Virgács vagy csoki? Miklós-napi huncutságok felnőtteknek

Gyerekkorunkból mind ismerjük a nagyszakállú Mikulás, Szent Miklós püspök legendáját, aki december 6-ára virradóra egy piros csomagot hagyott a kis csizmánkban. Ilyenkor többnyire annyi édességet kaptunk, ami egy hétig is elég volt…de mindez miért csak a gyerekeknek járna? Ha szeretné kicsit megfűszerezni az ünnepet partnerével, vagy éppen a céges ajándékozásra keres néhány nem hétköznapi ötletet, cikkünkben biztosan megtalálja számítását! ;)

Santa´s Socks

A titkos jótevő: ki volt Szent Miklós valójában?

Miklós püspök a Krisztus előtti 4. században született Kis-Ázsiában, egy jómódú családba. Mindig is vonzódott azonban az egyszerűbb, aszketikus élethez, így miután szülei meghaltak, kereste a lehetőségeket, hogyan segíthet másokon vagyonával. Az egyik leghíresebb jótette a most következő: amikor megtudta, hogy egy szegény ember három szűz lányát prostituáltnak volt kénytelen adni, hogy valahogy megéljenek, az éj leple alatt bedobott hozzájuk némi aranyat az ablakukon. Így az ő jócselekedete révén volt képes kiházasítani a lányát az apa. A “Mikulás-nap” hagyományainak alapja is ez a nemes tette. 

Egyszer pedig azt beszélik, még egy halottat is képes volt feltámasztani. Jócselekedetei révén még életében szentként tisztelték. December 6.-a azonban érdekes módon nem egy csodatételének állít emléket, hanem a halálának: a legendásan bőkezű püspök 343. december 6-án hunyt el.


A csoki nem csak a gyerekeknek jár…

Eddig azt hitte, a Mikulás-nap csak a lurkóknak izgalmas? Ha szeretné most megtörni a rutint, és visszacsempészni a játékosságot a Miklós-napba, van néhány ötletünk!

1. Egy kis nyalánkság…

…mert néha a felnőttek is elcsábulhatnak. Csokimikulás helyett a legjobb ajándék partnerének egy ehető Body Paint csokoládés testfesték lehet. Eresszék el a fantáziájukat és rajzoljanak egymásra, amit csak szeretnének! Ne feledje: minél bonyolultabb a minta, annál élvezetesebb lesz “eltüntetni”... :) Előjátéknak egy lassabb szexhez vagy az orális játékokhoz tökéletes lehet.

2. Édeset az édesnek

A cukorka idén kerüljön egy olyan helyre, ahol talán egyikük sem számítana rá: a síkosítóba! A JO Candy Shop Cotton Candy síkosító az orális és a vaginális szexet egyaránt megédesítheti. Kizárólag növényi eredetű, vegán összetevőkkel, valódi cukor nélkül - így használata közben a pluszkalóriák miatt sem kell aggódnia.

3. Egy nem mindennapi fehérnemű

Mit szólna egy tréfás ajándékötlethez? Ha megajándékozottjáról tudja, hogy jó a humora, egy cukorkából készült, ehető férfi alsónemű számára a tökéletes választás! A leginkább természetesen akkor, ha a párjának veszi - róla ugyanis könnyűszerrel el is tüntetheti majd…

4. Még egy kis csoki

Aki igazán édesszájú, annak nem kell teljesen lemondania a csokimikulásokról sem - de mit szólna egy új, szokatlan formához? Esetleg egy eredeti, vicces ötlethez a Mikulás-napi vagy karácsonyi céges ajándékozásnak?
Egy csokoládéból készült pénisszel, amilyen a Nyalóka Cum Pop étcsokoládé pálcikán, örömet szerezhet nemcsak saját magának vagy párjának, de mosolyt csalhat egy mindig merev kollégája arcára is. Vagy a cég többi tagjáéra az ajándékbontáskor. :) Emellett egy téli esküvő előtti leánybúcsúhoz is hasznos, vicces kellék.

5. Egy kis pajkosság - vérbeli háziasszonyoknak

Egy igazi meglepetés bármely, kreatív és sütni szerető hölgyrokonának, vagy éppen kedvesének. Ebből a pénisz alakú sütőformából egy igazán pikáns desszert készíthető - akár előjáték gyanánt is -, de ajándéknak sem utolsó, ha valakit megtréfálna. Akár a téli leánybúcsújához készülődő barátnőjének is ideális lehet!

Édességekből sosem elég - főleg, ha azok felhasználhatóak szexi körítésként is. Ám ez nem feltétlen jelenti, hogy csak csokiban érdemes gondolkodnia Szent Miklós neve napján. Láthatja, hogy a lehetőségek tárháza végtelen, amennyiben úgy döntött, megfűszerezné egy kicsit gyermekkora egyik kedvenc ünnepét. Van már ötlete, melyik ajándékot kinek adná? Akkor vásárlásra fel, még maradt egy teljes napja a meglepetések beszerzésére! :)

Szerző
Tünde
2022.12.06.
Vallom, hogy írni és élni csak szenvedéllyel lehet. Ezt a szemléletet próbálom átadni a cikkeimben is.
Nincs hozzászólás. Szóljon hozzá Ön elsőként!

További blog

Mi az a...
2023.01.02.
Hárman párban - vagy még többen: minden, amit tudni akart a poliamóriáról, de nem merte megkérdezni
Lehet egynél több embert igaz szerelemmel szeretni? Erről a kérdésről a vélemények erősen megoszlanak, mondván: a szerelem egy kétemberes dolog, és aki mást mond, az nem őszinte. Ám a poliamorok szerint ez nemhogy lehetséges, hanem egy tökéletesen működőképes dolog. Ők azok, akik több emberrel vannak kapcsolatban, de úgy, hogy mindenki tud a másikról - mégsincs köztük sosem vita. Hogy lehet ez? És egyáltalán: miben áll a poliamória, mint fogalom? Megkérdeztünk néhány érintettet, íme a válaszaik!
575
0
Érdekességek és újdonságok
2023.08.09.
Milyen szexjátékokat vigyek magammal utazásra?
Az előző cikkünkből már kiderült, hogyan lehet átjuttatni kedvenc szexkellékeinket egy reptéri ellenőrzésen - és mit tegyünk, ha "lebukunk". Azonban még mindig kétségei vannak, érdemes-e egyáltalán vállalnia a rizikót utazáskor? Ebben a cikkünkben összefoglaltuk, milyen szexjátékokat vihet magával nyaralására, gyakorlatilag problémamentesen - és mikre kell figyelnünk a kiválasztásukkor!
260
0

Jól jöhetne Önnek

Beolvasás ...