Satisfyer Pro 2 vs. LELO SONA - Hogyan válasszunk és melyik a megfelelő?

Ha hallott már a csikló stimulátorokról, tudja, hogy a "szívóhullám" hatás robbanásveszélyes orgazmusokat okoz. Nos, az, hogy ilyen sokféle "kielégítő" közül válogathat, már nem séta a rózsakertben. Különösen ha új az erotikus segédeszközök világában 💓 Ezért összehasonlítottuk a két legnépszerűbb stimulátort.Satisfyer vs. LELO
Az alapvető különbség a hullámokban van! A Satisfyer rendelkezik egy úgynevezett Air-Pulse technológiával, amelyet nyomás-szívó hullámként képzelhet el. Míg a LELO szabadalmaztatta a hanghullám technológiát. Összehsonlítanánk ezt a hatást azzal az érzéssel, amikor egy nagy hangszórónál áll, például egy partin, és érzi, ahogy a hang átáramlik a testén. 

Egy másik fontos különbség e riválisok között az ár. A LELO Sona egy luxus erotikus eszköz, amelynek megvásárlása nagyobb kezdeti beruházást igényel, kb. 35 000 FT. A Satisfyer Pro 2 a tiéd lehet 19 000 FT-tól.

Figyelmeztetés! A stimulátorral tapasztalt első orgazmus után soha nem lesz elege.. 
Ha tisztázta, hogy milyen típusú hullámokat és menyit szeretne befektetni a stimulátorba - nézzük meg a különbségeket, és melyik a megfelelő az Ön számára!

Hogyan működik mindez?

LELO SONA 

SONA rendkívül erős és erőteljes motorral rendelkezik, amelynek köszönhetően robbanásszerű orgazmusokat és örömet tapasztalhat. 8 pulzációs funkcióval, háttérvilágítású gombokkal és széles sebességtartományával a Sona „gamechanger”. Hullámainak intenzitása összehasonlíthatatlan. A pulzálás 8 szintje közül az első négy már általában elegendő számunkra 💦. Fel kell azonban ismernie, mennyire érzékeny, mivel néhány nő esetében a SONA túl intenzív és nem élvezhetik funkcióit. 
Stimulátor klitorisu, Lelo Sona.
Egy erőteljes motornál valamivel magasabb a zajszint is, de nem kell aggódni, nem rémisztő. A SONA-t nem közvetlenül a csiklóra helyezi, egy érintés nélküli stimulációról van szó. Javasoljuk, hogy egyre közelebb helyezze a csiklóhoz. Előnye, hogy a SONA vízálló, így fürdőbe vagy zuhanyba is beviheti. A folyó víz alatt biztosan nem lesz hallani.

Az összes Lelo terméket gyönyörű minimalista design jellemzi. Sona megerősíti ezt és elbűvöli első látásra. Nem csak maga a játék, hanem a csomagolása is. Ebben tároló tasakot, eredeti kártyát és hálózati adaptereket talál.  

Az egyetlen hátránya a (nem)ergonómiai alakja és súlya. Bár a design egyedi, ha szerelmeskedik a partnerével, tartása nem biztos, hogy kényelmes lesz.

A Sonának teljesen szilikon felülete van, fém részlettel, ami nagyon megkönnyíti a mosást. Feje kisebb és keskenyebb, ami nem biztos, hogy megfelel a nagyobb csiklójú hölgyeknek.. 
Lelo Sona stimulátor klitorisu

LELO SONA 

Ára: 35 390 FT-tól

Satisfyer Pro 2 Next Generation Satisfyer Pro 2, Next Generation

A Satisfyer Pro 2 csiklós extázisba sodor, annak ellenére, hogy teljesítménye gyengébb, mint a Lelo stimulátornak. Biztosan választani fog a 11 különböző program közül. Ez az egyenletes lüktetések, valamint a különböző típusú intenzitás és erő kombinációja. Érje el az orgazmust néhány perc alatt, néha akár másodperc alatt..

Véleményünk szerint sokkal kényelmesebb a fogása, gombjai különböző helyzetben is könnyen megfoghatók, ugyanakkor a Satisfyer sokkal könnyebb. Ezért nincs szüksége Xena bicepszére, hogy a szeretkezés során használhassa. A LELO-hoz képest a Satisfyer szélesebb szívófejjel rendelkezik, így érezni fogja az izgalmat a szeméremtest (vulva) nagy részén.. 

A német Satisfyer gyártó gyönyörű dobozában megtalálja a mellékelt mágneses USB kábelt. A töltésnek köszönhetően a játék nemcsak környezetbarátabb, de mindenekelőtt elkísérheti a habfürdőbe. A selymesen sima szilikon fej könnyen eltávolítható a stimulátor testéről, így gondtalanul tisztítható lesz.. 

A mínusz, amelyet a Pro 2-ben látunk a SONA-hoz képest, a tervezés és kissé gyengébb teljesítmény. Ugyanakkor a gyengébb teljesítmény a megfelelő választás az érzékeny csiklójú hölgyek számára.. 


Számos ügyfelünknek sikerült ejakulálni a "szívóhullám-effektusnak" köszönhetően. Akár a LELO, akár a Satisfyer mellett dönt, úgy gondoljuk, hogy teljes mértékben élvezni fogja az együtt töltött időt!

Javasoljuk a SONA és az SF Pro 2 kizárólag vízbázisú síkosítóval történő használatát. Mindkét termék orvosi szilikonból készül, szilikon gél használata károsíthatja a készüléket.. 

Javasoljuk továbbá a termékek meleg és szappanos vízzel történő mosását használat előtt és után, valamint fertőtlenítőszerrel tisztítani. Megfelelő gondozás mellett az erotikus segédeszköz sok éven át boldoggá teszi 😊.
Szerző
Martina
2021.02.21.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.09.10.
Mi az a wand vagy más néven masszázsfej, és hogyan élvezhetjük vele a lehető legnagyobb gyönyört?
A wand vagy a masszázsfej szó szerint egy varázslatos eszköz - elvégre már maga az elnevezés is az angol „magic wand” kifejezésből származik, ami azt jelenti, hogy ez varázspálcáról van szó, ami percek alatt gondoskodik az orgazmusáról. Tehát vessünk közösen egy pillantást arra, hogyan is működik ez a varázslatos erotikus játék, milyen funkciói vannak, és mi mindenre lehet használni.
2 978
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...