Recenzió: Satisfyer Curvy 2+

Imádnivaló, rózsaszín, remekül illeszkedik a kézbe, és az öröm hullámait okozza. Mi ez? Ez a Satisfyer Curvy 2+. Ez a rózsaszín cukorka két motort rejt magában. Az egyik stimuláló nyomáshullámokat produkál, amelyek érintés nélkül ingerlik a csiklót, de kellemes hatást gyakorolnak a mellbimbókra is.  A második motor a másik, lekerekített részen található, és a G-pont stimulálására szolgál. Satisfyer Curvy 2+ kezben

DIZÁJN

14 cm hosszú, használható hossza 11 cm, átmérője 4,5 cm. Selymes, veszélytelen szilikonból készült, ráadásul gyönyörű, lágy rózsaszín színben. Mi mást is kérhetnénk, kedves hölgyeim? Ívelt alakja biztosítja, hogy nagyszerűen illeszkedjen a kézbe, és kúpos vége van, amelyet belső stimulációra terveztek.

A Satisfyer szokásához híven ez a cukorka is 100%-ban biztonságos szilikonból készült, amely a nagyon érzékeny hüvelyi nyálkahártyájú nők számára is alkalmas. Gyorsan alkalmazkodik a testhőmérséklethez, amit leginkább azok a nők értékelnek, akik nem szeretik, ha valami hideg. 

VEZÉRLÉSE

A CURVY 2+ három gombbal rendelkezik a nyomás- és rezgésmódok vezérléséhez.  A legfelső ~ alakú gomb a rezgés bekapcsolására szolgál, és akár 10 rezgési mód közül választhat. A be- és kikapcsolás úgy történik, hogy a gombot körülbelül két másodpercig nyomva tartjuk. 3 folyamatos és 7 szakaszos rezgésszint közül választhat.

A másik két gomb a stimulációs hullámok vezérlésére szolgál. Imádni fogja a 11 nyomásmódot, a gyengédtől az igazán intenzív szívásig. Hogy őszinte legyek, engem nem nyűgözött le az első 4 mód, de a következők térdre kényszerítettek. Még szerencse, hogy fekve voltam 😁
Inteligentný stimulátor klitorisu Satisfyer Curvy 2+.

Satisfyer Curvy 2+

Ára: od 18 490 FT-tól
Egyébként ez a játék a SMART kategóriába tartozik 📱. Ez azt jelenti, hogy a praktikus alkalmazás segítségével pontosan az Ön ízlésének megfelelően választhatja ki a rezgést. Ezért, ha a klasszikus módok nem elegendőek Önnek, az alkalmazás végtelen számú egyéb rezgést vagy pulzálást kínál! 

ÉS MI AZ ÉN TAPASZTALATOM?

Amint kibontottam a csomagot, izgatottan rohantam a hálószobába, és máris kivettem a szekrényből a síkosítót. Ne feledje, hogy vízalapú kenőanyagnak kell lennie, mivel a játék szilikos. Csak egy cseppet használtam, többre nem igazán volt szükség,.

Először kipróbáltam a mellbimbóimon, és hadd mondjam el, jobbat nem is tudtam volna kitalálni. Eleinte kissé érintetlen voltam, ezért csak az első szelíd fokozatokat próbáltam ki, de egy idő után elszántan és várakozással telve próbáltam ki a magasabb fokozatokat.

Miután ott fent végeztem, áttértem a testem alsó részére. Akkor már bátor nyuszi voltam 🐰  és bátran nekivágtam. Persze az első néhány intenzitás egyáltalán nem volt elég nekem, ezért egyenesen az ötödikre kapcsoltam be, és fokozatosan növeltem. Hadd mondjam el, hogy megérte. 

Ha még többet szeretne kísérletezni, akkor ezt a szépséget a kádba vagy a zuhanyzóba is beviheti 🛁. Azonban a maximálisan 1 méteres mélységig, 30 percig merülhet víz alá. De garantálom, hogy 5 percnél többre nem lesz szüksége. Egyébként a töltés egyszerű a mágneses USB-kábellel, így nincs többé szükség az elemek vásárlására. Egy teljesen feltöltött Curvy 2+ körülbelül 1 órán keresztül nyújt társaságot.

A vibrátor lekerekített részét a párommal még aznap kipróbáltuk, amint hazaért a munkából. Szótlanul berángattam a hálószobába, átadtam neki a gyűjteményünk legújabb darabját, és ő pontosan tudta, mit kell vele tennie. Miután kipróbálta rajtam a szívó funkciót, elkezdtük tesztelni a rezgő részt. Ismét egy csepp kenőanyagot használtunk, és elkezdtük tesztelni a rezgések intenzitását. Ezután kipróbáltuk úgy is, miközben a péniszével is bennem volt.

Ő élvezte, mert neki kellemesen stimuláló volt, de nekem nem volt kellemes, így legközelebb kihagytuk ezt a kombinációt. De az igazat megvallva, mi inkább a szívó részt használjuk. A szex közbeni használathoz inkább egy hagyományos U alakú páros vibrátorhoz nyúlunk.
Satisfyer Partner Plus

Párvibrátor Satisfyer

Ára: 16 990 FT-tól
A szívóstimulátor kiváló anatómiai formájú és alkalmas a kisebb csiklóhoz, akárcsak a Curvy 3+. Ha nagyobb csiklóval rendelkezik, akkor azt javaslom, hogy a nagyobb kényelem érdekében a Curvy 1+ modellhez nyúljon. Nagyon értékelem ezt a szívó funkciót, mivel valóban nagy kényelmet és még több örömet nyújt nekem, mint amire számítottam..,
Szerző
Denisa
2022.02.04.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2022.10.11.
Együtt a mellrák ellen: 5 tipp mellei egészségéért
Az egész világon évente egy hónap, az október a mellrák elleni küzdelemé. A megelőzésé és mindazoké, akik már megszenvedték. Magyarországon évente több ezer nőt és kb. 200 férfit is regisztrálnak e pusztító kórral - amely azonban könnyedén megelőzhető lenne, ha időben felismernénk a jeleit, tudnánk a rizikófaktorait. Kíváncsi, hogyan védheti meg magát a betegségtől? Az alább összegyűjtöttük a legfontosabb tippeket!
529
0
Jobb szex
2020.09.03.
Hogyan bírja tovább az ágyban? Próbálja ki a tippünket!
A jó szex nem másodpercekben, hanem percekben mérhető. Ezért minél hosszabb ideig bírja, annál jobb lesz a szex nemcsak az élvezet, hanem a férfi jó hírneve számára is. Mert akár akarjuk, akár nem, a szerelmeskedés hossza elsősorban a férfitól függ. Vagyis a merev erekcióján. Ezért, ha nem akarja sem saját magát, sem a partnerét megrövidíteni a szép pillanatoktól, akkor keményebben kell dolgoznia a kitartásán.
2 104
0
Vélemények
2022.06.26.
Recenzió: Sweet Smile G-pont vibrátor
Már kezdtem azt hinni, hogy nem fog utolérni, de végül én is megismerkedtem a Coviddal 😷. Szerencsére nem volt semmi szörnyűség számomra, de hogyan töltsem ki a karanténban töltött időt? Ideális esetben a Sweet smile újratölthető G-spot vibrátorral, amely a pozitív eredményem előtti napon érkezett 🥳. Amikor kibontottam a csomagot, rögtön tudtam, hogy a karantén nagyon szórakoztató lesz. És igazam volt!
995
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...