Recenzió: Lelo Ora 3 - vibrátor azoknak, akik gyengéd orálra vágynak

Mielőtt belevágok a csiklóizgató részletes tesztjébe, muszáj elmondanom, hogy én nagyon imádom a Lelo márkát és elfogult vagyok, mert nekem egy Lelo volt az első…. intimjátékom.

Egészen majdnem 30 éves koromig nem gondoltam rá, hogy vibrátort vegyek, de  - már nem is tudom hol - talán egy külföldi honlapon szembejött velem egy fotó, amin egy csodálatos, dizájnos szexjátékot ajánlottak, és akkor éreztem először, hogy “oké, nekem ez kell.” Be is szereztem egyet, azóta már ugyanannak a típusnak a modernebb verzióját használom, abszolút a kedvenceim között van nagy becsben tartva. 😊

Az első benyomás: Lelo Ora 3

Én imádom a körítést: így a nagyon elegáns, fekete doboz, átlátszó tetővel megdobbantotta a szívem. Sajnos nincs elég helyem itthon hozzá, nagyon szívesen tartanám a polcomon is, mert jó ránézni, jó megfogni. Ha valaki nem járatos abban, hogy manapság hogy néznek ki a szexjátékok, első ránézésre nem biztos, hogy megmondaná, hogy mire való ez a guszta kis “gyűrű”.

Mit tud?

Ez a “guszta kis gyűrű” valójában egy orálszex stimulátor, vagyis úgy van kialakítva a “gyűrű” oldala, mintha egy nyelv mozogna a szilikon borítás alatt. A titkos nyelv pedig “simogatja” a csiklót, rajtutok múlik, milyen erősségűre állítsátok be. Bevallom, kicsit aggódtam, mert már több orálszexet imitáló kütyüt kipróbáltam az elmúlt években, és nekem egyik sem lett a kedvencem, a Lelo Ora 3 viszont jól tudja hozni az orálhoz hasonló érzést nagyon gyengéden.

Mielőtt leírom, hogy hogyan használjátok, összeszedtem nektek, hogy mit is tud ez a nyaló Lelo.


  • A szilikon felszíne alatt egy golyó van beépítve, ez imitálja a nyelv mozgását.
  • Ez különböző sebességgel és irányokba mozog, nagyon könnyű irányítani. Összesen 3 gomb van rajta: a középső a bekapcsoló és programváltó gomb, a két szélsővel pedig az erősséget tudjátok szabályozni. Akár használat közben is át tudjátok állítani, nem zavarja meg a szeánszt. 😉
  • Összesen 12 féle verziót próbálhattok ki vele, érdemes próbálgatni, hogy megtaláljátok a kedvenceiteket. Bevallom, én általában mindig ugyanazon a fokozaton szoktam használni a vibrátoraimat. Ugye, ha egyszer megtaláljátok az igazit, nem akartok rajta változtatni! 😁
  • Persze, mindenképp használjatok hozzá síkosítót, ahogy minden szexjátékhoz!
  • Nekem nagyon tetszik az benne, hogy jó a fogása, kézre áll, nagyon ergonomikus, és nem fájdul meg utána a csuklóm. Nekem ez fontos, mert több évtized irodai munka után kivan a jobb kezem.
  • Említettem korábban, hogy orvosi szilikonból van, gyorsan felmelegszik bőrrel érintkezve, nincs “idegen anyag” érzés benne.
  • Természetesen nem elemes, hanem tölthető. Ha teljesen lemerül, akkor 2 óra kell az újratöltéshez.
  • Ha szeretnétek a kádban vagy zuhany alatt használni, azt is megtehetitek, mert teljesen vízálló.
TIPP: Ismeritek a stimuláló géleket? Különböző árkategóriákban találtok olyan kiegészítő géleket, amelyek nagyon tudják fokozni az orgazmust. A Lelo Ora 3 mellé nagyon ajánlom ezeket, mert valóban még izgibb, szexibb, erősebb orgazmus lesz a végeredménye. Ezek nem síkosítók, néha folyékony vibrátornak is nevezik őket, mert vérbőséget okoznak, van, amikor hűtenek, és van, amikor melegítenek. Tényleg nagyon extra érzés.

Hogyan kell használni?

Ez nem egy vibrátor, bár nagyon sokan a vibrátort is csiklóizgatásra használják behatolás nélkül, hanem kifejezetten csiklóra való. Bár szerintem kipróbálhatjátok mellbimbón is, vagy olyan testrészeiteken, ahol szeretitek, ha nyalogatnak vagy gyengéden megérintenek. A beépített golyó a szilikonon keresztül nagyon kedvesen simogat. Szóval ezt a Lelot egész testes élményre is használhatjátok, és akár a partnereiteken is kipróbálhatjátok itt-ott. Nekem ez abszolút hozza a páros élmény lehetőségét is, csak jó kommunikáció kell hozzá a partnerek között.

Kiknek ajánlom?

Én ezt kezdő darabnak is el tudom képzelni, ha nincsenek még szexjáték tapasztalataitok, ez jó lehet megismerkedni ezzel a világgal. De ajánlom “desszert vibrátonak” is, ha már gyakorlottak vagytok és van több intimjátékaitok, de nem ismeritek még ezt az orál golyós múfajt. Egyedül és párban is izgalmas választás.
Előnyök 👍 Hátrányok 👎
luxus dizájn magasabb ár
alkalmas ajándéknak   lehetne halkabb
orvosi minőségű szilikon  
teljesen vízálló  
a funkciók külön-külön vagy egyszerre is használhatók  
Szerző
Testsuli
2023.12.20.
Hiszem, hogy minél többet tanulunk az intimitásról egy életen át, annál tudatosabban és biztonságosabban élvezhetjük a szexet magunkkal és másokkal.
Testsuli.hu
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.08.09.
Milyen szexjátékokat vigyek magammal utazásra?
Az előző cikkünkből már kiderült, hogyan lehet átjuttatni kedvenc szexkellékeinket egy reptéri ellenőrzésen - és mit tegyünk, ha "lebukunk". Azonban még mindig kétségei vannak, érdemes-e egyáltalán vállalnia a rizikót utazáskor? Ebben a cikkünkben összefoglaltuk, milyen szexjátékokat vihet magával nyaralására, gyakorlatilag problémamentesen - és mikre kell figyelnünk a kiválasztásukkor!
284
0
Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 786
0
Szexuális egészség
2022.05.06.
A hüvely és a vulva - egyszer és mindenkorra! Nem ugyanaz
Az emberi test egy gyönyörű, de bonyolult szerkezet. Annak ellenére, hogy az emberek megértik a relativitáselméletet vagy látásból felismernek egy növényt, az anatómiai ismeretek valahol a közvélemény érdeklődésének perifériáján vannak. Pedig mindenkinek ismernie kell az emberi testet, hiszen tisztában vagyunk működésével, akkor tudunk vele dolgozni és a legtöbbet kihozni belőle. Mégis sok embernek, nőknek és férfiaknak egyaránt óriási hiányosságai vannak ezen a területen.
1 007
0
Érdekességek és újdonságok
2023.12.07.
Nálunk is találhat karácsonyi ajándékot férfiaknak!
Közelednek az év legszebb ünnepei. A karácsony a béke ideje kell, hogy legyen, amit szeretteink körében töltünk. Sokak számára ezt az időszakot elrontja a stressz és a rohanás, hogy a legjobb ajándékot próbálják megvenni. Különösen a férfiaknak nagyon nehéz az ajándékok kitalálása. Ne hagyja magának elrontani a szép karácsony előtti időszakot, és hagyja magát inspirálni!
191
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...