Recenzió: Svakom Emma Neo

A masszázsfejek vagy wandok a kedvenc játékaim közé tartoznak. A Szex és New York Samanthájának köszönhetően ez volt az egyik első játék, amit évekkel ezelőtt kipróbáltam. Azóta számos márka, fajta és típus változott a kezem alatt. Ezért kíváncsi voltam, hogy a Svakom Emma Neo hogyan fog helytállni a tesztemben.

Csomagolás

A Svakom Emma Neo egy kicsit nagyobb, de gyönyörű dobozban érkezik. A benne lévő játék nagy, körülbelül akkora, mint egy félliteres palack. Azonnal megtetszett a termék dizájnja. Már kipróbáltam néhány Svakom terméket, így volt egy elképzelésem arról, hogy mire számíthatok, de a fekete szín a réz-arany részletekkel kombinálva azonnal meggyőzött. Méretét tekintve biztosan elfér a fiókjában is. Az új Emma mellett egy nyuszifülű rögzítést, egy töltőkábelt, használati utasítást és egy tárolótáskát is talál.

Még csak el sem kell rejtenie az Emma vibrátort - ha valaki megtalálja, csak mondja, hogy ez egy karaoke-mikrofon! 😄 Hihetetlenül puha tapintású, sima és ugyanez vonatkozik a "nyúlfülekre" is. Ezt annak a selymes szilikonnak köszönhetjük, amellyel Emma be van vonva. Ami nagyszerű, hogy vízálló is.🌊.

Kezdjük!

Az Emma egy masszázsfej, amely akár 38 fokig is felmelegíthető 🌡. Emlékezzen csak arra az érzésre, amikor maszturbálni akart, és először egy hideg játék vagy hideg ujjak hűtötték le. 🥶.

Az első használat előtt fel kell tölteni a fejet, 1 óra töltés = 2 óra szórakozás, de ha a legmagasabb rezgésszinten tartja bekapcsolva, akkor egy kicsit rövidebb ideig fog tartani.

A játékgyűjteményem már elég nagy - a masszázsfejek az egyik kedvenc játékom a csiklóizgató után. Szóval nem vagyok újonc ebben a kategóriában, és nem is fogok meglepődni. Emma Neo nem okozott csalódást, sőt felülmúlta az elvárásaimat. A hagyományosan nagy masszázsfejekkel ellentétben nagyszerű méretekkel rendelkezik, nagyon szeretem a pulzációs módokat, és ami a legfontosabb, kényelmesen tartható, akár maszturbál, akár szexel. A pornóból származó hatalmas wandok egyáltalán nem kényelmesek, és nehezek. Méretéhez képest nagyszerű teljesítményt és gyönyörű dizájnt kínál!Svakom Emma Neo
A bevezetőben említettem a "nyúlfüleket" is, ezeket a fejre helyezheti, és használhatja őket a klitorisz stimulálására, a másik fület a hüvelyre vagy az análisra 😊. A fülek selymesen puhák és rugalmasak. Ha úgy dönt, hogy használja őket, ne felejtse el megfelelően bekenni őket vízbázisú síkosítóval.

Vezérlés

A játéknak négy gombja van. Az alsó a fűtőfej bekapcsolására szolgál, csak tartsa egy pillanatra lenyomva. Ezután van még három gomb: a középső "s" a be- és kikapcsolásra szolgál, ez változtatja a rezgési módokat, amelyekből 6 van, és a két nyílbillentyűvel a rezgések intenzitását lehet változtatni.
A Neo címkével ellátott Svakom termékekhez két alkalmazás is létezik, amelyeket könnyedén letölthet a Play Store-ból vagy az App Store-ból, és amelyek a FeelConnect 3 és a Svakom nevet viselik. Az alábbiakban megnézzük milyen lehetőségeket kínálnak ezek az alkalmazások (természetesen nem feltétlenül van rájuk szüksége. Csak akkor, ha tényleg hosszú ideig akar szórakozni).

