10% tavaszi kedvezmény csak ma a TAVASZ23 kóddal

Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?

A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket? Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual love
Az Air-Puls technológiáról írtunk egy korábbi cikkünkben, amely összehasonlította a Satisfyer-t és a LELO-t. Ezt a technológiát úgy képzelheti el mint egy nyomó-szívó lüktetést. Az Air-Puls vibrátor azonban azt jelenti, hogy a csikló stimulátor mellett a termék egyben vibrátor is. Tehát két termék kombinációja egyben!

Mi a közös a Pleasure és a Love vibrátorokban?

Mindkét modell két erős motorral rendelkezik, újratölthetőek, vízállóak és okosak. Kísérhetik a forró fürdőbe vagy a pezsgőfürdőbe. A világ bármely pontjáról vezérelhetők, és kiválaszthatja saját lüktetését és rezgését. Akár a kedvenc dalának hullámára is hangolhatja a vibrátort, miután csatlakozott a Spotify-hoz. Mindez az intuitív, ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül érhető el. Az okostelefon és a stimulátor egyszerű párosítására vonatkozó utasítások szintén megtalálhatók weboldalunkon.

A Dual Love, és a Pleasure a 2in1 kategóriába tartozik - a klitorális és a hüvelyi stimulációhoz
  • Stimuláló csiklórész: 11 előre beállított pulzációs mód
  • Hüvelyi rész: 11 rezgési mód (3 állandó mód, és 8 különböző típusú intenzitású)
  • Végtelen számú egyedi mód az alkalmazáson keresztül

A stimulátort és a vibrátort külön és egyszerre is bekapcsolhatja. Ennek a funkciónak köszönhetően felesleges leállások nélkül pontosan ugrathatja, ahol szüksége van rá. Viszont nem lehetséges a vibrátor behelyezése és a csikló stimulálása egyszerre - ilyen stimulációhoz a Satisfyer Pro-Gspot-t javasoljuk.

A német Satisfyer márka mindkét termékének gyönyörű tárolódoboza van, amely ajándékként is alkalmas 🎁 . A csomagban megtalálja a terméket egy mágneses USB-kábellel együtt a környezetbarátabb töltés érdekében.

Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love

Dual Pleasure 

A Dual Pleasure egy szilikonos lekerekített modell, gyönyörű, lila színben. Ahogy a neve is sugallja, kettős örömet okoz.. A lekerekített hüvelyi rész teljes értékű vibrátorként működik, stimulálva a G-pontot 13 cm hosszúsággal. Ha nem biztos abban, hogy a hüvelyi vagy a csikló stimuláció megfelelő-e az Ön számára, javasoljuk a 👉 Satisfyer Dual Pleasure.  Minőségi kidolgozású kombináció igazán jó áron, 17590 FT-tól.

Nagyon könnyen vezérelhető három váltógombbal, akár 11 ingerléses mód közül választhat. A rezgő rész lekerekített formája miatt a Pleasure-t kicsit nehezebb kézben tartani, de ez nem olyan probléma. Valóban csendes társ, a legerősebb intenzitásnal 56 dB-es zajszintet mértünk.

Stimulációs feje szűkebb szívónyílással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az ingerlő lüktetések a csiklónak egy kisebb területén elterjednek, de intenzívek. Ezt a modellt klasszikus és kisebb csiklós hölgyeknek ajánljuk.

A hüvelyi rész anatómiai alakú, hogy stimulálja a G-pontot! Ez egy igazán teljes értékű vibrátor. A 11 intenzitási szint közül az első 3-4 szint általában elég nekünk 💦. Nem félünk kijelenteni, hogy ez az egyik legjobb hüvelyi vibrátor a Satisfyer-től.

Dual Love

A Satisfyer Dual Love az orvosi szilikon és fém részletek kombinációja, ABS anyagból. A szilikon az erotikus segédeszközök világának legfőbb anyaga. A szervezet számára ártalmatlan, és olyan nők számára is alkalmas, akik hajlamosak allergiára vagy mycosisra. A Dual Love 👈 remek társa azoknak a hölgyeknek, akik tudják, hogy jól érzik magukat a csikló ingerlésében, ugyanakkor szeretik élvezni az intenzív rezgéseket. Akár 16490 FT-tól megvásárolhati, és kétféle szín közül választhat- élénk sárga vagy intim vörös.

Az egyszerű, minimalista formának köszönhetően a Dual Love nagyon intuitív és egy kicsit kényelmesebb, mint a Dual Pleasure
. A legerősebb intenzitássnál néhány decibellel nagyobb zajt mértünk, mint a Dual Pleasure esetében - 61 dB 🔉. Azonban továbbra is a csendes erotikus segédeszközökhöz tartorzik.

Stimulációs fej:
A Dual Love szélesebb szívónyílással rendelkezik, mint sok versengő stimulátor. Ez a csikló nagy részét lefedi. A Dual Love finomabb szegélyű a feje körül, így a lüktetések kissé intenzívebbek lehetnek, mint a Dual Pleasure esetében. A pulzációk legintenzívebb túlélése érdekében javasoljuk, hogy próbálja ki a Love-ot a zuhany alatt vagy a fürdőben, és nyomja össze a lábait. Ez a modell minden csikló alakra alkalmas.

Hüvelyi rész: Az alsó, rezgő rész úgy működik, mint egy klasszikus vibrátor, amelynek átmérője 3,5 cm, hasznos hossza 8 cm. Mivel a használható hossz csak 8 cm, ez egy kisebb típusú vibrátor, amelyet kiválóan lehet használni "vibráló tojásként".
A gyönyörű minimalista design élénk színekkel kombinálva színesíti arcát, mielőtt először bekapcsolná.💛❤️ 

Tippünk

Nem kell aggódnia, egyik stimulátor sem lesz rossz választás, mindkettővel katapultáló orgazmákat tapasztal. De a legfontosabb annak felismerése, hogy melyik típusú stimuláció felel meg a legjobban. Mindkét modell nagyon kifinomult erotikus eszköz, amely nagyszerű áron kapható. Azonban ne felejtsen el egy víz alapú síkosítót adni a kosarába a még nagyobb öröm érdekében. A legnépszerűbbek a JO System márkájúak, amelyekből csak egy kis csepp elegendő.

Szerző
Martina
2021.04.16.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan válasszunk
2018.07.09.
Miért érdemes éppen egy szilikon vibrátort választani és milyen előnyökkel jár?
Számtalan vibrátor van a világon. Azonban ezek nem csak a méretükben vagy a színükben különböznek egymástól, hanem kialakításukban, funkciójukban sőt az anyagukban is. Tehát hogyan választhatja ki a megfelelőt? Ebben a cikkben olyan vibrátorokat szeretnénk bemutatni Önnek, amelyek jelenleg a piacon megtalálható legminőségibb termékek közé tartoznak.
1 996
0
Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
1 260
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...