Vélemények a szexuális segédeszközökről

Érdekességek és újdonságokErotikus történetekHogyan használni helyesenHogyan válasszunkJobb szexMi az a...Szexpózok és praktikákSzexuális egészségVélemények
Vélemények
Recenzió: Hot Octopuss Pulse Solo
Hetek óta próbálom eldönteni, hogy befektessek-e és vásároljak egy vibráló maszturbátort. Eddig csak a hagyományos, rezgésmentes Fleshlight maszturbátorokat teszteltem. Megnéztem néhány videót, olvastam néhány véleményt, és a Hot Octopuss - Pulse Solo Essential tetszett a legjobban. A Hot Octopus márkát még nem ismertem, így nem voltam teljesen biztos a magasabb árban. Viszont nagyon érdekelt a maszturbátor típusa, nem egy tipikus "ki-be", inkább a makk masszírozására szolgáló segédeszköz. Végre nekivágtam és megvettem!
2021.12.06.
1 350
0
Vélemények
2021.04.23.
Recenzió: ToyJoy organikus tisztítószer a szexuális segédeszközökre
A ToyJoy cég már jóideje előkelő helyet foglal el a szexuális játékok piacán. A vibrátorokon, a dildókon, a vibrotojásokon vagy anális szexuális segédeszközökön kívül azok számára is kínál bizonyos termékeket, akik leginkább a bdsm területén élik meg a legnagyobb izgalmakat. És én úgy döntöttem, hogy kipróbálom ön helyett a márka egy további termékét - a szexuális segédeszközökre kifejlesztett fertőtlenítő tisztítószert.
805
0
Vélemények
2020.08.03.
Miért használjon óvszert? Nem csak a teherbeesésről van szó
Gyakran előfordul, hogy valahol egy partin alkalmi és véletlenszerű szexre vágyik, és épp nincs kéznél jó minőségű óvszer, és a probléma már meg is született. Az óvszer nem csak a nem kívánt terhesség ellen véd, hanem a különféle betegségek ellen is védelmet nyújt. Az olyan jó minőségű óvszereket, mint a Durex, Secura és Pasante, megtekintheti a kínálatunkban, amelyek megvédhetik önt a legalattomosabb nemi betegségektől.
1 096
0
Vélemények
2019.09.30.
Mi történik a női testtel a menstruációs ciklus alatt?
A menstruációs ciklus alatt a női test folyamatosan alkalmazkodik a hormonális változásokhoz, amelyekkel szembe kell néznie a ciklus 28 napos időszaka során. Míg a legjelentősebb változások, mint pl. a hangulatingadozások és a fizikális tünetek már egy héttel a menstruáció előtt megjelennek, de a menstruáció első napjától kezdve nem kevés olyan dolog zajlik le a nő szervezetében, amelyek különös hatással vannak a pszichére és a fizikai jólétre.
1 822
0
Beolvasás ...