Vélemények: Satisfyer Partner Plus

Nagyon elégedett vagyok, nemcsak a szép csomagolás miatt, hanem maga a szilikon anyag is kellemes. Rendkívül elegáns, ami erotikus eszközöknél nem mindig értetődő. Higiénikus csomagoláshoz védőcímke is van.
Recenzia partnerského vibrátora Satisfyer
A Partner Plus Remote vibrátor tökéletesen illeszkedik a kezébe. Általában 1-2 percen belül orgazmusom van vele, de lehet vele eljátszani, hogy sokkal tovább élvezhessem. Különösen, amikor az egyik végét megfogom a kezemben, a másikat magamba nyomom, és azzal ujjazom magam, néha meg röviden megérintem a csiklóm.

Tippem

Mivel mindkét vége vibrál, lépjen be velük a csikló közé, mindkét oldalról stimulálni fog, ami összehasonlíthatatlan érzést kelt, amikor vergődni fog az örömtől. A klasszikus vibrátor elbújhat. Bemelegítésként használjuk, vagy az én csúcspontomra 😜.

Valójában a legjobb kombináció az, amikor a partnerem bedugja az ujjait a puncimba, míg másrészt nála van ez a vibrátor, és mindkét oldalon irritálja a csiklóm. Amikor ezt megpróbálta először, akkor kb. 30 másodperc alatt (általában 5-15 percig tart) elég hosszú és nagyon erős orgazmusom volt. Mindketten csodálkozva néztünk egymásra, hogy mi történt éppen 🤩. Az ember el sem tudja képzelni, mit csinál ez a testtel, különösen nagyszerű

Tanács

Ha partnere fáradt, akkor ez a tökéletes módja annak, hogy egy 2 percen belül extra erős orgazmussal ellásson.

Személyesen úgy gondolom, hogy a vibrátor túlságosan hajlik az U betűhöz, ideális lenne, ha nagyobb a hatótávolsága, mert a szex során kissé nyomja a húgyhólyagot, és a csiklót nem közvetlenül stimulálja, hanem picit felette. Ez a vibrátor mindkettőnknek hozott valami újat a szexben.


Mi a párom véleménye?

Egyszerűen azt mondta: "Ez más..". A legjobban az izgatta, hogy én vagyok izgatott és élvezem.
Szerző
Vásárló
2020.10.30.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2019.09.10.
Mi az a wand vagy más néven masszázsfej, és hogyan élvezhetjük vele a lehető legnagyobb gyönyört?
A wand vagy a masszázsfej szó szerint egy varázslatos eszköz - elvégre már maga az elnevezés is az angol „magic wand” kifejezésből származik, ami azt jelenti, hogy ez varázspálcáról van szó, ami percek alatt gondoskodik az orgazmusáról. Tehát vessünk közösen egy pillantást arra, hogyan is működik ez a varázslatos erotikus játék, milyen funkciói vannak, és mi mindenre lehet használni.
2 863
0
Érdekességek és újdonságok
2023.08.09.
Milyen szexjátékokat vigyek magammal utazásra?
Az előző cikkünkből már kiderült, hogyan lehet átjuttatni kedvenc szexkellékeinket egy reptéri ellenőrzésen - és mit tegyünk, ha "lebukunk". Azonban még mindig kétségei vannak, érdemes-e egyáltalán vállalnia a rizikót utazáskor? Ebben a cikkünkben összefoglaltuk, milyen szexjátékokat vihet magával nyaralására, gyakorlatilag problémamentesen - és mikre kell figyelnünk a kiválasztásukkor!
90
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...