Recenzió: LELO INA Wave 2

Biztosak vagyunk benne, hogy hallott már a LELO márkáról. Ez egy igazán luxus márka, minőségi, időtlen dizájnnal. Ma bemutatjuk az egyik érdekes darabjukat, az INA Wave 2 vibrátort, amelyet minden nőnek birtokolnia kell.
Lelo Ina Wave 2

A LELO INA 2 WAVE nem az első LELO darabom. Mindig várom a kicsomagolását, olyan, mintha egy karácsonyi ajándékot nyitnék ki. A csomagolás jól kidolgozott, nem olyan, mint a legtöbb műanyagba fészkelt játék. A vibrátor mellett a dobozban egy kis csomag prémium síkosítót és egy tasakot is talál, amelyet az éjjeliszekrény fiókjában is tarthat. Természetesen a csomag tartalmaz egy töltőkábelt is, amely klasszikus USB-csatlakozóval rendelkezik.

Ami a használatát illeti - annak ellenére, hogy vibrátor ( és vibrál :D ) - úgy viselkedik, mint az emberi ujjak. A vibrátor teste felfelé és lefelé emelkedik. Tényleg úgy érzi, mintha valaki ujjazná, mégis egy olyan kütyü, amit Ön irányíthat. A technológia neve "WAVEMOTION". A fő részen kívül van egy kis kiemelkedése is, amely a csiklójával akar játszani. A vibrátor prémium minőségű, mégis kemény. Amikor először kipróbáltuk, egyszerűen minőségi terméknek éreztük. Azonban a vibrátor behelyezésekor a csiklómnak szánt kis kiemelkedés elkezdett nyomni- kényelmetlen volt. Kipróbáltunk más pozíciókat, hogy lássuk, jobb és kényelmesebb lesz-e. Végül kézzel kicsit távolabb toltam a "kis kiemelkedést" a csiklómtól. 

Tehát nem mindenki számára alkalmas - ez egy gyakori probléma a 2in1 - vaginális + klitorális - vibrátorokkal. Minden nő anatómiailag más. Mindenképpen ajánlom, hogy nézze meg a teljes játékválasztékukat is. ❤️A teljesítményt biztosan nem befolyásolja, az INA Wave 2 egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Ez az eszköz a LELO-nak valóban sikerült. Választhat 12 féle rezgés és pulzálás közül, hogy a csúcsra jusson. A motorok egyszerre erősek és csendesek, így senkit sem fog zavarni. A játék vízálló, így magával viheti a zuhanyzóba. Pontosan annyi ideig képes rezegni, ameddig a töltés tart - 2 óráig. Töltés közben kellemesen meglepett egy apró részlet - a LELO logó a teljes töltés alatt világít - a dizájn minden részletében igazán kifinomult. Használat közben ügyeljen arra, hogy vízalapú kenőanyagot használjon.

Értékelés

Ajánlom ezt a vibrátort mind a luxus LELO márka hűséges rajongóinak, mind a kezdőknek. Ha valaki ajándéktippet kérne tőlem, ezt a vibrátort választanám - a csomagolás, a használat, a minőség, a rezgések intenzitása, a színkialakítás és a játék minden részlete nagyszerű.

PLUSSZOK

  • tároló/utazótáska
  • luxus dizájn
  • alkalmas ajándéknak
  • WaveMotion technológia
  • kis minta prémium síkosítót tartalmaz
  • a G-pont és a klitorisz egyidejű stimulálása

MINUSZOK

  • magasabb ár
  • a csiklóizgató kis rugalmassága

Szerző
Instagram felnőtteknek
2023.03.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...