Recenzió: Kéz nélküli vibrátor Dame Eva - öröm mindkettőjüknek

Olyan kütyüt keres, amely mosolyt csal az arcára és a partnere arcára is? Ajánlom a kéz nélküli Eva vibrátort az amerikai Dame márkától, amelyet egy szexológus és egy MIT mérnök alapított. Az eredmény? Egy forradalmi vibrátorforma, amelyet nők terveztek → nőknek.
Dame Eva II hands-free klitorisz vibrátor

Kicsi, kompakt és csupa öröm

Eva nagyszerű segítség azoknak a nőknek, akik nem tudják elérni a hüvelyi orgazmust, vagy egyszerűen csak élvezik a csikló ingerlését a behatolás során. Ha ebbe a csoportba tartozik, valószínűleg már tapasztalt olyan helyzetet, amikor egy pozíció nem volt elég kielégítő az Ön számára.

A Dame márkának erre is van megoldása - az Eva-t úgy tervezték, hogy könnyen a csiklójára helyezhesse, és élvezze a rezgéseket anélkül, hogy a játékot tartania kellene. Ez így teljesen kézmentes! Hogyan lehetséges ez? Két rugalmas "szárny" jön ki a játék közepéből, és könnyen behelyezhető a hüvely külső ajkai alá. Rugalmasságuknak köszönhetően szinte bármilyen típusú hüvelyhez alkalmazkodnak. A vibrátor így könnyen a csiklójához nyomódik. Hirtelen szabaddá válik a keze, és lehetősége nyílik arra, hogy merészebb pozíciókat próbáljon ki, szabadon mozogjon, és élvezze a kölcsönös intimitást. 
Dame Eva
Amit a legjobban szeretek ebben a vibrátorban, hogy kicsi, kompakt és nagyon könnyű. Méreteinek köszönhetően - 60 x 43 x 28 mm-ről beszélünk - úgyszólván a tenyeremben elfér. Ha szex közben akarom használni, nem kell aggódnom, hogy megzavarom a köztünk lévő légkört. Érzem a rezgéseket, és mégis teljesen a partneremmel töltött pillanatokra tudok koncentrálni.

Dizájn

A vibrátor orvosi minőségű szilikonból készült, amely puha, kellemes tapintású, és ami a legfontosabb, 100%-ban ártalmatlan az emberi testre. Az Eva egy kis műanyag dobozba csomagolva érkezik Önhöz, amely megvédi a sérülésektől, és töltőállomásként is szolgál. Egyszerűen csatlakoztassa az USB-kábelt az állomáshoz, és várjon 4 órát a teljes töltéshez. A csodálatos dolog az, hogy a doboz nem feltűnő, és tárolhatja az éjjeliszekrényén, így mindig kéznél lesz.  
Dame Products Eva II hands-free klitorisz vibrátor
Térjünk rá a vezérlésre - a vibrátor a kütyü tetejének megnyomásával kapcsolható be. Ha sötét van a szobában, a gomb megnyomásakor lágy fény villan fel. A vibrátor 3 sebességgel rendelkezik, hogy a gyengédtől az erősebb rezgésekig terjedjen. Elég intenzívek, de nem olyan erősek, mint a nagyobb vibrátoroknál vagy masszázsfejeknél. A leggyorsabb sebességgel az Eva akár 1 órán át is élvezhető. Ugyanakkor azonban a rezgések a legnagyobb sebességnél jobban hallhatóak. A Lolipop.hu-n gyönyörű pasztellkék színben vásárolhatja meg az Eva-t. 


A nőnek, a férfinak, mindenkinek

Ha olyan játékot keres, amit a másik felével együtt élvezhet, akkor most megtalálta. Használhatja előjátékhoz, a mellbimbók, a makk vagy más érzékeny területek ingerlésének segédeszközeként. Fő felhasználási területe természetesen a szex - miután a vibrátort a csiklóra helyezte, a vibrációkat finoman továbbítja partnerének a behatolás során. Az Eva 100%-ban vízálló, és tökéletes a zuhany alatt vagy a víz alatt való kalandozáshoz. Ezek az okok teszik ideális ajándékká, amely garantáltan javítja a szexuális életét. 

Előnyök

 • kéz nélküli vibrátor, amelyet könnyen a csiklójára helyezhet 
 • erős, mégis csendes motor
 • 3 sebesség, 3-szor több élvezetért
 • egyszerű intuitív vezérlés
 • ideális olyan párok számára, akik most kezdenek kísérletezni a szexuális játékokkal, és nincs szükségük extra nagy intenzitású vibrátorra.
 • nagyszerű az érzékeny csiklójú nőknek
 • orvosi minőségű szilikonból készült
 • 100% vízálló, ideális zuhanyzáshoz 
 • könnyen tisztítható

Hátrányok

 • a harmadik fokozat zajosabb
 • egyes pozíciókban a vibrátort egy ujjal kell tartani
 • mikor a nőnek kisebbek a külső szeméremajka, az Eva-t nehezebb megtartani a csiklón, és tartani kell.

Szerző
Nina & Erik
2023.02.03.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2020.04.14.
Ismeri a szextamponokat?
Ismeri ezt a nagyszerű újdonságot, ami a menstruációs szextamponok formájában jelent meg? Sok nő még mindig megtagadja a szexet a menstruáció alatt, mert ez továbbra is tabunak tűnik a számukra. Érdekes, hogy éppen a menstruáció időszakában nagyobb a nők szexuális étvágya, a magasabb hormonszint miatt, és ez erősen arra csábítja őket, hogy minőségi közösülésben legyen részük. Az összes higiéniai intézkedés betartása esetén a menstruáció alatt sem kell félni a szextől.
1 880
0
Érdekességek és újdonságok
2022.10.27.
Utazás a misztikum birodalmába - forró ötletek Halloween éjszakájára
Beköszöntött az ősz, vele pedig a hideg és…hamarosan a Halloween is. Ez a hazánkban kissé megosztó ünnep azonban jóval több, mint néhány töklámpás és csínytevés: az eredeti, ír ünnep a kelta újév előestéjét jelenti. A hagyomány szerint ilyenkor a világ rendje felborul, a határok életünk és a túlvilág között elmosódnak - így egyetlen éjszaka erejéig újra köztünk járhatnak a halottak. Azonban azért, hogy ne juthassanak be az emberek otthonába, fáklyákkal és jelmezekkel ünneplik ezt a napot.
247
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...