Virgács vagy csoki? Miklós-napi huncutságok felnőtteknek

Gyerekkorunkból mind ismerjük a nagyszakállú Mikulás, Szent Miklós püspök legendáját, aki december 6-ára virradóra egy piros csomagot hagyott a kis csizmánkban. Ilyenkor többnyire annyi édességet kaptunk, ami egy hétig is elég volt…de mindez miért csak a gyerekeknek járna? Ha szeretné kicsit megfűszerezni az ünnepet partnerével, vagy éppen a céges ajándékozásra keres néhány nem hétköznapi ötletet, cikkünkben biztosan megtalálja számítását! ;)

Santa´s Socks

A titkos jótevő: ki volt Szent Miklós valójában?

Miklós püspök a Krisztus előtti 4. században született Kis-Ázsiában, egy jómódú családba. Mindig is vonzódott azonban az egyszerűbb, aszketikus élethez, így miután szülei meghaltak, kereste a lehetőségeket, hogyan segíthet másokon vagyonával. Az egyik leghíresebb jótette a most következő: amikor megtudta, hogy egy szegény ember három szűz lányát prostituáltnak volt kénytelen adni, hogy valahogy megéljenek, az éj leple alatt bedobott hozzájuk némi aranyat az ablakukon. Így az ő jócselekedete révén volt képes kiházasítani a lányát az apa. A “Mikulás-nap” hagyományainak alapja is ez a nemes tette. 

Egyszer pedig azt beszélik, még egy halottat is képes volt feltámasztani. Jócselekedetei révén még életében szentként tisztelték. December 6.-a azonban érdekes módon nem egy csodatételének állít emléket, hanem a halálának: a legendásan bőkezű püspök 343. december 6-án hunyt el.


A csoki nem csak a gyerekeknek jár…

Eddig azt hitte, a Mikulás-nap csak a lurkóknak izgalmas? Ha szeretné most megtörni a rutint, és visszacsempészni a játékosságot a Miklós-napba, van néhány ötletünk!

1. Egy kis nyalánkság…

…mert néha a felnőttek is elcsábulhatnak. Csokimikulás helyett a legjobb ajándék partnerének egy ehető Body Paint csokoládés testfesték lehet. Eresszék el a fantáziájukat és rajzoljanak egymásra, amit csak szeretnének! Ne feledje: minél bonyolultabb a minta, annál élvezetesebb lesz “eltüntetni”... :) Előjátéknak egy lassabb szexhez vagy az orális játékokhoz tökéletes lehet.

2. Édeset az édesnek

A cukorka idén kerüljön egy olyan helyre, ahol talán egyikük sem számítana rá: a síkosítóba! A JO Candy Shop Cotton Candy síkosító az orális és a vaginális szexet egyaránt megédesítheti. Kizárólag növényi eredetű, vegán összetevőkkel, valódi cukor nélkül - így használata közben a pluszkalóriák miatt sem kell aggódnia.

3. Egy nem mindennapi fehérnemű

Mit szólna egy tréfás ajándékötlethez? Ha megajándékozottjáról tudja, hogy jó a humora, egy cukorkából készült, ehető férfi alsónemű számára a tökéletes választás! A leginkább természetesen akkor, ha a párjának veszi - róla ugyanis könnyűszerrel el is tüntetheti majd…

4. Még egy kis csoki

Aki igazán édesszájú, annak nem kell teljesen lemondania a csokimikulásokról sem - de mit szólna egy új, szokatlan formához? Esetleg egy eredeti, vicces ötlethez a Mikulás-napi vagy karácsonyi céges ajándékozásnak?
Egy csokoládéból készült pénisszel, amilyen a Nyalóka Cum Pop étcsokoládé pálcikán, örömet szerezhet nemcsak saját magának vagy párjának, de mosolyt csalhat egy mindig merev kollégája arcára is. Vagy a cég többi tagjáéra az ajándékbontáskor. :) Emellett egy téli esküvő előtti leánybúcsúhoz is hasznos, vicces kellék.

5. Egy kis pajkosság - vérbeli háziasszonyoknak

Egy igazi meglepetés bármely, kreatív és sütni szerető hölgyrokonának, vagy éppen kedvesének. Ebből a pénisz alakú sütőformából egy igazán pikáns desszert készíthető - akár előjáték gyanánt is -, de ajándéknak sem utolsó, ha valakit megtréfálna. Akár a téli leánybúcsújához készülődő barátnőjének is ideális lehet!

Édességekből sosem elég - főleg, ha azok felhasználhatóak szexi körítésként is. Ám ez nem feltétlen jelenti, hogy csak csokiban érdemes gondolkodnia Szent Miklós neve napján. Láthatja, hogy a lehetőségek tárháza végtelen, amennyiben úgy döntött, megfűszerezné egy kicsit gyermekkora egyik kedvenc ünnepét. Van már ötlete, melyik ajándékot kinek adná? Akkor vásárlásra fel, még maradt egy teljes napja a meglepetések beszerzésére! :)

Szerző
Tünde
2022.12.06.
Vallom, hogy írni és élni csak szenvedéllyel lehet. Ezt a szemléletet próbálom átadni a cikkeimben is.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Szexpózok és praktikák
2022.07.01.
Dirty talk, avagy hogyan használjunk mocskos szavakat szex közben
Gondolkodott már azon, hogy a párok mit szeretnek abban, hogy mocskos dolgokat mondanak egymásnak az ágyban? Nem érti, hogy az ilyen dolgok hogyan tudnak felizgatni valakit? Azért lesz, mert még nem próbálta ki. Azt tanácsoljuk, hogy változtasson ezen. A piszkos/mocskos beszéd az ágyban függőséget okoz, mert ez többről szól, mint mocskos mondatokról. Próbálja ki útmutatónkkal, hogy elkerülje a leggyakoribb hibákat.
760
0
Mi az a...
2019.09.10.
Mi az a wand vagy más néven masszázsfej, és hogyan élvezhetjük vele a lehető legnagyobb gyönyört?
A wand vagy a masszázsfej szó szerint egy varázslatos eszköz - elvégre már maga az elnevezés is az angol „magic wand” kifejezésből származik, ami azt jelenti, hogy ez varázspálcáról van szó, ami percek alatt gondoskodik az orgazmusáról. Tehát vessünk közösen egy pillantást arra, hogyan is működik ez a varázslatos erotikus játék, milyen funkciói vannak, és mi mindenre lehet használni.
2 539
0
Mi az a...
2022.09.20.
És Önt mi izgatja fel? A szexuális alapfogalmak kislexikona
Manapság, a sokszínűség korában egyre több mindent tudunk meg magunkról - és egymásról is. Ahogy fokozatosan lejjebb ásunk az önismeretünkben, úgy fedezhetünk fel érdekesebbnél érdekesebb dolgokat a preferenciáinkban és a személyiségünkben is. Tudta például, hogy még a hetero- és a homoszexualitás között is van átmenet - ami nem (csak) a biszexualitás? Na és a sapioszexuális jelentését ismeri? Jöjjön velünk, és fedezze fel mélyebben a szexualitás izgalmas világát! Alább tisztázzuk a téma legizgalmasabb fogalmait, és jelentésüket.
623
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...
A weboldalon sütiket használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk Önnek a vásárlása során.