Recenzió: Sima szonda SevenCreations

A Sevencreation gyártó sima szondája egy megfizethető segédeszköz kezdők számára az anális játékokkal. Ez egy "ugródeszka" a masszív anális plugokhoz és dildókhoz. A méretének, a hajlékonyságának és a felületének köszönhetően, ami hozzájárul a könnyebb manipulációhoz, igazán alkalmas azok számára, akik fel szeretnék deríteni, hogy az anális szex területén végzett kísérletek valami hosszabban tartó folyamathoz vezetnek-e.


Ennek a segédeszköznek az átmérője 1,3-3 cm között mozog, és mindkét vége használható. Az egyik vége tagolt, és négy gömbre van osztva, amiknek az átmérője a mélyebb beillesztéssel egyre inkább növekszik. Az anális szonda másik vége könny alakú.

Felület és anyag

A felülete rendkívül sima, alapos síkosítással a bevezetése szinte gyerekjáték, és még a kezdők számára sem fájdalmas. Ugyan egy zselatinos anyagról van szó, nem kell félnie a kellemetlen ragadós érzéstől a bőrrel való érintkezés során. A segédeszköz teljesen sima, és könnyen csúszik a bőrön.

Az anyag rugalmasságának és formázhatóságának azonban a hosszú távú használat során egy hátránya van - több mint egy éves használat után a szondán észrevehetőek az elhasználódás jelei (bevágások a körmöktől, óvatlan karcolások). A szilárd zselatinra emlékeztető segédeszközök esetében azonban ezzel a kis problémával számolni kell.

A segédeszköz vitathatatlan előnye az egyszerű karbantartás, e tekintetben a dildó újszerűnek tűnik. Csak fertőtlenítőszerrel és langyos vízzel mostam meg, és ez a kombináció tökéletesen lemosta a síkosító és a test váladékainak nyomait és lerakódásait. Nem látható semmilyen színváltozás, ami a puha szexuális segédeszközöknél egy egészen általános jelenség.

Bevezetés és manipuláció

Még a tapasztalatlan kezdőnek sem lesz problémájuk a behelyezéssel. Az anális szondát be kell nedvesíteni egy víz alapú síkosítóval, és ezután szinte már magától megy. Saját tapasztalataim alapján tudom, hogy a bevezetés pillanait követően nem lehet annyira érezni a segédeszközt, ezért a partner beléphet a játékba, és megkezdheti a hüvelyi behatolást. Ebben az esetben a férfi úgy érzi, hogy a hüvelyi környezet kissé szűkebb, és én is határozottan hajlok erre a nézetre. Az anális szondának köszönhetően a klasszikus szerelmeskedés okozta élvezet valamivel intenzívebb.

A golyós alakú tagolt vége hajlamos kicsúszni, ha a nő túlságosan elengedi magát, vagy ha a hüvelyi összehúzódások kissé erélyesebbek. A másik, könny alakú végével azonban nem volt ilyen tapasztalatom, a bevezetést követően a helyén marad és nem csúszik ki, még akkor sem, ha a partner behatol a hüvelybe. Ebben az esetben a megfelelő szexuális helyzet megválasztása is alapvető szerepet játszik.

Pozitívumok:
  • könnyű kezelhetőség
  • egyszerű karbantartás
  • sima felület
  • sokoldalú felhasználás
  • alacsony ár

Negatívumok:
  • hosszan tartó használat esetén láthatóak az elhasználódás jelei, karcolások és bemetszések formájában 

Mint az elején említettem, a sima anális szonda különösen alkalmas kezdőknek és azoknak, akik még csak most kezdik felfedezni az anális szex varázsát. A tapasztaltabbakat ugyan nem lepi meg, de nem is sérti meg. :) Az alacsony ár még akkor sem akadály, ha úgy találja, hogy az anális szex nem önnek való. Ebben az esetben elegendő alaposan megmosni és fertőtleníteni a segédeszközt, és másfajta ágyjátékokra is használhatja azt, beleérte a hüvelybe történő behatolást is.

Értékelés

A sima anális szondát 3,5 pontra értékelném. Valamivel jobb, mint az átlag, és merem állítani, hogy a minőség meghaladja az árat. A segédeszközbe történő kezdeti beruházás elhanyagolható, ám a minőségével felveheti a versenyt a drágább szexuális segédeszközökkel.

Ezért, ha olyan segítőt keres, ami nem igényel nagy gondoskodást, és még nem szerzett sok tapasztalatot az anális szex területén, akkor a Sevencreation anális szondája egyértelműen a kedvence lesz.
Szerző
Martina
2021.06.30.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2019.09.18.
A spanking szabályai
Az elfenekelés egy olyan praktika, ami az erotikus irodalom és a filmművészet fellendülésének köszönhetően manapság egyre több rajongóra tesz szert. Ha önök is azok közé a párok közé tartoznak, akik nem csak álmodozni és fantáziálni akarnak az elnáspángolásról, akkor meg kell, hogy tapsoljuk önöket. Végül is a vágyak arra vannak, hogy beteljesítsük őket... Ha még nem próbálták a spankinget, akkor bizonyos szabályokat be kell tartaniuk. Ezáltal elkerülhetik a fájdalmas sérüléseket, és ez egy új, sikamlós árnyalatot adhatnak vele a szexnek.
2 388
0
Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 185
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.