Recenzió: Stimul8 Prolong állóképesség növelő krém

Problémája van az állóképességgel szex közben? Túl gyorsan élvez el, és szeretne tovább kitartani? Nem probléma. Szexshopunkban olyan krémeket, géleket és sprayeket árulunk, amelyekkel tovább bírja. Kipróbáltuk a Stimul8 állóképesség növelő krémet, amely a csúcspont késleltetésére szolgál.

Nem részletezem fölöslegesen, nézzük meg egyenesen a hatását és a használatát.

Hatás

A krém azonnal hat. Nem kell több tíz percet várni, mint a tabletták esetében. Egyből nekiugorhat és élvezheti a hosszan tartó szexet. Tapasztalataink szerint a krém használata nagyjából 100%-kal késlelteti az ejakulációt, így kétszer olyan sokáig fog kitartani.

Minden férfi más és mindenki másképp izgalomba jön. Ezért, ha úgy érzi, hogy ez nem elég Önnek, próbáljon meg nagyobb mennyiséget használni a krémből, és várjon 2-3 percet, hogy a krém megfelelően felszívódjon. Az eredmény mindenképpen meg fogja érni, és mindketten élvezni fogjátok.

Stimul8 Prolong krém

Ár:  5 745 Ft

Hogyan kell használni?

A krém használata meglehetősen egyszerű. Nyomja a krémet a tenyerébe, nagyjából akkora mennyiségben, mint a fogkrém a fogkefén. Ha 20 cm-nél nagyobb pénisze van, több krémet használhat. Ezután masszírozza be a péniszébe annak teljes hosszában, beleértve a makkot is. Ha a partnere péniszmasszázst ad, gondolhat rá úgy, mint az előjáték remek alapjára.

Maga a krém fehér színű, kicsit keményebb, mint például a hagyományos kézkrémek. A bőrrel érintkezve felmelegszik és megolvad, így könnyen kenhető.

Általános értékelés

A Stimul 8 Prolong az egyik legjobb pillanatnyilag elérhető a piacon. A krém reálisan működik, a szexuális állóképességet a duplájára növeli. A 30 ml-es csomag önmagában körülbelül 40-50 használatra elegendő. A krém biztonságos, egy hollandiai top gyógyszergyártó cég készítette, amely elsősorban szexuális segédeszközökkel foglalkozik.
 
Szerző
Áron
2022.05.07.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...