Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love - Mi a különbség közöttük, és melyik az ideális számomra?

A Satisfyer két új terméket mutatott be. A Dual Pleasure és a Dual Love a vibrátor és a csikló stimulátor kombinációja Air-Puls néven. Szinte egyformának tűnnek, hasonlóan hívják őket, ugyanattól a gyártótól származnak, és a paraméterek sem nagyon különböznek egymástól. Tehát hogyan választhatja ki az ideálisat, és miért hoztak létre két ilyen hasonló terméket? Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual love
Az Air-Puls technológiáról írtunk egy korábbi cikkünkben, amely összehasonlította a Satisfyer-t és a LELO-t. Ezt a technológiát úgy képzelheti el mint egy nyomó-szívó lüktetést. Az Air-Puls vibrátor azonban azt jelenti, hogy a csikló stimulátor mellett a termék egyben vibrátor is. Tehát két termék kombinációja egyben!

Mi a közös a Pleasure és a Love vibrátorokban?

Mindkét modell két erős motorral rendelkezik, újratölthetőek, vízállóak és okosak. Kísérhetik a forró fürdőbe vagy a pezsgőfürdőbe. A világ bármely pontjáról vezérelhetők, és kiválaszthatja saját lüktetését és rezgését. Akár a kedvenc dalának hullámára is hangolhatja a vibrátort, miután csatlakozott a Spotify-hoz. Mindez az intuitív, ingyenes Satisfyer Connect alkalmazáson keresztül érhető el. Az okostelefon és a stimulátor egyszerű párosítására vonatkozó utasítások szintén megtalálhatók weboldalunkon.

A Dual Love, és a Pleasure a 2in1 kategóriába tartozik - a klitorális és a hüvelyi stimulációhoz
  • Stimuláló csiklórész: 11 előre beállított pulzációs mód
  • Hüvelyi rész: 11 rezgési mód (3 állandó mód, és 8 különböző típusú intenzitású)
  • Végtelen számú egyedi mód az alkalmazáson keresztül

A stimulátort és a vibrátort külön és egyszerre is bekapcsolhatja. Ennek a funkciónak köszönhetően felesleges leállások nélkül pontosan ugrathatja, ahol szüksége van rá. Viszont nem lehetséges a vibrátor behelyezése és a csikló stimulálása egyszerre - ilyen stimulációhoz a Satisfyer Pro-Gspot-t javasoljuk.

A német Satisfyer márka mindkét termékének gyönyörű tárolódoboza van, amely ajándékként is alkalmas 🎁 . A csomagban megtalálja a terméket egy mágneses USB-kábellel együtt a környezetbarátabb töltés érdekében.

Satisfyer Dual Pleasure vs. Dual Love

Dual Pleasure 

A Dual Pleasure egy szilikonos lekerekített modell, gyönyörű, lila színben. Ahogy a neve is sugallja, kettős örömet okoz.. A lekerekített hüvelyi rész teljes értékű vibrátorként működik, stimulálva a G-pontot 13 cm hosszúsággal. Ha nem biztos abban, hogy a hüvelyi vagy a csikló stimuláció megfelelő-e az Ön számára, javasoljuk a 👉 Satisfyer Dual Pleasure.  Minőségi kidolgozású kombináció igazán jó áron, 17590 FT-tól.

Nagyon könnyen vezérelhető három váltógombbal, akár 11 ingerléses mód közül választhat. A rezgő rész lekerekített formája miatt a Pleasure-t kicsit nehezebb kézben tartani, de ez nem olyan probléma. Valóban csendes társ, a legerősebb intenzitásnal 56 dB-es zajszintet mértünk.

Stimulációs feje szűkebb szívónyílással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy az ingerlő lüktetések a csiklónak egy kisebb területén elterjednek, de intenzívek. Ezt a modellt klasszikus és kisebb csiklós hölgyeknek ajánljuk.

A hüvelyi rész anatómiai alakú, hogy stimulálja a G-pontot! Ez egy igazán teljes értékű vibrátor. A 11 intenzitási szint közül az első 3-4 szint általában elég nekünk 💦. Nem félünk kijelenteni, hogy ez az egyik legjobb hüvelyi vibrátor a Satisfyer-től.

Dual Love

A Satisfyer Dual Love az orvosi szilikon és fém részletek kombinációja, ABS anyagból. A szilikon az erotikus segédeszközök világának legfőbb anyaga. A szervezet számára ártalmatlan, és olyan nők számára is alkalmas, akik hajlamosak allergiára vagy mycosisra. A Dual Love 👈 remek társa azoknak a hölgyeknek, akik tudják, hogy jól érzik magukat a csikló ingerlésében, ugyanakkor szeretik élvezni az intenzív rezgéseket. Akár 16490 FT-tól megvásárolhati, és kétféle szín közül választhat- élénk sárga vagy intim vörös.

Az egyszerű, minimalista formának köszönhetően a Dual Love nagyon intuitív és egy kicsit kényelmesebb, mint a Dual Pleasure
. A legerősebb intenzitássnál néhány decibellel nagyobb zajt mértünk, mint a Dual Pleasure esetében - 61 dB 🔉. Azonban továbbra is a csendes erotikus segédeszközökhöz tartorzik.

Stimulációs fej:
A Dual Love szélesebb szívónyílással rendelkezik, mint sok versengő stimulátor. Ez a csikló nagy részét lefedi. A Dual Love finomabb szegélyű a feje körül, így a lüktetések kissé intenzívebbek lehetnek, mint a Dual Pleasure esetében. A pulzációk legintenzívebb túlélése érdekében javasoljuk, hogy próbálja ki a Love-ot a zuhany alatt vagy a fürdőben, és nyomja össze a lábait. Ez a modell minden csikló alakra alkalmas.

Hüvelyi rész: Az alsó, rezgő rész úgy működik, mint egy klasszikus vibrátor, amelynek átmérője 3,5 cm, hasznos hossza 8 cm. Mivel a használható hossz csak 8 cm, ez egy kisebb típusú vibrátor, amelyet kiválóan lehet használni "vibráló tojásként".
A gyönyörű minimalista design élénk színekkel kombinálva színesíti arcát, mielőtt először bekapcsolná.💛❤️ 

Tippünk

Nem kell aggódnia, egyik stimulátor sem lesz rossz választás, mindkettővel katapultáló orgazmákat tapasztal. De a legfontosabb annak felismerése, hogy melyik típusú stimuláció felel meg a legjobban. Mindkét modell nagyon kifinomult erotikus eszköz, amely nagyszerű áron kapható. Azonban ne felejtsen el egy víz alapú síkosítót adni a kosarába a még nagyobb öröm érdekében. A legnépszerűbbek a JO System márkájúak, amelyekből csak egy kis csepp elegendő.

Szerző
Martina
2021.04.16.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2019.09.30.
Mi történik a női testtel a menstruációs ciklus alatt?
A menstruációs ciklus alatt a női test folyamatosan alkalmazkodik a hormonális változásokhoz, amelyekkel szembe kell néznie a ciklus 28 napos időszaka során. Míg a legjelentősebb változások, mint pl. a hangulatingadozások és a fizikális tünetek már egy héttel a menstruáció előtt megjelennek, de a menstruáció első napjától kezdve nem kevés olyan dolog zajlik le a nő szervezetében, amelyek különös hatással vannak a pszichére és a fizikai jólétre.
1 820
0
Érdekességek és újdonságok
2023.05.31.
Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?
Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
640
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...