Recenzió: LELO INA Wave 2

Biztosak vagyunk benne, hogy hallott már a LELO márkáról. Ez egy igazán luxus márka, minőségi, időtlen dizájnnal. Ma bemutatjuk az egyik érdekes darabjukat, az INA Wave 2 vibrátort, amelyet minden nőnek birtokolnia kell.
Lelo Ina Wave 2

A LELO INA 2 WAVE nem az első LELO darabom. Mindig várom a kicsomagolását, olyan, mintha egy karácsonyi ajándékot nyitnék ki. A csomagolás jól kidolgozott, nem olyan, mint a legtöbb műanyagba fészkelt játék. A vibrátor mellett a dobozban egy kis csomag prémium síkosítót és egy tasakot is talál, amelyet az éjjeliszekrény fiókjában is tarthat. Természetesen a csomag tartalmaz egy töltőkábelt is, amely klasszikus USB-csatlakozóval rendelkezik.

Ami a használatát illeti - annak ellenére, hogy vibrátor ( és vibrál :D ) - úgy viselkedik, mint az emberi ujjak. A vibrátor teste felfelé és lefelé emelkedik. Tényleg úgy érzi, mintha valaki ujjazná, mégis egy olyan kütyü, amit Ön irányíthat. A technológia neve "WAVEMOTION". A fő részen kívül van egy kis kiemelkedése is, amely a csiklójával akar játszani. A vibrátor prémium minőségű, mégis kemény. Amikor először kipróbáltuk, egyszerűen minőségi terméknek éreztük. Azonban a vibrátor behelyezésekor a csiklómnak szánt kis kiemelkedés elkezdett nyomni- kényelmetlen volt. Kipróbáltunk más pozíciókat, hogy lássuk, jobb és kényelmesebb lesz-e. Végül kézzel kicsit távolabb toltam a "kis kiemelkedést" a csiklómtól. 

Tehát nem mindenki számára alkalmas - ez egy gyakori probléma a 2in1 - vaginális + klitorális - vibrátorokkal. Minden nő anatómiailag más. Mindenképpen ajánlom, hogy nézze meg a teljes játékválasztékukat is. ❤️A teljesítményt biztosan nem befolyásolja, az INA Wave 2 egyszerre stimulálja a G-pontot és a csiklót. Ez az eszköz a LELO-nak valóban sikerült. Választhat 12 féle rezgés és pulzálás közül, hogy a csúcsra jusson. A motorok egyszerre erősek és csendesek, így senkit sem fog zavarni. A játék vízálló, így magával viheti a zuhanyzóba. Pontosan annyi ideig képes rezegni, ameddig a töltés tart - 2 óráig. Töltés közben kellemesen meglepett egy apró részlet - a LELO logó a teljes töltés alatt világít - a dizájn minden részletében igazán kifinomult. Használat közben ügyeljen arra, hogy vízalapú kenőanyagot használjon.

Értékelés

Ajánlom ezt a vibrátort mind a luxus LELO márka hűséges rajongóinak, mind a kezdőknek. Ha valaki ajándéktippet kérne tőlem, ezt a vibrátort választanám - a csomagolás, a használat, a minőség, a rezgések intenzitása, a színkialakítás és a játék minden részlete nagyszerű.

Előnyök

  • tároló/utazótáska
  • luxus dizájn
  • alkalmas ajándéknak
  • WaveMotion technológia
  • kis minta prémium síkosítót tartalmaz
  • a G-pont és a klitorisz egyidejű stimulálása

Hátrányok

  • magasabb ár
  • a csiklóizgató kis rugalmassága

Szerző
Instagram felnőtteknek
2023.03.17.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2023.01.23.
Extrém örömök: ezért érdekli annyira a BDSM
Plüssbilincsek, kötözés és korbács… Az ön fantáziáját is felcsigázza valamelyik? Netán egy egészen más, nem szokványos szexuális tevékenység? Ha igen, akkor bizonyára már elgondolkodott rajta, vajon miért is van ez. Talán még azt is megkérdőjelezte, normális dolog-e ez egyáltalán. Hiszen hogyan élvezheti valaki bármilyen helyzetben az egyenlőtlen felállást: azt, ha leuralják, vagy azt, ha uralkodhat? Egyáltalán, miért érdekelnek a fétisek, a szado-mazochizmus vagy a dominancia és a szubmisszivitás ennyi embert? Cikkünkben ennek jártunk utána!
1 060
0
Szexuális egészség
2022.05.06.
A hüvely és a vulva - egyszer és mindenkorra! Nem ugyanaz
Az emberi test egy gyönyörű, de bonyolult szerkezet. Annak ellenére, hogy az emberek megértik a relativitáselméletet vagy látásból felismernek egy növényt, az anatómiai ismeretek valahol a közvélemény érdeklődésének perifériáján vannak. Pedig mindenkinek ismernie kell az emberi testet, hiszen tisztában vagyunk működésével, akkor tudunk vele dolgozni és a legtöbbet kihozni belőle. Mégis sok embernek, nőknek és férfiaknak egyaránt óriási hiányosságai vannak ezen a területen.
964
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...