Vélemények: Satisfyer Partner Plus

Nagyon elégedett vagyok, nemcsak a szép csomagolás miatt, hanem maga a szilikon anyag is kellemes. Rendkívül elegáns, ami erotikus eszközöknél nem mindig értetődő. Higiénikus csomagoláshoz védőcímke is van.
Recenzia partnerského vibrátora Satisfyer
A Partner Plus Remote vibrátor tökéletesen illeszkedik a kezébe. Általában 1-2 percen belül orgazmusom van vele, de lehet vele eljátszani, hogy sokkal tovább élvezhessem. Különösen, amikor az egyik végét megfogom a kezemben, a másikat magamba nyomom, és azzal ujjazom magam, néha meg röviden megérintem a csiklóm.

Tippem

Mivel mindkét vége vibrál, lépjen be velük a csikló közé, mindkét oldalról stimulálni fog, ami összehasonlíthatatlan érzést kelt, amikor vergődni fog az örömtől. A klasszikus vibrátor elbújhat. Bemelegítésként használjuk, vagy az én csúcspontomra 😜.

Valójában a legjobb kombináció az, amikor a partnerem bedugja az ujjait a puncimba, míg másrészt nála van ez a vibrátor, és mindkét oldalon irritálja a csiklóm. Amikor ezt megpróbálta először, akkor kb. 30 másodperc alatt (általában 5-15 percig tart) elég hosszú és nagyon erős orgazmusom volt. Mindketten csodálkozva néztünk egymásra, hogy mi történt éppen 🤩. Az ember el sem tudja képzelni, mit csinál ez a testtel, különösen nagyszerű

Tanács

Ha partnere fáradt, akkor ez a tökéletes módja annak, hogy egy 2 percen belül extra erős orgazmussal ellásson.

Személyesen úgy gondolom, hogy a vibrátor túlságosan hajlik az U betűhöz, ideális lenne, ha nagyobb a hatótávolsága, mert a szex során kissé nyomja a húgyhólyagot, és a csiklót nem közvetlenül stimulálja, hanem picit felette. Ez a vibrátor mindkettőnknek hozott valami újat a szexben.


Mi a párom véleménye?

Egyszerűen azt mondta: "Ez más..". A legjobban az izgatta, hogy én vagyok izgatott és élvezem.
Szerző
Vásárló
2020.10.30.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2023.01.23.
Extrém örömök: ezért érdekli annyira a BDSM
Plüssbilincsek, kötözés és korbács… Az ön fantáziáját is felcsigázza valamelyik? Netán egy egészen más, nem szokványos szexuális tevékenység? Ha igen, akkor bizonyára már elgondolkodott rajta, vajon miért is van ez. Talán még azt is megkérdőjelezte, normális dolog-e ez egyáltalán. Hiszen hogyan élvezheti valaki bármilyen helyzetben az egyenlőtlen felállást: azt, ha leuralják, vagy azt, ha uralkodhat? Egyáltalán, miért érdekelnek a fétisek, a szado-mazochizmus vagy a dominancia és a szubmisszivitás ennyi embert? Cikkünkben ennek jártunk utána!
1 042
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...