Vibrotojások - nagyszerű bevezetés az erotikus játékokba

Biztosan egyet fog velünk érteni abban, hogy a hosszú távú kapcsolatoknak hébe-hóba valamilyen izgalomra van szükségük, ami kizökkenti őket a megszokott rutinból. A klasszikus nem jelent rosszat, de mivel az ember játékos teremtmény, bizonyos idő elteltével unatkozni kezd. Ma az összes pajzánkodó hölgynek szeretnénk bemutatni egy remek szexuális segédeszközt, ami még a teljesen kezdőknek is meg fog felelni. Ha azt érzi, hogy a szexuális élete a partnerével stagnál, vagy jelenleg szingli, és nincs ki örömet szerezzen önnek, akkor a nagyon egyszerű (de rendkívül hatékony) vibrotojásokat ajánljuk. 

Teljesen diszkrét

B Swish Bnaughty Classic unleashed - lila
B Swish szilikon vibrotojás
A vibrotojás motorja elég erős, a méretének köszönhetően pedig garantálja a kényelmet és a széleskörű variabilitást. A szexshopokban számos változatuk megtalálható. Tehát többfajta méretből, alakból, színből és anyagból választhat. Emellett olyan modellekkel is találkozhatunk, amelyeknek csak egy rezgésszintjük van, de vannak olyan is, amelyek tíz- vagy húszféle vibrációval rendelkeznek. 

Ez a szexuális segédeszköz egy egyszerű távirányító segítségével vezérelhető, ami egy elegendő hosszúságú kábellel van az eszközhöz csatlakoztatva. Azonban egy különálló, vezeték nélküli távirányító is elérhető. Bár a terméket vibrotojásnak nevezik, nem csak tojás alakú lehet. Gömbölyű és téglalap alakú típusok is megtalálhatók a kínálatunkban.

A maximális élvezet eléréséért tagolt felületű és kiemelkedésekkel ellátott vibrotojásokat is beszerezhet. A szégyenlős hölgyek számára, akik meg szeretnék tartani maguknak ezt a kis titkot, a gyártók ügyes megoldást találtak ki. A tojást nyugodtan hordozhatja magával, és senki sem fog gyanakodni önre. A termék ugyanis rúzs vagy elem alakú is lehet. Így csak az ön számára lesz nyilvánvaló, hogy egy ilyen ügyes imitáció az élvezetek mágikus magaslataiba repítheti önt. A diszkrétséget illetően semmi kétség. Ezt az észrevétlen és ügyes szexuális segédeszközt az utazásaira is elcsomagolhatja, így azok teljesen új értelmet nyernek.
A hölgyek azért is szeretik a vibrotojásokat, mert sokkal praktikusabbak, mint egy vibrátor, de az erősségük hasonló.

Tökéletes stimuláció

A nők a szerelmi aktus során főleg a cirógatást és a megfelelő helyen történő izgatást részesítik előnyben. Míg a férfiaknak különösen a péniszük érzékeny, a nőknek sokkal több erogén zónájuk van. És itt éppen a vibrotojás tehet kitűnő szolgálatot. Nyugodtan izgathatja vele a teste bármely pontját, ahol a legkellemesebb az Ön számára. Akár egyedül fogja magát kényeztetni ezzel a szexuális segédeszközzel, akár a partnerét kéri meg rá, az eredmény magáért fog beszélni.

A kábellel összekötött tojást a hüvely belső stimulálására is használhatja (a kábel afféle biztosítékként szolgál, ami megakadályozza, hogy a tojás elvesszen a hüvelyben). Ezt a szexuális segédeszközt leggyakrabban a csikló izgatására használják az előjáték során, de a nők ódákat zengenek a mellek, a combok és az anális nyílás stimulálásáról is. Sok nő előszeretettel használja ezt a segédeszközt a maszturbáció során, amikor is a vibrátorral egyidejűleg alkalmazzák, hogy még inkább fokozzák az élvezeteket.

Manapság már olyan vibrotojásokat is lehet kapni, amelyeket közvetlenül a bugyikkal árusítanak. Biztosan el tudja képzelni, hogy a gyakorlatban ezek hogyan működnek. Bármilyen szexuális segédeszközt is használ, alkalmazásuk ne felejtse el alaposan megtisztítani őket, hogy megakadályozza a baktériumok felhalmozódását, amik kellemetlen nehézségeket is okozhatnak (mikózis és hasonlók).

Ha gondot okoz az orgazmus elérése, vagy fel szeretné élénkíteni a szexuális életét, esetleg kényeztetni szeretné magát, a vibrotojások biztosan nem fognak csalódást okozni. 
Szerző
Kata
2019.02.25.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Érdekességek és újdonságok
2019.07.02.
Mi történik velünk csókolózás közben?
2003 óta ünnepeljük az egyik legszebb ünnepet a szerelem és az intimitás területén. A csók világnapja már ezen a héten szombaton, azaz július 6-án lesz. Ha ön is részt akar venni ennek az ünnepnek a megünneplésében, az nem fog sok erőfeszítést igényelni… Csak csókoljon meg valakit, akivel kölcsönös fizikai vonzalmat éreznek és akibe szerelmes. Azonban tudja, hogy pontosan mi történik a testünkben, amikor csókolózunk?
2 633
0
Jobb szex
2019.08.28.
Vezeték nélküli vibrotojás - egy segédeszköz, amivel rengeteg szórakozásban és izgatásban lehet része!
Az izgatás, ami váratlanul jön... Rezgések, amelyeket nem ön, hanem a partnere irányít. A vezeték nélküli távirányítónak köszönhetően a legváratlanabb pillantokban is meglepheti önt az erőteljes lüktetésekkel, amikor a legkevésbé számít rá. Vagy sokkal inkább vonzza az orgazmus elérése egy romantikus vacsorán, amikor is a közelében lévő emberek közül senki sem tudja, hogy mire szolgál a távirányító a párja kezében?
1 617
0
Érdekességek és újdonságok
2023.08.09.
Milyen szexjátékokat vigyek magammal utazásra?
Az előző cikkünkből már kiderült, hogyan lehet átjuttatni kedvenc szexkellékeinket egy reptéri ellenőrzésen - és mit tegyünk, ha "lebukunk". Azonban még mindig kétségei vannak, érdemes-e egyáltalán vállalnia a rizikót utazáskor? Ebben a cikkünkben összefoglaltuk, milyen szexjátékokat vihet magával nyaralására, gyakorlatilag problémamentesen - és mikre kell figyelnünk a kiválasztásukkor!
227
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...