Szexi Halloween

Az utóbbi években még a mi szélességi körünkben is egyre inkább elterjedt a halloweeni partik divatja. Bár a magyar gyerekek még nem járnak jelmezben házról házra édességet kérve, a felnőttek körében azonban nagyon népszerűek a jelmezes bulik. A kalandvágyók számára lehetőség van arra, hogy szexi jelmezben vegyenek részt egy ilyen partin. Ha nem tartozik közéjük, de a merész jelmezek csábítanak, csináljon Halloween "bulit" kettesben, a párja értékelni fogja. Hiszen a szerepjáték az egyik legnépszerűbb szexuális gyakorlat.


Alapvető tanácsok

A halloweent hagyományosan október 31-én ünneplik, ami nálunk hétköznapra esik. Használja ki az alkalmat, és próbáljon meg előbb hazaérni, mint a partnere. Így lesz ideje felkészülni. Miután beöltözött a jelmezébe, és meglepte a párját, maradjon a szerepében. Legalábbis az elején az előjátéknak a szerepjáték jegyében kell zajlania. Hogy jobban megértse ezt a gyakorlatot, olvassa el a szerepjátékról szóló cikkünket.

Jelmezes tippek hölgyeknek

Az egyik lehetőség, hogy megvárja a páciensét, és kivizsgálja. A szexi nővérjelmez az egész pornószíntéren sikert aratott, így nem kell attól tartania, hogy a partnerének nem fog tetszeni. Dehogynem fog neki tetszeni! 😉
Egy szexi vizsgálat egy tapasztalt nővértől, aki tudja, mikor és hol kell megérinteni a párját, olyan kombináció, amelynek nehéz ellenállni.

Azoknak a hölgyeknek, akik komolyan veszik a nővér szerepét, lehetőségük van orvosi erotikus segédeszközök használatára. Ezeket a praktikákat azonban csak akkor javasoljuk alkalmazni, ha a párja nyitott az orvosi szexre, és már régóta álmodik róla, vagy akár gyakorolja is.

Ha a BDSM praktikák csábítanak, és a dominanciát izgatónak találja, öltözzön latexbe vagy fényes utánzatba. Magas tűsarkú cipő a lábán, egyik kezében paskoló, a másikban ostor. A bátor hölgyek számára lehetőség van arra, hogy egy speciális BDSM hámban - Heart Harnessben várják partnerüket.

Profi tipp:
Ez a jelmez abban az esetben lep meg a legjobban, ha nálatok nem gyakoriak a szado-mazo praktikák.Legyen egy femme fatale, mint egy burleszk klubból. Ez a jelmez különösen érzéki, és nem primitív. Használjon erotikus fűzőt, harisnyát és szemfedőt és izgat fel erotikus táncmozdulatokkal.

Mi lenne, ha meglepné partnerét egy szexi nyuszi jelmezben? Egy aranyos nyuszi jelmezbe öltözve úgy takaríthat, mintha semmi sem történt volna. Amikor kinyitja az ajtót, és meglátja, hogy lehajolva söpri ki a port a polc alól, olyan pillantást kap, aminek nem tud ellenállni, még akkor sem, ha például nehéz napja volt a munkahelyén. A csiklandozó "portörlőnek" szolgál, amit aztán arra használhat, hogy megcsiklandozza a testét. Vagy ő a maga testét? A csiklandozó, valamint a pajkos szexhez szükséges egyéb eszközök megtalálhatók a The Passionate Weekend készletben.

Jelmeztippek férfiaknak

Halloweenre tervezzen erotikus elővigyázatossági kivizsgálást a párjának. Várja őt otthon szexi orvos-boxeralsóban és sztetoszkóppal a mellkasán. Biztosan talál otthon egy használaton kívüli maszkot a világjárvány napjaiból, hogy teljessé tegye a jelmezt.

Biztos lehet benne, hogy ennél szexibb pasi még sosem vizsgálta meg. A sztetoszkóp arra szolgál majd, hogy az előjáték során ingerelje a mellbimbóit. Ha rajong az orvosi szexnek, nagy előnyben van, és a szerepjátékot magába a közösülésbe is beleviheti. Az izgalmas vizsgálatok a speculummal a végsőkig a szerepben tartanak.

Szexi orvos jelmez

Ár: 10 499 Ft

Szexi pincérjelmezben gondoskodjon minden vágyáról. Vigyen neki pezsgőt és epret vagy forró csokoládét, hogy megehesse a testéről. Ha meglátja feszes alsónadrágban, nyitott fenékkel és masnival a nyakán, az megőrjíti.

Tehát hölgyek és urak egyaránt tudják, hogyan lepjék meg jobbik felüket egy erotikus jelmezzel, amely különlegessé teszi ezt a Halloweent. 😊

Szerző
Barbora F.
2022.10.19.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Vélemények
2022.05.27.
Recenzió: Satisfyer Lolli Plug 2 anális vibrátor
Az élet során mindent ki kell próbálni, ezért úgy döntöttem, hogy kilépek a komfortzónámból, és megismerkedem az anális szexszel. Kétségeim voltak először , hogy ki merjem-e próbálni a partneremmel😅, így megkaptam a Satisfyer Lolli Plug 2-t gyönyörű szürke színben. Ami meggyőzött arról, hogy ezt a vibrátort válasszam, a színe és az imádnivaló alakja mellett az a tény, hogy kezdőknek is alkalmas.
959
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...