Szexi karácsony: segítünk, mi kerüljön idén a fa alá!

Ahogy szép lassan közelednek az ünnepek, egyre többet gondolkodunk azon, hogy mivel szerezhetnénk a legnagyobb örömet szeretteinknek. Ez néha egyszerű: csak megvesszük az első dolgot, ami eszünkbe jut róluk és kész. Az ajándékozás azonban a párunk esetében lehet a legbonyolultabb. Ha nem ismerjük még eléggé, akkor azért, ha pedig már sok időt töltöttünk együtt, akkor azért, mert úgy érezhetjük, ellőttük már az összes ötletünket. 

Ön sem tudja még, mivel lepje meg azt, aki a legfontosabb számára? Alább összegyűjtöttük a legszuperebb ajándékötleteket - kedvese személyiségének megfelelően!

Ha a párja/megajándékozottja…
…egy igazán nőies, gyönyörű nő, akit valami különlegessel lepne meg


Egy királynő nem viselhet akármit: ha szívében már régóta párja az uralkodó, mutassa ezt ki számára egy igazán minőségi, gyönyörű ajándékkal - mint a Rosalyne Teddy bordó body ! Barátnője tündököl majd benne, akár egy valódi előkelőség. Emellett olyan női szeretteinek is nagyszerű meglepetés lehet, akik nem dúskálnak önbizalomban. Egy ilyen darabot ugyanis nem is lehet máshogy, csak büszkén hordani.

Ha pedig arisztokratikus megjelenés: a finom tüll és a mesésen kidolgozott csipke kombinációjában partnernője igazi hercegnőnek érezheti magát. Lepje meg őt a Libido Boost piros hálóinggel, amelyből élmény lesz majd kibontania egy igazán forró éjszakán!

Kedvese egy bátor, öntudatos nő, aki szeret egyből a lényegre térni? A Meshlove Crotchless Thong csipkés nyitott tanga segítségével még a ruháiktól sem kell megszabadulniuk, ha rátör önökre a vágy… ami igen előnyös lehet, ha például kipróbálnák a nyilvános szexet. :) Nem is beszélve arról, hogy így még az aktus közben is gyönyörködhet szerelmében, akinek a csipke csodásan fog állni.

… értékeli és szereti a vicces dolgokat

Szerelme egy humoros, jókedélyű férfi, aki benne van bármilyen huncutságban? A szexi alsónemű nemcsak a hölgyek kiváltsága: ha kedvese is értékeli az efféle humort, a Prowler szexi férfi alsónemű kitűnő választás lehet számára! Így mindig magával viheti a közös karácsonyuk emlékét - az Önnel töltött, csodás idejét. 

Esetleg egy igazi lázadóval van dolga? Ebben az esetben ez a merész és kihívó, uniszex péniszmintás zokni lesz a legjobb ajándék kedvesének. Poénos ajándékként azonban akár valamelyik barátját, családtagját vagy akár kollégáját is meglepheti vele.

Közös szenvedélyük a BDSM? Erről a Freddie Flogger Bondage Bearz plüssmackóról mindig az Önnel töltött, forró percek jutnak majd eszébe párjának - legyen akár épp az irodájában, akár egy utazás közben.

… nyitott és kísérletező alkat


Kedvese érdeklődik minden technikai újdonság iránt? Esetleg a luxus kiegészítők hozzák lázba? 

Vigyen egy új, izgalmas színt szexuális életükbe a Satisfyer Double Love luxus párvibrátorával, melyet nemcsak a hálószobájukban próbálhatnak ki: távkapcsolatban élőknek is ideális lehet, hiszen internetes csatlakozással működtethető. Ez a szilikonból készült, a testére semmilyen káros hatást nem gyakorló, erőteljes rezgéseket kibocsátó vibrátor lehet az új legjobb barátjuk. Csak töltse le és csatlakozzon fel telefonjával a Satisfyer Connect alkalmazásra, és adják át magukat az élvezeteknek!

Esetleg egy igazán modern, többfunkciós eszközzel lepné meg őt? A jövő ígéretét magában hordozó Lelo Ida forgó vibrátor a méltán nagy múltú Lelo márka egyik legsokoldalúbb terméke. 6 rezgési mód és 2 rezgési intenzitás közül választhatjuk ki a számunkra leginkább megfelelő pulzálást vagy vibrációt. Párunk pedig imádni fogja, hogy karácsonyra ezúttal nem csupán egy tárgyat, de élményt is kap ajándékba…

Válogasson termékeink közül, és tegye az idei karácsonyt felejthetetlenné!

Szerző
Tünde
2022.12.19.
Vallom, hogy írni és élni csak szenvedéllyel lehet. Ezt a szemléletet próbálom átadni a cikkeimben is.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2022.04.16.
Sorozat: Az érzékek mint erogén zónák - TAPINTÁS
A tapintás az érzékelés egyik módja, amely segít megkülönböztetni a formákat, felületeket, nyomást, hideget, meleget vagy fájdalmat. Az érintéssel aktiváljuk a receptorokat, amelyek jeleket küldenek az agyba. A szerv, amelyen keresztül mindezt érzékeljük, egyben testünk legnagyobb szerve is - a bőr. Igen, jól érti, hogy az egész testünk valójában egy nagy erogén zóna. Csak tudnunk kell, hogyan kell használni.
787
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...