Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Tippek a romantikus Valentin-naphoz

A Valentin-nap a szerelem ünnepe, amelyet különböző módon lehet ünnepelni. Csak Önön múlik, hogy ezen a napon megünnepli-e a szerelmet és hogyan. Ha azonban tippeket keres, hogyan készítse elő a nagyszerű Valentin-napi randevút, akkor a legjobb helyen jár.

Közhelyes Valentin-napi randevú

Felmérések szerint a legtöbb ember a Valentin-napi randit a "leghétköznapibb" módon képzeli el.
Tehát a romantikát a legszigorúbb értelemben képzelik el - romantikus zene, pezsgő, eper, plüssmackó, rózsaszirmok, romantikus fürdő és gyertyák.

Ha Ön és partnere már beszélt erről, vagy gyanítja, hogy partnere így képzeli el a Valentin-napot, készítse el a napot ennek megfelelően.

Otthon maradni, gyertyákkal és zenével egybekötött vacsorát készíteni, majd egy fürdővel, vagy rózsaszirmokkal teli ágyban befejezni, végül is nem is hangzik olyan rosszul... 😊


Ha az ilyen romantikát boldog véggel szeretné ötvözni, cserélje le a klasszikus gyertyákat masszázsgyertyákra. Ezek egyaránt feldobják a szobát és romantikus fényt adnak. A belőlük nyert olajat pedig az este végén erotikus masszázshoz is használhatja.

Ezek a gyertyák speciális olajokból készülnek, amelyek nem égetik meg a bőrét, mivel alacsony hőmérsékleten égnek. Ráadásul nem kell sietnie a masszázzsal, és nyugodtan élvezheti a romantikát. A masszázsgyertyák égési ideje akár 36 óra is lehet. A boldog befejezés pedig karnyújtásnyira lesz. 😈

Lelo masszázsgyertya

Ár: 12 495 Ft-tól

Csináljatok együtt valamit, amit már régóta halogattok

Biztosan van valami, amit mindketten szívesen csináltok, de "hála" a mindennapi rohanásnak és a felelősségnek, egy ideje már nem hódoltok neki. Ez lehet egy látogatás a művészeti galériában, a moziban vagy a szaunában.

Ha mindketten élvezitek, a Valentin-nap a tökéletes nap arra, hogy ilyen szórakozásnak hódoljatok, és elfelejtsétek a mindennapok rohanását együtt.

Fogjátok egymás kezét, ölelkezzetek, bújjatok össze, mint a kapcsolatotok első napjaiban. Mikor, ha nem ezen a napon érezhetitek magatokat újra szerelmes tinédzsereknek.

Utazzatok el

Ha szeretnétek egy kis időt magatokra szánni, és nem akarjátok, hogy bármi elterelje a figyelmeteket, egy kirándulás tökéletes megoldás.

Ez lehet egy hétvége a hegyekben, vagy egy wellness elvonulás. Ez lehet akár egy túrázás is valami szép helyre. Teljesen elég az, hogy együtt vagytok, és semmi sem zavar titeket.

Este a szobátokban vagy egy közös séta után valami szokatlan és szexi dolognak hódolhattok egyszerre. Például olvassatok el együtt egy erotikus történetet, és meglátjátok, hogy az előjáték ilyen formájának is megvan a maga varázsa.

Csiklandós következtetés

Bármelyik forgatókönyvet is választjátok, tartsatok energiát a szeretkezésre is.
A szeretkezés a szerelem velejárója, ezért is kell, hogy része legyen a Valentin-napi estének.
Ebben a szakaszban eléggé meg lehet őrülni. A hölgyek készülhetnek szexi fehérneműkkel. Ez mindig mindkét partnernek tetszik. Először is a nőnek, aki viseli és rendkívül szexinek érzi magát benne. Másodszor, a partner, aki az érzéki fehérneműben nézi a testét.


A férfiak egy páros szexjátékkal szerezhetnek örömet párjuknak, és finom módon feldobhatják a szexuális életüket. 😋
Szerző
Barbora F.
2024.01.23.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2023.01.30.
Érzelmek viharában: a békülő szex előnyei és hátrányai
Utálva imádjuk, mégis a legtöbbünknek volt már része benne - mi az? A legtöbben úgy vélik, semmi jó sincs abban, ha összevesznek partnerükkel. Mások azonban már csak azért is provokálnak, mert vonzza őket az indulatokat levezető, békülős szex lehetősége… Akik szeretik, azok többnyire azt imádják benne, hogy amikor a vita nemhogy csitulna, de egyre hevesebbé válik kedvesükkel, egy gyors összebújás az indulatok tökéletes levezetésére szolgálhat. Akik óva intenek tőle, azok úgy látják: ez csak a problémák tologatása, a konfliktus megoldásának elodázása.
801
0
Hogyan válasszunk
2022.12.06.
Virgács vagy csoki? Miklós-napi huncutságok felnőtteknek
Gyerekkorunkból mind ismerjük a nagyszakállú Mikulás, Szent Miklós püspök legendáját, aki december 6-ára virradóra egy piros csomagot hagyott a kis csizmánkban. Ilyenkor többnyire annyi édességet kaptunk, ami egy hétig is elég volt…de mindez miért csak a gyerekeknek járna? Ha szeretné kicsit megfűszerezni az ünnepet partnerével, vagy éppen a céges ajándékozásra keres néhány nem hétköznapi ötletet, cikkünkben biztosan megtalálja számítását! ;)
369
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...