Recenzió: Tenga Egg mini maszturbátorok

Amikor megkaptam a lehetőséget, hogy véleményt írjak ezekről a kicsi, nem feltűnő, tojás alakú maszturbátorokról, nagyon örültem. Ez olyasmi, amit általában, normális körülmények között nem vennék meg magamtól, mivel teljesen másfajta maszturbátorokat szeretek. De amikor eljutottak hozzám, nem haboztam kipróbálni őket...

Különböző színű tojások

Emlékeznek a gyermekkorunkból a Kinder-tojásokra? Pontosan ilyenek a Tenga Egg tojások. Csak ez egy felnőtteknek szóló verzió. Kibontja a csomagot, kinyitja a tojást, és egy kis meglepetés van benne.

Sokféle tojás létezik. Egyesek kékek, mások zöldek, pirosak vagy többszínűek. Mélyebb tanulmányozás nélkül úgy tűnhet, hogy mind egyformák, de ennek épp az ellenkezője az igaz. Ugyan mindegyik szín alatt egy maszturbátor rejtőzik, de mindegyiküknek más a belső felépítése. És éppen ez a belső kialakítás felelős azért, hogy milyen érzésekben lesz része, amikor ezt a maszturbátort használja.

Némelyek finomak, szinte simák, ilyen hosszú otthoni veréshez, amikor van hozzá kedve és hangulata. Mások durvák, tele vannak különféle tüskékkel és kiemelkedésekkel, amelyek gyorsabban végeznek önnel, mint szeretné.

Modelová rada Tenga Egg

A csomag tartalma

Mint már említettem, a csomagolás nagyon egyszerű és ugyanakkor praktikus. Az egész maszturbátor egy kicsit nagyobb méretű tojásnak felel meg, ami kényelmesen elfér bármilyen fiókban vagy például a bőröndben, amikor elutazik valahova.
A tojás belsejében, magán a maszturbátoron kívül, síkosító is található, egyszeri használatra. És ez minden. Se több, se kevesebb, de alapvetően nem is kell más. Kivéve a jó filmet vagy a fantáziáját.

Felhasználási tapasztalat

Mivel sokkal nagyobb maszturbátorokhoz vagyok szokva, kezdetben kissé szkeptikus voltam. Maga a Tenga Egg maszturbátor kb. 8-10 cm nagyságú a kicsomagolás után, ami kevésnek tűnhet. Viszont rendkívül rugalmas, és a tapasztalataim szerint teljes mértékben 20 cm-ig nyújtható. Ha nagyobb pénisze van, akkor valószínűleg valami más után fog nyúlni. Ha azonban beleesik a 20 centis kategóriába, akkor bátran vágjon bele.

Nem csak a burok, hanem a maszturbátor is tojás alakú. Ez azonban jó, mert pontosan erre van szüksége a péniszéhez. Egy tojás, ami belülről üreges, és stimuláló kiemelkedésekkel van tele. Csak annyi a dolga, hogy hozzáadjon egy kis síkosítót, tegye rá a péniszére, és élvezze a kezét mozgatva.
Ukážka použitia masturbátora Tenga Egg

Eleinte az első mozdulatok kissé nehézkesnek tűntek. Amikor azonban a síkosító bejutott a tojás minden zegzugába, és tökéletesen becsomagolta a péniszemet is, az egész simán és kellemesen ment.

Záró értékelés

A Tenga Egg maszturbátorokat szubjektíven értékelném, kissé az átlag fölött. Személyes besorolásom alapján 7/10.

Tényleg elég sok mindent kipróbáltam már az életem során. A legolcsóbbtól a szuper realisztikus Fleshlightokig. A Tenga Egg-et valahova a kettő közé helyezném. Az anyag nagyszerű, a stimuláló kiugrások úgyszintén, azonban a mérettel nem vagyok kibékülve. Személy szerint, ha már maszturbátort akarok használni, akkor valami rendeset akarok.

Ha azonban még nincs tapasztalata a maszturbátorral, és azon gondolkodik, hogy milyet vegyen, de az elején nem akar sokat belefektetni, akkor ez jó választás lehet önnek. A Tenga Egg ára körülbelül 2500 forint körül mozog. Tehát, ha tetszik, számos más belső szerkezet közül választhat, és újjáélesztheti a napi rutinját valami újdonsággal.
Szerző
Áron
2021.07.29.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2019.09.27.
Csökkenő szexuális étvágy - mi lehet az oka?
A jelen kor, amelyet a felgyorsult életmód, a sok stressz és a fiatalkorban jelentkező betegségek számának növekedése jellemez, jelentős hatással van a szexuális élet minőségére is. Régebben a csökkenő szexuális étvágy csak a változókor során bekövetkezett hormonális változásoknak volt betudható, de manapság a fiatalokat is érinti, nemtől függetlenül. Pontosan mi rejlik emögött az elnyomott szexuális vágy mögött, és hogyan lehet ezt orvosolni?
1 757
0
Érdekességek és újdonságok
2022.03.18.
Sorozat: Az érzékek mint erogén zónák - SZAGLÁS
Minden érzékszervünk egyben erogén zóna is, amely az intim élmény új dimenzióihoz segíthet eljutni. Kezdjük a szaglással. A szaglással függ össze a régi közismert mondás: "kedvelnünk kell a partnerünk illatát/szagát". Ez egy leegyszerűsített ábrázolása egy összetett kémiai-biológiai folyamatnak, amely az agyunkban zajlik, és nagymértékben részt vesz a szexuális, de az élettárs kiválasztásában is.
320
0
Érdekességek és újdonságok
2022.03.02.
Az óvszer eredete
Ma már az óvszert a szexuális élet normális részének tekintjük. Ez a legolcsóbb és leggyakrabban használt mechanikus védelem, nagy hatékonysággal ( ha helyesen használják). Csökkenti (egyes esetekben teljesen kiküszöböli) a nemi betegségek, például a kankó, a HIV, az AIDS és sok más betegség átvitelének kockázatát. Az óvszer azonban, ahogyan mi ismerjük, hosszú utat tett meg a feltalálása óta.
327
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.