Tippek a romantikus Valentin-naphoz

A Valentin-nap a szerelem ünnepe, amelyet különböző módon lehet ünnepelni. Csak Önön múlik, hogy ezen a napon megünnepli-e a szerelmet és hogyan. Ha azonban tippeket keres, hogyan készítse elő a nagyszerű Valentin-napi randevút, akkor a legjobb helyen jár.

Közhelyes Valentin-napi randevú

Felmérések szerint a legtöbb ember a Valentin-napi randit a "leghétköznapibb" módon képzeli el.
Tehát a romantikát a legszigorúbb értelemben képzelik el - romantikus zene, pezsgő, eper, plüssmackó, rózsaszirmok, romantikus fürdő és gyertyák.

Ha Ön és partnere már beszélt erről, vagy gyanítja, hogy partnere így képzeli el a Valentin-napot, készítse el a napot ennek megfelelően.

Otthon maradni, gyertyákkal és zenével egybekötött vacsorát készíteni, majd egy fürdővel, vagy rózsaszirmokkal teli ágyban befejezni, végül is nem is hangzik olyan rosszul... 😊


Ha az ilyen romantikát boldog véggel szeretné ötvözni, cserélje le a klasszikus gyertyákat masszázsgyertyákra. Ezek egyaránt feldobják a szobát és romantikus fényt adnak. A belőlük nyert olajat pedig az este végén erotikus masszázshoz is használhatja.

Ezek a gyertyák speciális olajokból készülnek, amelyek nem égetik meg a bőrét, mivel alacsony hőmérsékleten égnek. Ráadásul nem kell sietnie a masszázzsal, és nyugodtan élvezheti a romantikát. A masszázsgyertyák égési ideje akár 36 óra is lehet. A boldog befejezés pedig karnyújtásnyira lesz. 😈

Lelo masszázsgyertya

Ár: 12 495 Ft-tól

Csináljatok együtt valamit, amit már régóta halogattok

Biztosan van valami, amit mindketten szívesen csináltok, de "hála" a mindennapi rohanásnak és a felelősségnek, egy ideje már nem hódoltok neki. Ez lehet egy látogatás a művészeti galériában, a moziban vagy a szaunában.

Ha mindketten élvezitek, a Valentin-nap a tökéletes nap arra, hogy ilyen szórakozásnak hódoljatok, és elfelejtsétek a mindennapok rohanását együtt.

Fogjátok egymás kezét, ölelkezzetek, bújjatok össze, mint a kapcsolatotok első napjaiban. Mikor, ha nem ezen a napon érezhetitek magatokat újra szerelmes tinédzsereknek.

Utazzatok el

Ha szeretnétek egy kis időt magatokra szánni, és nem akarjátok, hogy bármi elterelje a figyelmeteket, egy kirándulás tökéletes megoldás.

Ez lehet egy hétvége a hegyekben, vagy egy wellness elvonulás. Ez lehet akár egy túrázás is valami szép helyre. Teljesen elég az, hogy együtt vagytok, és semmi sem zavar titeket.

Este a szobátokban vagy egy közös séta után valami szokatlan és szexi dolognak hódolhattok egyszerre. Például olvassatok el együtt egy erotikus történetet, és meglátjátok, hogy az előjáték ilyen formájának is megvan a maga varázsa.

Csiklandós következtetés

Bármelyik forgatókönyvet is választjátok, tartsatok energiát a szeretkezésre is.
A szeretkezés a szerelem velejárója, ezért is kell, hogy része legyen a Valentin-napi estének.
Ebben a szakaszban eléggé meg lehet őrülni. A hölgyek készülhetnek szexi fehérneműkkel. Ez mindig mindkét partnernek tetszik. Először is a nőnek, aki viseli és rendkívül szexinek érzi magát benne. Másodszor, a partner, aki az érzéki fehérneműben nézi a testét.


A férfiak egy páros szexjátékkal szerezhetnek örömet párjuknak, és finom módon feldobhatják a szexuális életüket. 😋
Szerző
Barbora F.
2024.01.23.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Hogyan használni helyesen
2021.06.18.
Hogyan kell tisztítani az erotikus segédeszközöket?
Az erotikus játék megszerzése anélkül, hogy belegondolna a higiéniájára és a karbantartására, olyan, mintha autót vezetne, és nem törődne a sebességgel. Elérheti célját, de idővel pénzbírság lepheti meg. Ha nem gondoskodik az erotikus segédeszközökről, akkor ez ugyanaz, csak annyi különbséggel, hogy nem könnyíti meg a pénztárcáját, hanem a saját egészségével fizet.
1 327
0
Jobb szex
2020.07.22.
A Kegel-gyakorlatok hozadékai a partnerek egészséges szexuális életében
1940-ben dr. Arnold Kegel nőgyógyász gyakorlatok sorozatát alkotta meg, hogy segítsen a nőknek felépülni a szülés után. Elsődleges feladatuk a medencefenék megerősítése és az egészségügyi problémák (inkontinencia és egyéb) megelőzése volt. Ha az ön orvosa előírt önnek valami hasonlót, ne hagyja figyelmen kívül az ő jó szándékú tanácsait. Azok, akik dr. Kegel gyakorlatait végzik, könnyebben, gyakrabban és intenzívebben élik meg azt orgazmust. De ez még nem minden. Például a következő sorokból megtudhatja azt is, hogy ez a torna segíthet az uraknak a péniszük megnagyobbításában.
2 882
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...