Recenzió: LELO INA Wave 2

Biztosak vagyunk benne, hogy hallott már a LELO márkáról. Ez egy igazán luxus márka, minőségi, időtlen dizájnnal. Ma bemutatjuk az egyik érdekes darabjukat, az INA Wave 2 vibrátort, amelyet minden nőnek birtokolnia kell.
Lelo Ina Wave 2

A LELO INA 2 WAVE nem az első LELO darabom. Mindig várom a kicsomagolását, olyan, mintha egy karácsonyi ajándékot nyitnék ki. A csomagolás jól kidolgozott, nem olyan, mint a legtöbb műanyagba fészkelt játék. A vibrátor mellett a dobozban egy kis csomag prémium síkosítót és egy tasakot is talál, amelyet az éjjeliszekrény fiókjában is tarthat. Természetesen a csomag tartalmaz egy töltőkábelt is, amely klasszikus USB-csatlakozóval rendelkezik.

Ami a használatát illeti - annak ellenére, hogy vibrátor ( és vibrál :D ) - úgy viselkedik, mint az emberi ujjak. A vibrátor teste felfelé és lefelé emelkedik. Tényleg úgy érzi, mintha valaki ujjazná, mégis egy olyan kütyü, amit Ön irányíthat. A technológia neve "WAVEMOTION". A fő részen kívül van egy kis kiemelkedése is, amely a csiklójával akar játszani. A vibrátor prémium minőségű, mégis kemény. Amikor először kipróbáltuk, egyszerűen minőségi terméknek éreztük. Azonban a vibrátor behelyezésekor a csiklómnak szánt kis kiemelkedés elkezdett nyomni- kényelmetlen volt. Kipróbáltunk más pozíciókat, hogy lássuk, jobb és kényelmesebb lesz-e. Végül kézzel kicsit távolabb toltam a "kis kiemelkedést" a csiklómtól. 

Tehát nem mindenki számára alkalmas - ez egy gyakori probléma a 2in1 - vaginális + klitorális - vibrátorokkal. Minden nő anatómiailag más. Mindenképpen ajánlom, hogy nézze meg a teljes játékválasztékukat is. ❤️A teljesítményt biztosan nem befolyásolja, az INA Wave 2 egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Ez az eszköz a LELO-nak valóban sikerült. Választhat 12 féle rezgés és pulzálás közül, hogy a csúcsra jusson. A motorok egyszerre erősek és csendesek, így senkit sem fog zavarni. A játék vízálló, így magával viheti a zuhanyzóba. Pontosan annyi ideig képes rezegni, ameddig a töltés tart - 2 óráig. Töltés közben kellemesen meglepett egy apró részlet - a LELO logó a teljes töltés alatt világít - a dizájn minden részletében igazán kifinomult. Használat közben ügyeljen arra, hogy vízalapú kenőanyagot használjon.

Értékelés

Ajánlom ezt a vibrátort mind a luxus LELO márka hűséges rajongóinak, mind a kezdőknek. Ha valaki ajándéktippet kérne tőlem, ezt a vibrátort választanám - a csomagolás, a használat, a minőség, a rezgések intenzitása, a színkialakítás és a játék minden részlete nagyszerű.

PLUSSZOK

  • tároló/utazótáska
  • luxus dizájn
  • alkalmas ajándéknak
  • WaveMotion technológia
  • kis minta prémium síkosítót tartalmaz
  • a G-pont és a klitorisz egyidejű stimulálása

MINUSZOK

  • magasabb ár
  • a csiklóizgató kis rugalmassága

Szerző
Instagram felnőtteknek
2023.03.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2019.08.28.
Vezeték nélküli vibrotojás - egy segédeszköz, amivel rengeteg szórakozásban és izgatásban lehet része!
Az izgatás, ami váratlanul jön... Rezgések, amelyeket nem ön, hanem a partnere irányít. A vezeték nélküli távirányítónak köszönhetően a legváratlanabb pillantokban is meglepheti önt az erőteljes lüktetésekkel, amikor a legkevésbé számít rá. Vagy sokkal inkább vonzza az orgazmus elérése egy romantikus vacsorán, amikor is a közelében lévő emberek közül senki sem tudja, hogy mire szolgál a távirányító a párja kezében?
1 529
0
Jobb szex
2023.01.30.
Érzelmek viharában: a békülő szex előnyei és hátrányai
Utálva imádjuk, mégis a legtöbbünknek volt már része benne - mi az? A legtöbben úgy vélik, semmi jó sincs abban, ha összevesznek partnerükkel. Mások azonban már csak azért is provokálnak, mert vonzza őket az indulatokat levezető, békülős szex lehetősége… Akik szeretik, azok többnyire azt imádják benne, hogy amikor a vita nemhogy csitulna, de egyre hevesebbé válik kedvesükkel, egy gyors összebújás az indulatok tökéletes levezetésére szolgálhat. Akik óva intenek tőle, azok úgy látják: ez csak a problémák tologatása, a konfliktus megoldásának elodázása.
380
0
Mi az a...
2023.01.02.
Hárman párban - vagy még többen: minden, amit tudni akart a poliamóriáról, de nem merte megkérdezni
Lehet egynél több embert igaz szerelemmel szeretni? Erről a kérdésről a vélemények erősen megoszlanak, mondván: a szerelem egy kétemberes dolog, és aki mást mond, az nem őszinte. Ám a poliamorok szerint ez nemhogy lehetséges, hanem egy tökéletesen működőképes dolog. Ők azok, akik több emberrel vannak kapcsolatban, de úgy, hogy mindenki tud a másikról - mégsincs köztük sosem vita. Hogy lehet ez? És egyáltalán: miben áll a poliamória, mint fogalom? Megkérdeztünk néhány érintettet, íme a válaszaik!
452
0
Érdekességek és újdonságok
2022.10.27.
Utazás a misztikum birodalmába - forró ötletek Halloween éjszakájára
Beköszöntött az ősz, vele pedig a hideg és…hamarosan a Halloween is. Ez a hazánkban kissé megosztó ünnep azonban jóval több, mint néhány töklámpás és csínytevés: az eredeti, ír ünnep a kelta újév előestéjét jelenti. A hagyomány szerint ilyenkor a világ rendje felborul, a határok életünk és a túlvilág között elmosódnak - így egyetlen éjszaka erejéig újra köztünk járhatnak a halottak. Azonban azért, hogy ne juthassanak be az emberek otthonába, fáklyákkal és jelmezekkel ünneplik ezt a napot.
330
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...