Újfajta öröm a húgycsőrúd használatával

Felejtse el, hogy a pénisz csak arra szolgál, hogy behatolással okoz örömet. Dobja el az előítéleteket és nyerjen új érzéseket. A kulcs a húgycsőtágító/húgycsőrúd/dilator. Nagyszerű férfiaknak, praktikus szűk nőknek.Dilátor, nevšedná pomôcka pre pánov
Forrás: LELO/lolipop.hu

Amikor a pénisz új lehetőségekkel lep meg

A tény az, hogy a pénisz sok más kellemes dologra is felhasználható, mint a vizelésre. Eljön az első orgazmus, és azóta meg vagyunk győződve arról, hogy a legjobb, amit megtapasztalhatunk, a súrlódás. Ideális, ha valahol a nő nedves hüvelyében zajlik, ami kellemesen keskeny. De a pénisz lehetőségei itt nem érnek véget. A pénisz nemcsak makk, hanem húgycső is. Ha csak a gyulladás kapcsán hallott róla, az azt jelzi, hogy szexuális életében megfosztották olyan érzésektől, amelyeket minden férfinak meg kell próbálnia. A húgycső belső ingerlése húgycsőtágítóval olyan érzéseket kelt, amelyek kellemesebbek, mint a mindennapi szex. 

Öröm szoba kulcsa

Kis képzelőerővel a húgycsőtágító valóban kulcsnak tűnik, de csak egy kaput nyit meg. Az új érzések kapuját. Mivel a húgycső irritációja azáltal, hogy behelyezi a tágító a péniszbe, olyan tapasztalatokat hoz, amelyek új érzésekkel vezetik az embert a csúcsra. Csak próbálja ki. Mindenképpen azonban gondosan, higiénikusan és kifejezetten erre a célra tervezett segédeszközökkel - húgycsőrúdokkal - kell eljárni.
 
Ennek elmulasztása károsodást vagy gyulladást okozhat. Vagyis olyan helyzetet, amely hosszú ideig megakadályozhatják az örömöt. Ezért ne használjon ceruzát vagy éles tárgyakat helyette.  

Próbálja ki az új élményeket

A húgycsőrúd olyan, mint bármely más szexuális eszköz. Egyesek azt mondják, hogy ez egy új tapasztalat, mások azt tapasztalják, hogy számukra nemfelel meg, és vannak olyan férfiak, akik tökéletesen beleszeretnek. Sok húgycsőtágító van. Választhat klasszikus, fém, üreges, kiemelkedésekkel, vagy rezgéssel. Mindegyik új érzéseket hoz. Meg lesz győződve arról, hogy egy kis segédeszköz is elegendő, és a húgycső nagyszerű örömforrássá válik. A makktól eltérően a húgycső a teljes pénisz mentén helyezkedik el, ezért az érzések teljesebbek és intenzívebbek.

Olyan orgazmus, mint még soha

Talán elhalasztotta a prosztata irritációját, majd egy nap vazelint tett az ujjára, és megpróbálta. Ekkor hirtelen megértette, hogy a férfiak miért szeretnek négyre esni. A húgycsőtágítóval való találkozás hasonló. Ha kifejezetten az ilyen típusú irritációra tervezett erotikus segédeszközöket, és érzelmet használ, gyakorlatilag nincsenek komplikációk.  

Az öröm meghosszabbítására - üreges

A dilátorok teljesek, de üregesek is. Ha ez a játék elkapja, hidje el, mindegyikben talál egy remek partnert. Az üreges dillátorok praktikusak azoknak a felhasználóknak, akik nem csak irritációt szeretnének átélni. Mert az üregnek köszönhetően a sperma kijöhet a péniszen keresztül, és így meghosszabbíthatja örömét a végéig. Ezenkívül nem akadályozza meg a prosztatafolyadék kiválasztódását, mivel a hígítószer óvatos behelyezésével stimulálhatja a prosztatát egy másik végből. 

Megfelelő eljárás a húgycsőtágító használatakor

Az élvezet érdekében tanácsos a helyes eljárást követni:
  1. Válasszon húgycsőtágítót a húgycső átmérője szerint.
  2. Használjon síkosítót húgycsőtágítóra és a péniszre.    
  3. Óvatosan helyezze be a húgycsőbe.
  4. Élvezze az új érzéseket.
  5. Ha a dilátor nem üreges, a permetezés előtt ki kell húzni.
Pri použití dilátoru odporúčame naniesť lubrikačný gel

Síkosító

Ára: 1590 FT-tól

Húgycsőtágító a jobb szexért

A kisebb húgycsőtágítók nőknek is készülnek, és nekik köszönhetően stimulálhatja partnerének csiklóját vagy húgycsövét. Vannak azonban hüvelyi tágítók is, amelyek alkalmasak otthoni kezelésre szolgáló orvosi eszközként történő alkalmazásra. Főleg olyan nőknek szánják, akiknek olyan keskeny a hüvelyük, hogy még egy kis péniszű férfi is Herkulesnek érzi magát. A probléma ezekben az esetekben a fájdalmas szex és gyakorlatilag a teljes szexuális élvezet lehetetlensége. A hüvelyi dilátorok szisztematikusan kitágíthatják a hüvelyt. Bugyiban viselik őket, és különböző méretűek. Megoldás intim élet megmentésére, ha partnere fájdalmat és kényelmetlenséget érez a közösülés során.

Szerző
Andy Moravek
2021.04.19.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2023.09.25.
Dirty talk, avagy hogyan használjunk mocskos szavakat szex közben
Gondolkodott már azon, hogy a párok mit szeretnek abban, hogy mocskos dolgokat mondanak egymásnak az ágyban? Nem érti, hogy az ilyen dolgok hogyan tudnak felizgatni valakit? Azért lesz, mert még nem próbálta ki. Azt tanácsoljuk, hogy változtasson ezen. A piszkos/mocskos beszéd az ágyban függőséget okoz, mert ez többről szól, mint mocskos mondatokról. Próbálja ki útmutatónkkal, hogy elkerülje a leggyakoribb hibákat.
3 305
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...