Teremtsetek szexuális rituálékat a kapcsolatotokban!

A mai rohanó időkben több mint szükséges a lassítás és a lazítás. Ha kényeztetés szerelmese, mindenképpen vigye ezt a rajongást a szexuális életébe is. Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, íme néhány tipp a szexuális rituálékra, amelyeknek rendszeres részévé kellene válniuk a kapcsolatotoknak.

Erotikus masszázs

A legközvetlenebb kapcsolat a relaxáció és a szex között az erotikus masszázs. Kényeztessétek egymást vele, és rendszeresen váltogassátok, hogy ki adja és ki kapja a masszázst.
Gyújtson gyertyákat, teremtsen békés hangulatot zenével. Fektesse le partnerét, és kezdje el simogatni a testét. Élvezze testének minden részét, és fedezze fel alaposan.
A masszázshoz elengedhetetlen a testápoló vagy a masszázsolaj. Válasszon olyat, amely fokozza az érzéki hangulatot. Egy erotikus illatú olaj is megteszi. Maga a mozdulat az olajozott testen szexi.

Ha tovább szeretne menni, válasszon melegítő masszázsolajat, amely még jobban ellazítja a masszírozott személyt. Természetesen kezdje a klasszikus hát- és nyakmasszázzsal, hogy ellazítsa a merev izmokat. Menjen lejjebb a fenékre és a combokra. Lassan haladjon, és ne hagyja magát elragadtatni a szenvedéllyel. Lassan fog épülni...

A haladóbbak számára lehetőség van arra, hogy lassan ingereljék egymást. Amikor azonban eléritek az orgazmus határát, meg kell állnotok, és meg kell ismételnetek a folyamatot. Így működik a tantrikus szex művészete, és akik már kipróbálták, soha nem hagyták abba. Próbáljátok meg legalább egyszer megismételni, az így létrejövő orgazmus a legintenzívebb lesz, amit valaha is tapasztaltatok életetekben.

Masszázsgyertyák

Ár: 1 995 Ft-tól

Érzéki fürdő

A fürdőben wellness-kényeztetésnek is hódolhat. Ennek az élvezetnek egyedül, partner nélkül is hódolhat. Ha elég nagy káddal rendelkezik, természetesen meghívhatja őt is. Áztassa magát a forró vízben, kényeztesse magát bőséges fürdőhabbal és lazítson. Simogassa magát, és gondoljon szép dolgokra. Értékelje a testét és azt, ahogyan egész nap szolgálja Önt.

Az érzékibb élményhez és a hangulat megteremtéséhez használjon fürdőbombát, és élvezze, ahogy feloldódik, ahogy a belőle származó buborékok körbeölelik a testét. Élvezze az illatát. Nyugodtan engedje át magát a simogatásnál többnek is. A vízben egy vízálló erotikus segédeszköz kísérheti Önt, hogy teljes legyen a relaxáció.

Vibrotojás pezsgő fürdőbombában

Ár: 6 495 Ft

Játék az érzékekkel

A test és az elme ellazulásának együtt kell járnia. Az érzékekkel való játék remek módja ennek. Csak kösse be a partnere szemét. A bátrabbak a kezét is mozgásképtelenné tehetik, például a fejtámlához kötözve. Ezután kezdje el az egész testét ingerelni. Először az ujjait használja, majd egy puha tollat vagy szaténsálat.

Ha a partnerének tetszik, valami keményebbet is hozzáadhat. Ne használjon kemény ütéseket, csak finoman ingerelje őt. Ideális esetben valami rezgővel simogassa a testét, amíg nem csúszik lejjebb.....

Szatén bondage kendő

Ár: 5 395 Ft

Játék a hővel és a hideggel

Ez a játék az érzékekkel való játékhoz hasonlóan indul. Kösse be a párja szemét, és ha akarja, kösse meg a kezét is. Váltogassa a testén a hideg és a meleg tárgyakat. Kezdje a hideggel. Egy jégkocka lassan csúszik le partnere hasán. Játsszon és csúsztassa körbe a nyelvével, amíg teljesen el nem olvad, és az összes vizet fel nem szívta a szájával. Ekkorra a partnere már magán kívül lesz...

Ezen a ponton lepje meg őt valami meleggel. Mit szólna egy darab olvadt csokoládéhoz, amit lassan lenyal a testéről? Meglátja, hogy ez a relaxáló betét valami különlegessé teszi a szexet.
Szerző
Barbora F.
2024.02.01.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2022.03.02.
Az óvszer eredete
Ma már az óvszert a szexuális élet normális részének tekintjük. Ez a legolcsóbb és leggyakrabban használt mechanikus védelem, nagy hatékonysággal ( ha helyesen használják). Csökkenti (egyes esetekben teljesen kiküszöböli) a nemi betegségek, például a kankó, a HIV, az AIDS és sok más betegség átvitelének kockázatát. Az óvszer azonban, ahogyan mi ismerjük, hosszú utat tett meg a feltalálása óta.
885
0
Jobb szex
2023.01.30.
Érzelmek viharában: a békülő szex előnyei és hátrányai
Utálva imádjuk, mégis a legtöbbünknek volt már része benne - mi az? A legtöbben úgy vélik, semmi jó sincs abban, ha összevesznek partnerükkel. Mások azonban már csak azért is provokálnak, mert vonzza őket az indulatokat levezető, békülős szex lehetősége… Akik szeretik, azok többnyire azt imádják benne, hogy amikor a vita nemhogy csitulna, de egyre hevesebbé válik kedvesükkel, egy gyors összebújás az indulatok tökéletes levezetésére szolgálhat. Akik óva intenek tőle, azok úgy látják: ez csak a problémák tologatása, a konfliktus megoldásának elodázása.
600
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...