Satisfyer Partner Multifun 3 vs Satisfyer Endless Fun. Mi a különbség köztük, és melyiket válasszuk?

Ma két csodálatos terméket fogok bemutatni és összehasonlítani, a Satisfyer Multi Fun 3 és a Satisfyer Endless Love vibrátorokat. Mindkét termék a Multi vibrátor kategóriába tartozik, és bár bizonyos szempontból hasonlónak tűnnek, mégis különböznek egymástól.Satisfyer Multifun3 vs Satisfyer Endless Love
Mindkét termék diszkréten csomagolva és nagyon gyorsan megérkezett. A szállítás 2-3 napon belül megtörtént, és bár rossz darab érkezett először, a csere már másnap megtörtént, ami számomra nagyon nagy plusz, mivel nem kellett feleslegesen hosszú ideig várnom. Amikor kinyitottam mindkét dobozt, meglepődtem a lehetséges felhasználási módok illusztrációin, ami szerintem nagyszerű ötlet. Mindkét terméket vízbázisú kenőanyaggal kell használni, hogy elkerüljük az anyag károsodását. Én jelenleg egy Durex síkosítót használok, de ajánlom a Just Glide Toys síkosítót, amely formulája alkalmas az erotikus eszközökhöz. 

Satisfyer Multifun 3

Először is nézzük meg a Satisfyer MultiFun 3-t. Ez a vibrátor fekete-arany, kék-ezüst, valamint fehér-arany színben kapható. Nekem kék színben érkezett, és amikor kivettem a dobozból, kellemesen meglepődtem, hogy milyen kellemes érzés volt érintésre, mivel selymesen puha szilikon anyagból készült.

Atipikus, de igazán praktikus kialakításának köszönhetően több mint 29 különböző módon használható, akár szeretkezés közben is.
Satisfyer Multifun 3
Három nagy teljesítményű motorral és akár 100 rezgéskombinációval mindenki választ. A két motor az U alakú részben található, amely 180° fokban elforgatható, és alakjának köszönhetően tökéletesen megragadhatja a péniszt és a mellbimbókat, a csikló oldalára helyezheti, vagy az egyik részt a hüvelybe, a másikat pedig a végbélnyílásba helyezheti. 

A harmadik motor a csúcsban van elhelyezve, és a lekerekített forma közvetlenül a G-pont stimulációhoz igazodik. A magam nevében mondhatom, hogy tényleg nem fog unatkozni ezzel a vibrátorral, és mindig felfedez valami új kombinációt.

Bekapcsolása az elülső gomb kb. 2 másodpercig történő nyomva tartásával történik, és minden gomb 10 alkalommal kapcsolható. 3 órás töltés után a vibrátor élettartama 60 perc.
Satisfyer Multifun3

Satisfyer Multifun 3

Ára: 15590 FT-tól 


Előnyök
✅ Selymesen puha anyag - kellemes tapintású
✅ Sok felhasználási lehetőség
✅ Lehetőség az egyes részek külön-külön történő vezérlésére
✅ Egyszerű karbantartás
✅ Fényjelzés töltéskor 
✅ Csendes - csak 69 dB mindhárom motor működése esetén
✅ Vízálló

Hátrányok
⛔️ Nehezebb megfelelő pozíciót találni a töltéshez, a mágnesek nem elég nagyok

Satisfyer Endless Love

A Satisfyer Endless Love lényegesen kisebb, mint társa, de szintén nagyszerű teljesítményű. Több mint 14 különböző felhasználási lehetőséggel és több mint 100 kombinációval rendelkezik. Nők, férfiak és párok egyaránt használhatják, akár szeretkezés közben is. A tetején és alul elhelyezett 3 nagy teljesítményű motor biztosítja a legjobb élményt a használat során. Orvosi minőségű szilikon anyagból készült, és imádnivaló kék színben kapható.Endless Love
A kép forrása: bonjibon.com/

Lekerekített alakja van, amely ideális, különösen akkor, ha szeretkezéshez használják, mivel semmilyen módon nem zavarja meg. "Csápjai" minden gond nélkül kinyithatók, így ez a játék kiválóan alkalmas a csikló és a mellbimbók stimulálására. A lyuk szó szerint arra készült, hogy a péniszre helyezze, és használja, ahogyan csak akarja. A fantáziának nincs határa, de ha nem jut eszébe más felhasználási mód, ismét a dobozban található illusztráció segít.

A Satisfyer Multi Fun 3 készülékhez hasonlóan a felső és alsó rezgéseket külön-külön szabályozhatja. Egyszerűen tartsa lenyomva a gombot körülbelül 2 másodpercig, és a rezgés elindul. Ezután mindkét oldalon akár 10 különböző rezgésszintet és rezgéstípust is kapcsolhat. 2 órás töltéssel az akkumulátor élettartama 60 perc.
Satisfyer Endless love

Satisfyer Endless Love

Ára: 16990 FT

Előnyök

✅ Selymesen puha anyag - kellemes tapintású
✅ Jobb tapadás a csiklón és a mellbimbókon, mint az SF Multifun3 esetében                                 
✅ Lehetőség az egyes részek külön-külön történő vezérlésére
✅ Ideális méret utazáshoz                                                      
✅ Fényjelzés töltéskor 
✅ Csendes - csak 67 dB mindhárom motor működése esetén
✅ Vízálló

Hátrányok
⛔️ Nehezebb megfelelő pozíciót találni a töltéshez
⛔️ Rosszabb kézben tartani, de egy idő után hozzászokik az ember

Mi a következtetés?

Mindkét termék igazán nagyszerű, de én inkább a Satisfyer Multi Fun 3-t választanám. 
Nekem a sokoldalúsága miatt jobban megfelel, de nem mondom, hogy a Satisfyer Endless Love rossz. Éppen ellenkezőleg, egy nagyszerű utazási asszisztens tekintetében ez az én egyértelmű választásom. Bármelyiket is választja, nem fog rosszul járni egyikükkel sem :)


Szerző
Denisa
2021.10.29.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...