Vélemények: Satisfyer Partner Plus

Nagyon elégedett vagyok, nemcsak a szép csomagolás miatt, hanem maga a szilikon anyag is kellemes. Rendkívül elegáns, ami erotikus eszközöknél nem mindig értetődő. Higiénikus csomagoláshoz védőcímke is van.
Recenzia partnerského vibrátora Satisfyer
A Partner Plus Remote vibrátor tökéletesen illeszkedik a kezébe. Általában 1-2 percen belül orgazmusom van vele, de lehet vele eljátszani, hogy sokkal tovább élvezhessem. Különösen, amikor az egyik végét megfogom a kezemben, a másikat magamba nyomom, és azzal ujjazom magam, néha meg röviden megérintem a csiklóm.

Tippem

Mivel mindkét vége vibrál, lépjen be velük a csikló közé, mindkét oldalról stimulálni fog, ami összehasonlíthatatlan érzést kelt, amikor vergődni fog az örömtől. A klasszikus vibrátor elbújhat. Bemelegítésként használjuk, vagy az én csúcspontomra 😜.

Valójában a legjobb kombináció az, amikor a partnerem bedugja az ujjait a puncimba, míg másrészt nála van ez a vibrátor, és mindkét oldalon irritálja a csiklóm. Amikor ezt megpróbálta először, akkor kb. 30 másodperc alatt (általában 5-15 percig tart) elég hosszú és nagyon erős orgazmusom volt. Mindketten csodálkozva néztünk egymásra, hogy mi történt éppen 🤩. Az ember el sem tudja képzelni, mit csinál ez a testtel, különösen nagyszerű

Tanács

Ha partnere fáradt, akkor ez a tökéletes módja annak, hogy egy 2 percen belül extra erős orgazmussal ellásson.

Személyesen úgy gondolom, hogy a vibrátor túlságosan hajlik az U betűhöz, ideális lenne, ha nagyobb a hatótávolsága, mert a szex során kissé nyomja a húgyhólyagot, és a csiklót nem közvetlenül stimulálja, hanem picit felette. Ez a vibrátor mindkettőnknek hozott valami újat a szexben.


Mi a párom véleménye?

Egyszerűen azt mondta: "Ez más..". A legjobban az izgatta, hogy én vagyok izgatott és élvezem.
Szerző
Vásárló
2020.10.30.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2018.07.13.
5 érv, hogy miért szerezzen be valamilyen erotikus játékot
Mivel a két ember közötti szerelem fizikai vonzerőt, intim kapcsolatot és szexuális vágyat is jelent, le kellene végre ráznunk minden előítéletet magunkról. Bár nagyon fejlett korba születtünk, még mindig vannak olyan konzervatív nézetek a társadalomban, amelyek arra kényszerítenek minket, hogy az olyan természetes tulajdonságot, mint a szexuális vágy, szégyellnünk kell. Talán itt az ideje, hogy nyíltan beszéljünk róla, lazítsunk és zöld utat adjunk az élvezeteknek. Senki sem mondja, hogy váltogatnia kellene a partnereit, hisz kísérletezni hosszú távú kapcsolatban is lehet, sőt még akkor is, ha éppen szingli, és nincs szüksége partnerre. Szóval változásra vágyik és szeretné felfedezni az ismeretlent? Ebben a cikkben néhány okot ismertetünk, hogy miért nagyszerű befektetés az erotikus játékszer.
1 393
0
Hogyan válasszunk
2018.07.09.
Miért érdemes éppen egy szilikon vibrátort választani és milyen előnyökkel jár?
Számtalan vibrátor van a világon. Azonban ezek nem csak a méretükben vagy a színükben különböznek egymástól, hanem kialakításukban, funkciójukban sőt az anyagukban is. Tehát hogyan választhatja ki a megfelelőt? Ebben a cikkben olyan vibrátorokat szeretnénk bemutatni Önnek, amelyek jelenleg a piacon megtalálható legminőségibb termékek közé tartoznak.
1 652
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.