320
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...