Sorozat: Az érzékek mint erogén zónák - TAPINTÁS

A tapintás az érzékelés egyik módja, amely segít megkülönböztetni a formákat, felületeket, nyomást, hideget, meleget vagy fájdalmat. Az érintéssel aktiváljuk a receptorokat, amelyek jeleket küldenek az agyba. A szerv, amelyen keresztül mindezt érzékeljük, egyben testünk legnagyobb szerve is - a bőr. Igen, jól érti, hogy az egész testünk valójában egy nagy erogén zóna. Csak tudnunk kell, hogyan kell használni.
Sorozat: Tapintás
Az erogén helyek közül a legérzékenyebbek a mellek, az ajkak, a tenyér, a külső nemi szervek, az ágyék, a nyak és a fejbőr. Érdemes ezekre a területekre összpontosítani.

Ha a partner megengedi, nyomást is alkalmazhatunk, hogy enyhe fájdalmat okozzunk (a partner érzékenységétől függően). Az enyhe fájdalom is okozhat izgalmat. Finoman harapdálja az ajkakat, szorítsa össze a melleket, finoman érintse meg a nemi szerveket.

Magukra a mellekre érdemes a legnagyobb figyelmet fordítani. Kenje be őket masszázsolajjal, és foglalkozzon velük, masszírozza, simogassa, szorítsa, játsszon velük az ujjaival és a nyelvével. Sok nő képes elérni az orgazmust, ha türelmesen játszik a mellbimbójával. Ha partnerét izgatja a fájdalom, nyugodtan használjon mellbimbócsipeszt vagy ostort.

Ha a partner nem szereti a fájdalmat, egy cirogató tollat, más néven csiklandozót is használhat. A csiklandozás az érintés egyik formája, amely felizgathat valakit. Kezdje a nyaknál, majd fokozatosan haladjon lefelé a mellbimbókon és a hason át az ágyéktájékig. Ez szinte biztos, hogy felizgatja partnerét. Ha libabőrre vágyik, mindenképpen fontolja meg a masszázsfej megvásárlását.

Azonban nem mindenki érzi jól magát a finom "szadomazo" technikák használatában. A bőrt és a tapintási receptorokat más módon is használhatják. A hő és a hideg is rendkívül izgató, és használatuk nagyon érzéki lehet.
Kit Fetish készlet

Fifty Shades of Grey Pleasure Overload

Ára: 40 990 FT-tól
Foto: necklaceofpearls.es

Próbálja meg bekötni a partnere szemét, és helyezzen jégkockát vagy más hűsítő tárgyat a testére, különösen az erogén területekre, például a mellbimbókra vagy az ágyékra. Egy idő után a hideget cserélje fel meleggel. Használhat egy csészét forró vízzel vagy melegítő masszázsolajat.

A kalandvágyóbbak égő gyertyából származó viaszt is használhatnak. Így partnerével élvezheti a pihentető és izgalmas erotikus masszázst.

Kíméletesebb alternatíva a forró zuhany alatt való összebújás. A meleg víz ellazítja az izmokat és a test általános feszültségét. Ha intimebb hangulatot szeretne, próbáljon meg feromonos fürdőbombát használni.
Szerző
Barbora F.
2022.04.16.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2022.03.18.
Sorozat: Az érzékek mint erogén zónák - SZAGLÁS
Minden érzékszervünk egyben erogén zóna is, amely az intim élmény új dimenzióihoz segíthet eljutni. Kezdjük a szaglással. A szaglással függ össze a régi közismert mondás: "kedvelnünk kell a partnerünk illatát/szagát". Ez egy leegyszerűsített ábrázolása egy összetett kémiai-biológiai folyamatnak, amely az agyunkban zajlik, és nagymértékben részt vesz a szexuális, de az élettárs kiválasztásában is.
631
0
Vélemények
2021.04.23.
Recenzió: ToyJoy organikus tisztítószer a szexuális segédeszközökre
A ToyJoy cég már jóideje előkelő helyet foglal el a szexuális játékok piacán. A vibrátorokon, a dildókon, a vibrotojásokon vagy anális szexuális segédeszközökön kívül azok számára is kínál bizonyos termékeket, akik leginkább a bdsm területén élik meg a legnagyobb izgalmakat. És én úgy döntöttem, hogy kipróbálom ön helyett a márka egy további termékét - a szexuális segédeszközökre kifejlesztett fertőtlenítő tisztítószert.
669
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.