Termékértékelés

Figyelembe véve az Emma által kínált összes funkciót, úgy gondolom, hogy a magasabb ár megfelelő, ha egy minőségi, sok funkcióval rendelkező masszázspálcát keres, amelyet gyakran fog használni. Nagyon gyorsan töltődik, nagy teljesítményt nyújt, könnyen tisztítható. Ha csak egy klitoriszvibrátort keres, vannak megfizethetőbb játékaink is - mint például a Ladou Touch, az Eden vagy a kisebb változata a Svakom Emma Mini .

U.I.: Azt szeretem a masszázspálcákban, hogy az egész testet - merev nyakat, erogén zónákat, hátat - meg lehet velük masszírozni..

Emma értékelése: 8,5 / 10 🌟


Párosítás az alkalmazással

Svakom: kapcsolja be a vibrátort az "s" gomb lenyomva tartásával, és lépjen a Svakom alkalmazásba, hogy Bluetooth-on keresztül párosítsa az Emmát a telefonjával. A bal felső menüben látható, hogy az Emma hány százalékra van feltöltve. Amikor megnyomja a "Play" mezőt, 5 lehetőség jelenik meg:

-        Free touch: húzza végig az ujját a telefon képernyőjén, és ezek a húzások és érintések átkerülnek a vibrátorba.
-        Set modes: 11 rezgési mód közül választhat.
-        Music mode: válassza ki a kedvenc maszturbációs lejátszási listáját a mobiljáról vagy a számítógépjéről (Wifin keresztül), és Emma azonnal táncra perdíti.
-       Sound mode: Emmát a hangjával is irányíthatja!
-       Remote mode: ebben az üzemmódban a partnerrel a világ bármely pontján kapcsolatba léphet, de rendelkeznie kell a Svakom alkalmazással. Ön létrehoz egy "szobát", és partnere az alkalmazáson keresztül irányíthatja Emmát. Ezt az üzemmódot bármikor kikapcsolhatja.

FellConect 3: Ez az alkalmazás áttekintést nyújt az Ön által használt Svakom-termékekről. Ismét Bluetooth-on keresztül csatlakozik, mint a Svakom alkalmazásban. Ebben az alkalmazásban hozzáadhat egy partnert/partnereket, írhatnak együtt, használhatják a webkamerát, összekapcsolhatja Emmát a kedvenc pornóvideójával/oldalával, és megtalálja itt a rezgések vezérlésének lehetőségét is. A rezgésvezérlés a ,,Control" menüpontban található, és többféle lehetőséget is kínál. (5.ábra) Gondolom, hogy leginkább az érdekli, hogyan kössük a játékot egy pornóoldalhoz 😝 Tehát a PC-n rákeres a kedvenc oldalára, belép az interaktív videók kategóriába, kiválasztja a tetsző videót, és a videó alatt van egy gomb a játék szinkronizálásához. Ha rákattint, megjelenik egy QR-kód, amelyet beolvas az alkalmazásba a Videó -> + gomb -> Website opcióban. 

Hidje el, többé nem fog egyedül bemenni a kádba. Emma most már a kedvenc játékom, és minden nőnek ajánlom! #Emmamindennonek
Szerző
Natália
2022.07.28.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2021.04.16.
Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?
A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket?
1 752
0
Jobb szex
2022.08.05.
Tippek a jobb szexért az idősebb hölgyeknek
Általánosan elterjedt nézet, hogy csak a fiatalok szexelnek. Egyikünk sem gondol arra, hogy még a szülők vagy a nagyszülők is állandóan aktív szexuális életet tudnak és akarnak élni. De ennek az ellenkezője is igaz, annak ellenére, hogy ez a téma gyakran tabu. A szexuális vágynak nincs lejárati ideje. Természetesen néhány dolog változik az évek során. Legyen szó intenzitásról vagy biológiai lehetőségekről.
1 453
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...