Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Sorozat: Az érzékek mint erogén zónák - SZAGLÁS

Minden érzékszervünk egyben erogén zóna is, amely az intim élmény új dimenzióihoz segíthet eljutni. Kezdjük a szaglással. A szaglással függ össze a régi közismert mondás: "kedvelnünk kell a partnerünk illatát/szagát". Ez egy leegyszerűsített ábrázolása egy összetett kémiai-biológiai folyamatnak, amely az agyunkban zajlik, és nagymértékben részt vesz a szexuális, de az élettárs kiválasztásában is.
Érzékek - szaglás
Valószínűleg egyikünk sem menne el egy második randira olyan emberrel, akinek az illata vagy szaga nem tetszik. De az a személy, aki számunkra nem kellemes illatú, egy másik személy számára kellemes illatú lehet. Ez teljesen természetes, és a test által termelt nemi hormonoknak köszönhető.

Ez egy tudatalatti dolog, és tudatosan nem befolyásolható. Még a drága parfümök sem tudják becsapni az orrunkat. Még egy parfüm is, amely jó illatú volt egy korábbi partnerünkön, nem biztos, hogy jó illatú lesz egy másik személyen. Ugyanannak a parfümnek minden emberen más az illata. Ez a fent említett nemi hormonoknak köszönhető, amelyeket a szervezet termel. Tehát 100%-ban megbízhat az orrában. 

A szaglás tehát az egyik alapvető érzékszervünk, amely alapján (bár tudat alatt) párt választunk magunknak. Ha a szaglás tudat alatt ilyen "nagyszerű dolgokra" képes, akkor mire képes, ha tudatosan figyelünk rá?
A személyes higiéniának kell az alapot képeznie. Biztos, hogy a partner, aki illik hozzánk ( és akit a szaglásunk kiválasztott), akkor is jó illatú lesz számunkra, ha izzadt. Az illatát azonban biztosan kellemesebbnek találjuk majd, amikor megmosakszik :)
Feromon parfüm Fun.

Feromon parfüm Fun 30 ml

Ára: 10 590 FT-tól
Az intim higiéniai gél kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy semleges PH-értékű legyen. Ezért a testre szánt klasszikus szappanokat és tusfürdőket kerülni kell. PH értékük savas, és felboríthatja az intim környezetet. A szakértők ezért a sima víz és a tejsavat tartalmazó speciális intim gélek kombinációját ajánlják.

A borotválkozás után az intimebb terület is figyelmet igényel. A nemi szervek közelében lévő bőr szintén érzékeny a baktériumok szaporodására. Ezért borotválkozás után célszerű kezelni és fertőtleníteni a borotvált területet.

Ha a legintimebb pillanatban is kellemes illatokat szeretne élvezni, érdemes ízesített óvszerekhez és síkosító gélekhez nyúlni. Az eper vagy a málna illatát biztosan jobban fogja élvezni, mint az óvszerek és gélek "szilikon" illatát 🍓.

Egy szaggos masszázsolajjal is feldobhatja a kapcsolatot. Bizonyított, hogy kellemes környezetben (amelynek az illat is része) az ember jobban ellazul.
A masszázs ráadásul ideális előjáték, amelyben a kellemes és a hasznos összekapcsolódik.
Szerző
Barbora F.
2022.03.18.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...