Recenzió: Stimul8 melegítő hatású anális síkosító

A Cobeco Pharma anális síkosítóját minden bizonnyal megéri kipróbálni. A legtöbb, érzéstelenítő hatással rendelkező anális síkosítóval ellentétben ez másfajta élvezetet biztosít - kellemes meleg érzést. A saját bőrömön teszteltem le, hogy hogyan kell használni ezt a síkosítót, és hogy érdemes-e kipróbálni.


Alap információk

A Stimul8 márka számlájára számos géles és krémes készítmény írható, így itt nem kell arra számítania, hogy elkövetnék a kezdők hibáit. Ez egy vízbázisú síkosító, amelyet óvszerrel vagy szexuális segédeszközökkel kombinálva is használhat. A gél nem tesz kárt sem az egyik, sem a másik segédeszköz felületében sem.

A melegítő hatásért a méz- és a borsmentaolaj-kivonat a felelős. A mézes összetevő biztosítja a melegítő hatást, ami viszont a mentaolajnak köszönhetően nem megy át égető érzésbe. Ez biztosítja mindkét hatóanyag frissességét és tartós hatását. Nagyra értékelem ezen alkotóelemek kiválasztását és kombinációját, valamint azok helyesen eltalált mértékét a teljes űrtartalomban. A gél valóban olyan kellemes érzéseket okoz, amelyek nem mennek át szélsőségekbe. 

Használat

A síkosítót a pumpa segítségével nagyon könnyen tudja adagolni. Ez a mechanizmus az egyik leghatékonyabb, ezért nagyra értékelem, hogy a gyártó éppen emellett döntöt. Miután megnyomta az adagoló pumpát, a gél nem fröcsköl szét, hanem oda folyik, ahova az adagolót irányítja. Egy alkalmazásra a vaginális szexhez 3 vagy 4 nyomásnyira lesz szüksége, míg az anális szexnél azzal számoljon, hogy várhatóan több pumpálásnyit fog kelleni igénybe vennie.

Miközben az ujjaival felviszi a síkosítót, meglepheti önt a gél állaga. De ugyanolyan kellemes meglepetést okozhat az is, hogy az intim területre való felvitelt követően az ujjain nem marad zsíros érzés. A síkosító felvitele ugyanis néha problematikus lehet, mivel megakadályozza azt, hogy rögtön a lényegre térjenek - még előtte valahova bele kell törölnie a kezét, hogy ne maradjon rajta csúszós réteg a készítménytől. Itt azonban nem kell aggódnia emiatt a probléma miatt - a készítmény nem hagy a kezén és az ujján semmilyen bevonatot, ami akadályozhatná önt a további játékokban.

Állag

A Stimul8 anális melegítő síkosító viszonylag folyékony. A konzisztenciája nem sűrű és nem is ragadós, ahogy azt az anális síkosítóknál megszokhattuk. A sűrűsége inkább a vízére emlékeztet, ami nem folyik, hanem azon a helyen marad, ahova felvitték a síkosítót. Ezért ne várja, hogy a termék ragagós lesz, bevonatot vagy olajos filmréteget képez.

Ugyan én értékelem ezt a tulajdonságot, de el tudom képzelni, hogy ez kisebb vagy nagyobb akadályt jelenthet valaki számára. Mivel a gél elsősorban anális használatra készült, ha úgy döntenek, hogy kezdő létükre kipróbálják ezt a szexuális praktikát, ez elég, nehézségekkel teli kaland is lehet számukra. Azok, akik már rendelkeznek némi tapasztalattal az anális szex területén, vagy csak az anális plug behelyezésekor akarják használni a síkosítót, fellélegezhetnek, mivel ezzel a készítménnyel ez könnyen fog menni.

A folyékony állag kéz a kézben jár egy másik tényezővel - a síkosító gyakori pótlásának szükségességével. Ha nem szívesen szakítja meg az együttlétet csak amiatt, hogy ismételten felvigye a síkosítót, akkor ez a termék nem fog önnek örömet szerezni. Nemcsak hogy gyakran kell újratölteni a síkosítót, hanem kb. egy húszperces közösülés esetén akár kétszer-háromszor is alkalmazni kell azt. Ha gyorsmenetet tervez, akkor emiatt nem kell aggódnia.

Hatás

Ha azonban a síkosító tartós hatást fejt ki valamiben, akkor az nem éppen a nedvesítő képessége, hanem a melegítő és stimuláló hatása. A kellemes izgató érzések még az együttlét után is sokáig fennállnak - nagyjából fél óra elteltével is érezni fogja, hogy egy ilyen hatású terméket használtak.

Összefoglalás

Pozitívumok:

 • praktikus pumpás adagoló
 • vizes bázis - szexuális segédeszközökkel és óvszerrel együtt is használhatja
 • könnyen lemosható
 • a gél nem ragadós
 • a melegítő hatás kívánatos és elfogadható, nem okoz kellemetlen égető érzést
 • nagyszerűen helyettesíti a stimuláló síkosítót - erősebb orgazmus
 • sokoldalú felhasználás (masszázsolaj, anális és hüvelyi penetráció, a csikló érzékenységének fokozása)
 • kiváló hatás az anális plug behelyezésekor

Negatívumok:

 • viszonylag folyékony állag
 • a szex során gyakoribb alkalmazás szükségessége
 • anális szex alatt történő használatra csak a tapasztalt személyeknek ajánlom

Ajánlás a végére

Ezzel a síkosítóval az elképzeléseinek megfelelően játszadozhat. A stimuláló hatást és a gyorsabb felszívódást a bőrben az előnyére is fordíthatja, például ha az egész test masszírozására használja, ami happy enddel végződik. :) A Stimul8 anális melegítő síkosító egyike azoknak a sokoldalúan felhasználható termékeknek, amelyek semmilyen kísérletben nem fogják önt korlátozni. 

Ha kíváncsi, hogy mi minden lehet elkövetni a melegítő hatású stimuláló síkosítokkal, akkor látogasson el a blogunkra, ahol bővebben írtunk a témáról: Mik azok a melegítő síkosítók, és milyen hatást várhatunk tőlük?

Szerző
Martina
2021.06.24.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.