Recenzió: Satisfyer Strong One vs. Royal One

Kicsik, könnyűek, diszkrétek, mégis nagy teljesítményűek, és garantáltan örömöt okoznak. Ma két, szinte azonos megjelenésű darabot nézünk meg, mindkettő a német Satisfyer márkától származik, és a legjobb orvosi minőségű szilikonból készült, amely nemcsak kellemes tapintású, hanem az erotikus eszközökön is gyönyörűen mutat. Melyik a jobb?
Satisfyer Royal One vs. Satisfyer Strong One
A megfelelő erekciós gyűrű megtalálása nagyon nehéz lehet. Majdnem ugyanúgy néznek ki, sokféle típus van a kínálatban, és nehéz választani. Tapasztalatom szerint azonban nem minden szép és drága termék jó is. Azonban mindannyiunknak mások a preferenciái, és mindenkinek más termék az ideális. Ma két SMART(okos) funkcióval gazdagított gyűrűt fogunk megnézni. Összehasonlítjuk a SATISFYER ROYAL ONE és a SATISFYER STRONG ONE készülékeket. Hasonló nevek, hasonló kialakítás, de mégsem ugyanazok.

DIZÁJN

Mindkét termék a legjobb orvosi minőségű szilikonból készült, selymes felületű, gyönyörű sötétkék színben, amely igazán fényűző megjelenést kölcsönöz nekik. A gyűrűk puhák a bőrön, nem vágnak, nem szorítanak, nem dörzsölnek. A SATISFYER STRONG ONE kerekebb formájú, és a vezérlőgombot feltűnésmentesen a szélesebb részen, a töltéstől rövid távolságra helyezték el.
Satisfyer Strong One.

Satisfyer Strong One

Ára: 11 390 Ft-tól
Annak ellenére, hogy a SATISFYER ROYAL ONE élesebb, nem kell aggódnia, mert kellemes tapintású, és a lehető legnagyobb mértékben élvezni fogja a használatát. A vezérlőgomb ezüst színnel van kiemelve, és a STRONG ONE-hoz hasonlóan a töltéstől rövid távolságra található.

FUNKCIÓK

A kevésbé igényes felhasználók számára a gomb akár tíz különböző rezgési módot is kínál, amelyek közül választhat. Az igényesebbek számára ott van az iOS és Android eszközökhöz való csatlakozás lehetősége, és a különböző beállítások, rezgési módok, saját rezgési módok létrehozásának lehetősége, élő chat, vezérlés egy másik szobából és még sok más lehetőség. Ha tehát szeretné felpezsdíteni a szexuális életét, akkor teljes mértékben megbízhat partnerében, hogy mikor és hogyan játsszon önnel, akár távolról is, és még nézheti is önt, miközben csinálja. A készülék párosítására vonatkozó utasításokat ITT találja.Kos rezgő péniszgyűrű.

GYERÜNK, PRÓBÁLJUK KI!

Bármilyen kütyü használata nem élvezetes kenőanyag nélkül. A szilikon erotikus segédeszközökhöz vízalapú kenőanyagot ajánlok, mivel bármely más károsíthatja a segédeszközt. A barátnőmmel úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk a JUST GLIDE WATERBASED síkosítót, és tényleg nem bántuk meg, hogy ezt választottuk. Azonban rengeteg más, szintén kiváló minőségű, sőt ízesített VÍZ alapú síkosító közül is választhat.

Mindkét gyűrű nagyon könnyen használható, a vezérlés nagyon egyszerű és nagyon intuitív. Nem is nagyon zajosak, amit nagy előnynek tartok. A barátnőm nevet, hogy mióta megvan, a részemmé vált, mivel rendszeresen élvezem az összes felhasználási módot vele, de nélküle is. Ő is nagyon élvezi mindkét gyűrűt szex közben, mivel a csiklóját is stimulálják. Mivel szeretünk mindent maximálisan kiélvezni, úgy döntöttünk, hogy egy másik kedvenc terméket, késleltető spray-t is használunk, és vele néhány órán át élveztük.

TÖLTÉS

Mivel ezek prémium termékek, a működést beépített akkumulátor biztosítja. A töltést az SHB mágneses töltő végzi, így nem kell állandóan elemeket vásárolnia. Az akkumulátornak köszönhetően a termékek élettartama hosszabb, és a rezgés intenzitása is jelentősen erősebb. A töltést villogó fény jelzi, így könnyen megállapítható, hogy a termék még mindig töltődik-e. Ne aggódjon, az első töltés akár 8 órát is igénybe vehet, de a további töltések lényegesen rövidebbek lesznek, de a használat így is ugyanolyan hosszú és intenzív lesz. 

A SATISFYER ROYAL ONE ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

                 +                                                                                           -

Vezérlés alkalmazás segítségével                                      Magasabb ár
Lehetőség a rezgés beállítására                                        A mágneses USB kapcsolat töltéskor
   a zene szerint                                                                       megszakadhat
iOS és Android
Gyönyörű dizájn
Szuper finom szilikon
Kényelmes használat
Jellegzetes vezérlőgomb
Satisfyer Royal One.

Satisfyer Royal One

Ára: 10 990 Ft-tól


A SATISFYER STRONG ONE ELŐNYEI ÉS HÁTRÁNYAI

                +                                                                                           -
Vezérlés alkalmazás segítségével                                    A mágneses USB kapcsolat töltéskor
iOS és Android                                                                      megszakadhat
Szuper finom szilikon                                                         Magasabb ár
Könnyen használható                                                        A vezérlőgomb nem olyan feltűnő
Gyönyörű dizájn
Svetelná indikácia nabíjania

Alaposan élveztem a tesztelést és az összehasonlítást, és néha tényleg nem tudtam eldönteni, hogy melyiket használjam először. Még azt is megpróbáltam egyszerre használni mindkettőt, és hadd mondjam el, hogy tényleg nem tartott sokáig, hogy egy nagyon erős orgazmus jöjjön. Ha a dizájn szempontjából nézzük, a kedvencem a SARISFYER ROYAL ONE, mert számomra sokkal fényűzőbbnek tűnik. Akárhogy is, bármelyiket is választja a kettő közül, nem fogja megbánni, és valóban a lehető legjobban fogja élvezni.
Szerző
Denisa
2022.01.11.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2020.03.17.
Tippek és trükkök: Péniszgyűrűk
A péniszgyűrűk a hosszabb, keményebb és szilárdabb erekció fenntartására szolgálnak. Néhány változatban ezek mindkét partner számára egy apró stimulátorként működnek. Az erekció a péniszben lévő vér felgyülemlésével jön létre. Ez természetes módon is létrejöhet akár izgatással, vagy különféle segédeszközökkel, például a péniszpumpa segítségével. A maszturbáció az erekció elérésének hatékony eszköze is lehet. Természetesen az egyes módszereket kombinálhatja is.
1 548
0
Jobb szex
2020.10.23.
Szexuális segédeszközök férfiaknak - milyen játékokat használhat a partnerével vagy egyedül?
Amikor a „szexuális segédeszköz” kifejezést halljuk, mindenkinek azonnal a vibrátor vagy a dildó jut az eszébe, és a beszélgetés ezzel véget is ér. Bár a vibrátor foglalja el az első helyet a felnőtt szexuális segédeszközök piacán, ez a termék minden bizonnyal csak a jéghegy legszembetűnőbb csúcsa. A kifejezés egy egész halom erotikus játékot rejt, és az uraknak is van miből válogatniuk.
2 986
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...