Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Virgács vagy csoki? Miklós-napi huncutságok felnőtteknek

Gyerekkorunkból mind ismerjük a nagyszakállú Mikulás, Szent Miklós püspök legendáját, aki december 6-ára virradóra egy piros csomagot hagyott a kis csizmánkban. Ilyenkor többnyire annyi édességet kaptunk, ami egy hétig is elég volt…de mindez miért csak a gyerekeknek járna? Ha szeretné kicsit megfűszerezni az ünnepet partnerével, vagy éppen a céges ajándékozásra keres néhány nem hétköznapi ötletet, cikkünkben biztosan megtalálja számítását! ;)

Santa´s Socks

A titkos jótevő: ki volt Szent Miklós valójában?

Miklós püspök a Krisztus előtti 4. században született Kis-Ázsiában, egy jómódú családba. Mindig is vonzódott azonban az egyszerűbb, aszketikus élethez, így miután szülei meghaltak, kereste a lehetőségeket, hogyan segíthet másokon vagyonával. Az egyik leghíresebb jótette a most következő: amikor megtudta, hogy egy szegény ember három szűz lányát prostituáltnak volt kénytelen adni, hogy valahogy megéljenek, az éj leple alatt bedobott hozzájuk némi aranyat az ablakukon. Így az ő jócselekedete révén volt képes kiházasítani a lányát az apa. A “Mikulás-nap” hagyományainak alapja is ez a nemes tette. 

Egyszer pedig azt beszélik, még egy halottat is képes volt feltámasztani. Jócselekedetei révén még életében szentként tisztelték. December 6.-a azonban érdekes módon nem egy csodatételének állít emléket, hanem a halálának: a legendásan bőkezű püspök 343. december 6-án hunyt el.


A csoki nem csak a gyerekeknek jár…

Eddig azt hitte, a Mikulás-nap csak a lurkóknak izgalmas? Ha szeretné most megtörni a rutint, és visszacsempészni a játékosságot a Miklós-napba, van néhány ötletünk!

1. Egy kis nyalánkság…

…mert néha a felnőttek is elcsábulhatnak. Csokimikulás helyett a legjobb ajándék partnerének egy ehető Body Paint csokoládés testfesték lehet. Eresszék el a fantáziájukat és rajzoljanak egymásra, amit csak szeretnének! Ne feledje: minél bonyolultabb a minta, annál élvezetesebb lesz “eltüntetni”... :) Előjátéknak egy lassabb szexhez vagy az orális játékokhoz tökéletes lehet.

2. Édeset az édesnek

A cukorka idén kerüljön egy olyan helyre, ahol talán egyikük sem számítana rá: a síkosítóba! A JO Candy Shop Cotton Candy síkosító az orális és a vaginális szexet egyaránt megédesítheti. Kizárólag növényi eredetű, vegán összetevőkkel, valódi cukor nélkül - így használata közben a pluszkalóriák miatt sem kell aggódnia.

3. Egy nem mindennapi fehérnemű

Mit szólna egy tréfás ajándékötlethez? Ha megajándékozottjáról tudja, hogy jó a humora, egy cukorkából készült, ehető férfi alsónemű számára a tökéletes választás! A leginkább természetesen akkor, ha a párjának veszi - róla ugyanis könnyűszerrel el is tüntetheti majd…

4. Még egy kis csoki

Aki igazán édesszájú, annak nem kell teljesen lemondania a csokimikulásokról sem - de mit szólna egy új, szokatlan formához? Esetleg egy eredeti, vicces ötlethez a Mikulás-napi vagy karácsonyi céges ajándékozásnak?
Egy csokoládéból készült pénisszel, amilyen a Nyalóka Cum Pop étcsokoládé pálcikán, örömet szerezhet nemcsak saját magának vagy párjának, de mosolyt csalhat egy mindig merev kollégája arcára is. Vagy a cég többi tagjáéra az ajándékbontáskor. :) Emellett egy téli esküvő előtti leánybúcsúhoz is hasznos, vicces kellék.

5. Egy kis pajkosság - vérbeli háziasszonyoknak

Egy igazi meglepetés bármely, kreatív és sütni szerető hölgyrokonának, vagy éppen kedvesének. Ebből a pénisz alakú sütőformából egy igazán pikáns desszert készíthető - akár előjáték gyanánt is -, de ajándéknak sem utolsó, ha valakit megtréfálna. Akár a téli leánybúcsújához készülődő barátnőjének is ideális lehet!

Édességekből sosem elég - főleg, ha azok felhasználhatóak szexi körítésként is. Ám ez nem feltétlen jelenti, hogy csak csokiban érdemes gondolkodnia Szent Miklós neve napján. Láthatja, hogy a lehetőségek tárháza végtelen, amennyiben úgy döntött, megfűszerezné egy kicsit gyermekkora egyik kedvenc ünnepét. Van már ötlete, melyik ajándékot kinek adná? Akkor vásárlásra fel, még maradt egy teljes napja a meglepetések beszerzésére! :)

Szerző
Tünde
2022.12.06.
Vallom, hogy írni és élni csak szenvedéllyel lehet. Ezt a szemléletet próbálom átadni a cikkeimben is.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Jobb szex
2023.02.06.
7 tipp, hogyan javíthatja a szexuális életét (nem csak) 2023-ban
Ahhoz, hogy minőségi és kielégítő szexuális életet élhessünk annak teljes időtartama alatt, meg kell dolgoznunk érte, és ez néha sok munkát jelenthet. Ez nem mindig olyan könnyű, mint egy kapcsolat elején. Levettük a szemünkről a rózsaszín szemüveget, és reálisabban látjuk a világot, a kapcsolatot és a szexet. Olvassa el tippjeinket, hogyan fűszerezze meg a szexet (nem csak) 2023-ban.
638
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...