Satisfyer Pro 2 vs. LELO SONA - Hogyan válasszunk és melyik a megfelelő?

Ha hallott már a csikló stimulátorokról, tudja, hogy a "szívóhullám" hatás robbanásveszélyes orgazmusokat okoz. Nos, az, hogy ilyen sokféle "kielégítő" közül válogathat, már nem séta a rózsakertben. Különösen ha új az erotikus segédeszközök világában 💓 Ezért összehasonlítottuk a két legnépszerűbb stimulátort.Satisfyer vs. LELO
Az alapvető különbség a hullámokban van! A Satisfyer rendelkezik egy úgynevezett Air-Pulse technológiával, amelyet nyomás-szívó hullámként képzelhet el. Míg a LELO szabadalmaztatta a hanghullám technológiát. Összehsonlítanánk ezt a hatást azzal az érzéssel, amikor egy nagy hangszórónál áll, például egy partin, és érzi, ahogy a hang átáramlik a testén. 

Egy másik fontos különbség e riválisok között az ár. A LELO Sona egy luxus erotikus eszköz, amelynek megvásárlása nagyobb kezdeti beruházást igényel, kb. 35 000 FT. A Satisfyer Pro 2 a tiéd lehet 19 000 FT-tól.

Figyelmeztetés! A stimulátorral tapasztalt első orgazmus után soha nem lesz elege.. 
Ha tisztázta, hogy milyen típusú hullámokat és menyit szeretne befektetni a stimulátorba - nézzük meg a különbségeket, és melyik a megfelelő az Ön számára!

Hogyan működik mindez?

LELO SONA 

SONA rendkívül erős és erőteljes motorral rendelkezik, amelynek köszönhetően robbanásszerű orgazmusokat és örömet tapasztalhat. 8 pulzációs funkcióval, háttérvilágítású gombokkal és széles sebességtartományával a Sona „gamechanger”. Hullámainak intenzitása összehasonlíthatatlan. A pulzálás 8 szintje közül az első négy már általában elegendő számunkra 💦. Fel kell azonban ismernie, mennyire érzékeny, mivel néhány nő esetében a SONA túl intenzív és nem élvezhetik funkcióit. 
Stimulátor klitorisu, Lelo Sona.
Egy erőteljes motornál valamivel magasabb a zajszint is, de nem kell aggódni, nem rémisztő. A SONA-t nem közvetlenül a csiklóra helyezi, egy érintés nélküli stimulációról van szó. Javasoljuk, hogy egyre közelebb helyezze a csiklóhoz. Előnye, hogy a SONA vízálló, így fürdőbe vagy zuhanyba is beviheti. A folyó víz alatt biztosan nem lesz hallani.

Az összes Lelo terméket gyönyörű minimalista design jellemzi. Sona megerősíti ezt és elbűvöli első látásra. Nem csak maga a játék, hanem a csomagolása is. Ebben tároló tasakot, eredeti kártyát és hálózati adaptereket talál.  

Az egyetlen hátránya a (nem)ergonómiai alakja és súlya. Bár a design egyedi, ha szerelmeskedik a partnerével, tartása nem biztos, hogy kényelmes lesz.

A Sonának teljesen szilikon felülete van, fém részlettel, ami nagyon megkönnyíti a mosást. Feje kisebb és keskenyebb, ami nem biztos, hogy megfelel a nagyobb csiklójú hölgyeknek.. 
Lelo Sona stimulátor klitorisu

LELO SONA 

Ára: 35 390 FT-tól

Satisfyer Pro 2 Next Generation Satisfyer Pro 2, Next Generation

A Satisfyer Pro 2 csiklós extázisba sodor, annak ellenére, hogy teljesítménye gyengébb, mint a Lelo stimulátornak. Biztosan választani fog a 11 különböző program közül. Ez az egyenletes lüktetések, valamint a különböző típusú intenzitás és erő kombinációja. Érje el az orgazmust néhány perc alatt, néha akár másodperc alatt..

Véleményünk szerint sokkal kényelmesebb a fogása, gombjai különböző helyzetben is könnyen megfoghatók, ugyanakkor a Satisfyer sokkal könnyebb. Ezért nincs szüksége Xena bicepszére, hogy a szeretkezés során használhassa. A LELO-hoz képest a Satisfyer szélesebb szívófejjel rendelkezik, így érezni fogja az izgalmat a szeméremtest (vulva) nagy részén.. 

A német Satisfyer gyártó gyönyörű dobozában megtalálja a mellékelt mágneses USB kábelt. A töltésnek köszönhetően a játék nemcsak környezetbarátabb, de mindenekelőtt elkísérheti a habfürdőbe. A selymesen sima szilikon fej könnyen eltávolítható a stimulátor testéről, így gondtalanul tisztítható lesz.. 

A mínusz, amelyet a Pro 2-ben látunk a SONA-hoz képest, a tervezés és kissé gyengébb teljesítmény. Ugyanakkor a gyengébb teljesítmény a megfelelő választás az érzékeny csiklójú hölgyek számára.. 


Számos ügyfelünknek sikerült ejakulálni a "szívóhullám-effektusnak" köszönhetően. Akár a LELO, akár a Satisfyer mellett dönt, úgy gondoljuk, hogy teljes mértékben élvezni fogja az együtt töltött időt!

Javasoljuk a SONA és az SF Pro 2 kizárólag vízbázisú síkosítóval történő használatát. Mindkét termék orvosi szilikonból készül, szilikon gél használata károsíthatja a készüléket.. 

Javasoljuk továbbá a termékek meleg és szappanos vízzel történő mosását használat előtt és után, valamint fertőtlenítőszerrel tisztítani. Megfelelő gondozás mellett az erotikus segédeszköz sok éven át boldoggá teszi 😊.
Szerző
Martina
2021.02.21.
Head of Marketing ...
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2022.05.27.
Recenzió: Satisfyer Lolli Plug 2 anális vibrátor
Az élet során mindent ki kell próbálni, ezért úgy döntöttem, hogy kilépek a komfortzónámból, és megismerkedem az anális szexszel. Kétségeim voltak először , hogy ki merjem-e próbálni a partneremmel😅, így megkaptam a Satisfyer Lolli Plug 2-t gyönyörű szürke színben. Ami meggyőzött arról, hogy ezt a vibrátort válasszam, a színe és az imádnivaló alakja mellett az a tény, hogy kezdőknek is alkalmas.
1 012
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...