Utazás a misztikum birodalmába - forró ötletek Halloween éjszakájára

Beköszöntött az ősz, vele pedig a hideg és…hamarosan a Halloween is. Ez a hazánkban kissé megosztó ünnep azonban jóval több, mint néhány töklámpás és csínytevés: az eredeti, ír ünnep a kelta újév előestéjét jelenti. A hagyomány szerint ilyenkor a világ rendje felborul, a határok életünk és a túlvilág között elmosódnak - így egyetlen éjszaka erejéig újra köztünk járhatnak a halottak. Azonban azért, hogy ne juthassanak be az emberek otthonába, fáklyákkal és jelmezekkel ünneplik ezt a napot.

Hazánkban a római katolikus hagyományba a Mindenszentek előestéjeként (All Hallows Eve) simul bele; ám nem mindenki tartja meg. Az ilyenkor szokásos, jelmezes bálok hangulatát azonban könnyedén otthonunkba varázsolhatjuk. Ehhez nem kell más, csak némi kellék és fantázia…

Felkészült? 
Akkor jöjjön és merüljön el velünk a misztikum világában! Mutatjuk az utat.

Próbálja ki a szerepjátékokat! Valaki más bőrébe bújni szex közben...

Pedig az ártatlan diáklány és a sármos, de veszélyes vámpír szerelme nem egy romantikus történet tárgya napjainkban sem. És a csábító ördög, a kegyetlen vámpírnő vagy a romlott nővérke szerepe hogy hangzik? Ha jelmezbálba nincs is kedvük elmenni, otthon bátran kiélhetik fantáziáikat - melynek végén akár ruháiktól is megszabadulhatnak… Természetesen azonban bulikban is elmehetnek bennük, ha épp úgy tartja kedvük- egy elegánsabb ruhához felvett kesztyűvel vagy egy szobalány jelmezben minden parti királynője lehet! 

Gyertyafényes szeánsz

Egy meditatív, sötétebb tónusú lejátszási lista, néhány illatos teamécses, pár csepp érzéki illóolaj és egy flakon masszázsolaj szükséges a “varázslathoz”. Ne aggódjon, nem szellemet idéznek majd - hacsak nem mindazt, amire a legmélyebb valójukban vágynak… Az éjszaka hosszú, ne siessenek hát semmivel. Csak merüljenek el egymás lassú, élvezetes felfedezésében.

Játék a tudatalattival

Mi az a vágykép, ami vissza-visszatér álmaiban, vagy akár a hétköznapi álmodozásaiban? 
Az, amire talán régebb óta vágyik, mint be meri vallani magának?
Ha még sosem vetette fel partnerének, mert szégyellte eddig, talán ez lehet a megfelelő pillanat, hogy beszéljenek róla. Elképzelhető, hogy a partnere is elképzelte már, ahogy Ön egy belevaló dominaként uralma alá hajtja őt. Esetleg épp fordítva: ő is vágyna rá, hogy szemmaszkot adjon Önre, aztán kikötözze és úgy hódoljon a testének. Sosem tudhatja, ameddig meg nem kérdezi… :)

Tobzódás az érzékekben - swinger módra

Ismeri Ön a swingerpartikat? Külföldön, különösen az angolszász világban nagy hagyományuk van; a lényegük, hogy a belépő árának megfizetésével korlátlan italfogyasztásra és szórakozásra leszünk “jogosultak”, ameddig a hely be nem zár; sőt, a hölgyek belépődíját gyakran el is engedik. A legtöbb helyen van dress code (ami általában a fehérnemű szokott lenni), de gyakoriak a tematikus bálok is. Utóbbiakat Magyarországon is szép számmal szervezik: ha jobban utánajárunk az interneten, találhatunk magyar Halloween-swingerpartikat is.

Ha nem járt még soha hasonló bulin, de mindig is érdekelte, milyen lehet megtapasztalni ezt a nem mindennapi élményt, kezdje el kalandozásait valamelyik beöltözős partin! A sok természetfeletti lény között Ön is könnyen találhat valakit, akivel nem evilági élményben részesíthetik egymást. Ha pedig párjával együtt megy, egy életre szóló, közös emlékkel gazdagodhatnak :)

+1. Haladóbb kísérletezőknek

Ha már egy ideje benne vannak a BDSM és/vagy a szerepjátékok világában, ez a misztikus hangulat talán Önöket is arra inspirálja majd, hogy a következő szintre lépjenek. Egy komolyabb, akár ágyhoz kötözés, ostor helyett már paskoló, esetleg egy pár csipesz? A határokban egyezzenek meg előre - de abban, ami mindkettőjüknek belefér, nyugodtan lehetnek merészek. 

Reméljük, tudtunk segíteni abban, hogy a kelta újév, azaz a november idejére már Önök is közelebb kerüljenek egymáshoz. Hiszen ez lenne a legtöbb ünnep, így a Halloween lényege is. :)
Szerző
Tünde
2022.10.27.
Vallom, hogy írni és élni csak szenvedéllyel lehet. Ezt a szemléletet próbálom átadni a cikkeimben is.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.06.07.
Mi az a womanizer, és miben rejlik a varázsereje?
A womanizer egy olyan szexuális segédeszköz, ami a többi felnőtt játékszerhez képest még nem honosodott meg eléggé a vásárlók tudatában. A segédeszközt ugyanazon márka védnöksége alatt dobták a piacra, és a női intim testrészek stimulálásának új technológiáját hozta el az erotika világába. Tehát mi is az a womanizer, hogyan kell használni, és miért érdemes mindenképpen kipróbálni?
3 628
0
Erotikus történetek
2022.06.17.
Erotikus történet: Jeges élvezet
A hálószoba ajtaján kívüli kísérletezés mindig is az egyik kedvenc tevékenységünk volt. Nem arról van szó, hogy nem szeretjük a hétköznapi szexet, de ritkán tudunk meglenni anélkül, hogy fantáziálgattunk volna arról, hogyan tehetnénk még különlegesebbé az egészet. Ennek köszönhető, hogy a szexuális életünk sosem volt unalmas, ami. Szerintem egy jól működő, hosszú távú kapcsolat egyik sarokköve.
2 322
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...