Vibrotojások - nagyszerű bevezetés az erotikus játékokba

Biztosan egyet fog velünk érteni abban, hogy a hosszú távú kapcsolatoknak hébe-hóba valamilyen izgalomra van szükségük, ami kizökkenti őket a megszokott rutinból. A klasszikus nem jelent rosszat, de mivel az ember játékos teremtmény, bizonyos idő elteltével unatkozni kezd. Ma az összes pajzánkodó hölgynek szeretnénk bemutatni egy remek szexuális segédeszközt, ami még a teljesen kezdőknek is meg fog felelni. Ha azt érzi, hogy a szexuális élete a partnerével stagnál, vagy jelenleg szingli, és nincs ki örömet szerezzen önnek, akkor a nagyon egyszerű (de rendkívül hatékony) vibrotojásokat ajánljuk. 

Teljesen diszkrét

B Swish Bnaughty Classic unleashed - lila
B Swish szilikon vibrotojás
A vibrotojás motorja elég erős, a méretének köszönhetően pedig garantálja a kényelmet és a széleskörű variabilitást. A szexshopokban számos változatuk megtalálható. Tehát többfajta méretből, alakból, színből és anyagból választhat. Emellett olyan modellekkel is találkozhatunk, amelyeknek csak egy rezgésszintjük van, de vannak olyan is, amelyek tíz- vagy húszféle vibrációval rendelkeznek. 

Ez a szexuális segédeszköz egy egyszerű távirányító segítségével vezérelhető, ami egy elegendő hosszúságú kábellel van az eszközhöz csatlakoztatva. Azonban egy különálló, vezeték nélküli távirányító is elérhető. Bár a terméket vibrotojásnak nevezik, nem csak tojás alakú lehet. Gömbölyű és téglalap alakú típusok is megtalálhatók a kínálatunkban.

A maximális élvezet eléréséért tagolt felületű és kiemelkedésekkel ellátott vibrotojásokat is beszerezhet. A szégyenlős hölgyek számára, akik meg szeretnék tartani maguknak ezt a kis titkot, a gyártók ügyes megoldást találtak ki. A tojást nyugodtan hordozhatja magával, és senki sem fog gyanakodni önre. A termék ugyanis rúzs vagy elem alakú is lehet. Így csak az ön számára lesz nyilvánvaló, hogy egy ilyen ügyes imitáció az élvezetek mágikus magaslataiba repítheti önt. A diszkrétséget illetően semmi kétség. Ezt az észrevétlen és ügyes szexuális segédeszközt az utazásaira is elcsomagolhatja, így azok teljesen új értelmet nyernek.
A hölgyek azért is szeretik a vibrotojásokat, mert sokkal praktikusabbak, mint egy vibrátor, de az erősségük hasonló.

Tökéletes stimuláció

A nők a szerelmi aktus során főleg a cirógatást és a megfelelő helyen történő izgatást részesítik előnyben. Míg a férfiaknak különösen a péniszük érzékeny, a nőknek sokkal több erogén zónájuk van. És itt éppen a vibrotojás tehet kitűnő szolgálatot. Nyugodtan izgathatja vele a teste bármely pontját, ahol a legkellemesebb az Ön számára. Akár egyedül fogja magát kényeztetni ezzel a szexuális segédeszközzel, akár a partnerét kéri meg rá, az eredmény magáért fog beszélni.

A kábellel összekötött tojást a hüvely belső stimulálására is használhatja (a kábel afféle biztosítékként szolgál, ami megakadályozza, hogy a tojás elvesszen a hüvelyben). Ezt a szexuális segédeszközt leggyakrabban a csikló izgatására használják az előjáték során, de a nők ódákat zengenek a mellek, a combok és az anális nyílás stimulálásáról is. Sok nő előszeretettel használja ezt a segédeszközt a maszturbáció során, amikor is a vibrátorral egyidejűleg alkalmazzák, hogy még inkább fokozzák az élvezeteket.

Manapság már olyan vibrotojásokat is lehet kapni, amelyeket közvetlenül a bugyikkal árusítanak. Biztosan el tudja képzelni, hogy a gyakorlatban ezek hogyan működnek. Bármilyen szexuális segédeszközt is használ, alkalmazásuk ne felejtse el alaposan megtisztítani őket, hogy megakadályozza a baktériumok felhalmozódását, amik kellemetlen nehézségeket is okozhatnak (mikózis és hasonlók).

Ha gondot okoz az orgazmus elérése, vagy fel szeretné élénkíteni a szexuális életét, esetleg kényeztetni szeretné magát, a vibrotojások biztosan nem fognak csalódást okozni. 
Szerző
Kata
2019.02.25.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...