Vélemények: Satisfyer Partner Plus

Nagyon elégedett vagyok, nemcsak a szép csomagolás miatt, hanem maga a szilikon anyag is kellemes. Rendkívül elegáns, ami erotikus eszközöknél nem mindig értetődő. Higiénikus csomagoláshoz védőcímke is van.
Recenzia partnerského vibrátora Satisfyer
A Partner Plus Remote vibrátor tökéletesen illeszkedik a kezébe. Általában 1-2 percen belül orgazmusom van vele, de lehet vele eljátszani, hogy sokkal tovább élvezhessem. Különösen, amikor az egyik végét megfogom a kezemben, a másikat magamba nyomom, és azzal ujjazom magam, néha meg röviden megérintem a csiklóm.

Tippem

Mivel mindkét vége vibrál, lépjen be velük a csikló közé, mindkét oldalról stimulálni fog, ami összehasonlíthatatlan érzést kelt, amikor vergődni fog az örömtől. A klasszikus vibrátor elbújhat. Bemelegítésként használjuk, vagy az én csúcspontomra 😜.

Valójában a legjobb kombináció az, amikor a partnerem bedugja az ujjait a puncimba, míg másrészt nála van ez a vibrátor, és mindkét oldalon irritálja a csiklóm. Amikor ezt megpróbálta először, akkor kb. 30 másodperc alatt (általában 5-15 percig tart) elég hosszú és nagyon erős orgazmusom volt. Mindketten csodálkozva néztünk egymásra, hogy mi történt éppen 🤩. Az ember el sem tudja képzelni, mit csinál ez a testtel, különösen nagyszerű

Tanács

Ha partnere fáradt, akkor ez a tökéletes módja annak, hogy egy 2 percen belül extra erős orgazmussal ellásson.

Személyesen úgy gondolom, hogy a vibrátor túlságosan hajlik az U betűhöz, ideális lenne, ha nagyobb a hatótávolsága, mert a szex során kissé nyomja a húgyhólyagot, és a csiklót nem közvetlenül stimulálja, hanem picit felette. Ez a vibrátor mindkettőnknek hozott valami újat a szexben.


Mi a párom véleménye?

Egyszerűen azt mondta: "Ez más..". A legjobban az izgatta, hogy én vagyok izgatott és élvezem.
Szerző
Vásárló
2020.10.30.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2023.05.31.
Hogyan juttassuk át diszkréten a szexuális játékokat a reptéri biztonsági ellenőrzésen?
Nyári vakációra készül, és azon gondolkodik, hogy magával viszi kedvenc szexuális játékait? De aggódik, hogy véletlenül bekapcsolódnak a repülőtéren? A szexuális játékok szállítása általában teljesen problémamentes. Miután évek óta utazunk termékeinkkel, akár munka, akár szórakozás céljából, megtanultuk, hogyan juthatunk át a check-in-en, és hogyan juttathatjuk el az eszközöket diszkréten, komplikációk nélkül a célállomásig. Nézze meg néhány tippünket az alábbiakban.
637
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...