Vibrotojás - játékszer minden nő számára

Szeret a hálószobában kísérletezni és új dolgokat kipróbálni? Ne féljen bevonni az erotikus játékaiba, akár egyedül, akár a párjával (ami még nagyobb örömet és élvezetet fog okozni mindkettejüknek), a vibrotojásokat. Kicsi, praktikus és diszkrét, tojás vagy kis vibrátor alakú játékszer, ami új dimenzióba juttatja a szexuális életét.

A vibrotojások egyrészt a kevésbé tapasztalt hölgyeknek készült játékszerek, akik még csak most ismerkednek a szexuális segédeszközökkel, és félnek rögtön a vibrátor után nyúlni, de azok számára is hasznosak lehetnek, akiknek már van tapasztalatuk a vibrátorokkal, de szeretnének valami újat kipróbálni.

Ezzel a játékszerrel a gyönyör különféle dimenziójit élheti meg. Izgathatja vele a csiklóját, a mellbimbóit, a G-pontot, sőt akár az anális játékok során is használhatja. Vagy kényeztetheti az érzékeny területeket erotikus masszázzsal. A méretének köszönhetően nagyon diszkrét és a használata rendkívül egyszerű. Ebből kifolyólag bepakolhatja a táskájába, és magával viheti az összes utazására.
Különböző méretű és teljesítményű vibrotojásokat is beszerezhet.

Különböző típusú vibrotojások

Klasszikusokra, vezeték nélküliekre vagy minire oszthatjuk fel őket. A klasszikus tojások esetében a távvezérlő egy hosszabb kábel segítségével közvetlenül össze van kötve a tojással.
Ha örömet szeretne szerezni a partnerének, szerezzen be egy vezeték nélküli távvezérlésű vibrotojást, és vigye magával a boltba, a diszkóba vagy a moziba. A vezérlést bízza a partnere kezére, és hagyja, hogy nyilvánosan izgassa fel önt.

A tojás az ön ártatlan előjátékává válhat, amiről senkinek sem kell tudnia. Azonban lehet, hogy a játszadozások nem fejeződnek be az előjátékkal. Ha a partnere ügyes lesz, akkor akár a nyilvánosság szemei előtt is eljuttatja önt a csúcsra. 
Ha úgy dönt, hogy így akar pajkoskodni az utcán, vagy az emberek között, ügyeljen rá, hogy alacsony zajszintű tojást válasszon. Így elkerülheti a kíváncsi és zavaros tekinteteket, akik nyomozni fognak az után, hogy mi vibrál. Bizonyos típusú tojások ráadásul vízhatlanok is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az új játékszerével örömteli pillanatokat élhet át, akár a fürdés során is, vagy a pezsgőfürdőben a partnere és egy pohár társaságában.

Ha úgy dönt, hogy így akar pajkoskodni az utcán, vagy az emberek között, ügyeljen rá, hogy alacsony zajszintű tojást válasszon. Így elkerülheti az olyan kíváncsi és zavaros tekinteteket, akik nyomozni fognak az után, hogy mi vibrál.
Bizonyos típusú tojások ráadásul vízhatlanok is. Ez a gyakorlatban azt jelenti az ön számára, hogy az új játékszerével örömteli pillanatokat élhet át, akár fürdés során, vagy a pezsgőfürdőben a partnere és egy pohár társaságában.

Rezgés, sebesség és módok

A vibrotojások általában különböző fokozatú rezgéssebességgel és vibrációs módokkal rendelkeznek. Kezdjen könnyedén, normál üzemmódban, majd fokozatosan dolgozza fel magát a csúcsra. Az olcsóbb változatú vibrotojások többnyire csak egy fokozatú rezgéssel rendelkeznek.
Uraim, ha egy felejthetetlen erotikus masszázzsal szeretnék kényeztetni a partnerüket, akkor abban épp a vibráló tojás lesz a segítségükre. Kösse be a partnere szemét, és figyelje meg, hogy melyik tájékon a legérzékenyebb. Kezdje a mellbimbókkal és lassan haladjon lefelé oda, ahol a legjobban fog neki tetszeni. A saját szemével fogja látni, hogy kedves egy ilyen masszázst nem fog egykönnyen elfelejteni, és minél hamarabb, minél többet fog akarni belőle.

Síkosító

A szilikonos anyagú vibrotojások finom és csúszós felületének köszönhetően elhagyható a síkosító használata. Azonban, ha úgy dönt, hogy síkosítót használ, javasoljuk, hogy az vízbázisú síkosítót legyen. A szilikonos síkosítók rosszul reagálnak a játékszerek szilikonos felületével, ami kárt tehet bennük.

Hogyan kell gondoskodni a tojásról?

A tojásról ugyanúgy kell gondoskodni, mint az összes többi szexuális segédeszközről. Ezért használat után szexuális játékszerekre alkalmas tisztítószerrel fertőtlenítse őket, és tárolja őket valamilyen csomagolásban vagy tasakban, hogy meggátolja a baktériumok képződését és az esetleges kellemetlen fertőzéseket.

Ha önnek még nincs vibrotojása, akkor bevásárlásra fel! Ő lesz a kis barátja, akit mindenhova magával akar majd vinni.
Szerző
Veronika
2019.03.29.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexuális egészség
2022.04.22.
Vaginizmus - mik az okai és kezelése?
A vaginizmus inkább pszichológiai probléma és csak kisebb részben nőgyógyászati. A szexuális együttlét során a hüvely körüli izmok öntudatlan és akaratlan összehúzódása történik. Ha vaginizmusban szenved a legfontosabb, hogy felismerje, hogy ez nem az Ön hibája és semmi oka sincs szégyenkezni miatta. Ez egy olyan probléma, amelyet kezelni is lehet. A legfontosabb dolog az, hogy ismerje a testét.
628
0
Érdekességek és újdonságok
2019.08.05.
Őrizze meg az intim egészségét (ne csak) a nyár alatt!
A nő ölének nemcsak a nyári hónapok alatt kell számos rizikóval szembenéznie viszont a legmelegebb hónapokban kell igazán körültekintőnek lennie. A nyár ugyanis a napon, a pihenésen és a tengerparton töltött pillanatok mellett számos kockázatot is hordoz magában, amikkel jobb, ha tisztában van. Ellenkező esetben kellemetlen problémákkal nézhet szembe, melyek következményeitől csak a nyári hónapok után fog tudni megszabadulni.
1 165
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...