Bármely LELO játék vásárlásánál 7 000 Ft értékű síkosítót kap, teljesen ingyen!

Lelo Sona 2 Cruise csiklóizgató cseresznye

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Sona 2 Cruise csiklóizgató cseresznye

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Ár:
52 995
Ft
PLUSZOK:
  • A Cruise technológia növeli a teljesítményt a csúcsponton
  • 12 lüktető mód, 12 intenzitási szinten
  • Extra puha szilikon
  • 2,3 cm széles szívónyílás
  • Golden A'Design Award díjazás
  • Újratölthető erős motor
A termékhez még nem érkezett értékelés
100+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Éljen át egy teljesen másfajta orgazmust, mint korábban! A LELO márka ezt a luxusjátékot SenSonic technológiával hozta létre, hogy a csikló nagyobb részét stimulálja, mint más stimulátorok.

A Cruise Control fejlesztésnek köszönhetően a pulzálás megszakítás nélkül történik a használat során, így még akkor is, ha erősen a testhez nyomják, a csúcspont pillanatában automatikusan extra erő szabadul fel. 
Hogyan működik ez? A LELO által speciálisan kifejlesztett Cruise Control funkció a normál használat során a teljesítmény 20%-át tartalékolja, így amikor a SONA™ 2 Cruise erősen a testhez nyomódik, és a motor teljesítménye csökkenni kezd, ez az extra 20% felszabadul, így nem csökken az intenzitás. 

A Sona 2 Cruise egy egyedülálló csiklóizgató hanghullámokkal, és az "egyeshez" képest lágyabb, mélyebb és nagyobb szívónyílással rendelkezik, amely lehetővé teszi a hanghullámok nagyobb területen való eloszlását. A nyílás 2,3 cm széles, így nemcsak a csiklót, hanem a környezetét is stimulálja. Néhány érzékeny csiklóval rendelkező nő számára az elődje túl erős volt, mivel kevesebb rezgési móddal rendelkezett, ezért a LELO úgy döntött, hogy megalkotja a Sona Cruise 2-t, ahol a teljesítményt 12 módra osztotta szét, így minden nő kiválaszthatja a sajátját. 

Ez a luxus termék szilikonból készült, amely nemcsak gyengéd a bőrhöz, hanem úgy tervezték, hogy elnyelje a hanghullámokat, és továbbítsa őket vissza a csiklóhoz a mélyebb érzés érdekében.

A Sona 2 Cruise vízálló is, így a kádba vagy a zuhany alá is beviheti. 

HASZNÁLATA:
Formájának és méretének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, és könnyen használható. A bekapcsoláshoz nyomja meg egyszerre a + és - gombot, amíg a kis LED-lámpa fel nem gyullad. Nyomja meg a + és - gombot az intenzitásának csökkentéséhez vagy növeléséhez, és a középső gombbal válthat az üzemmódok között. USB-kábellel 2 órán keresztül feltölthető. Egy teljes feltöltés után akár 1 órán át is élvezheti.

CSOMAG TARTALMA:
Lelo Sona 2 Cruise, szatén tároló tasak, USB töltőkábel, garanciajegy, részletes használati utasítás

Síkosító és karbantartás

Kizárólag vízbázisú síkosítót használjon. A szilikonos síkosító a szilikon anyaggal érintkezve megbontja és károsítja a szexuális segédeszközök felületét.
Javasoljuk, hogy a szexuális segédeszközöket használat előtt és után egy kifejezetten szexuális segédeszközökre tervezett tisztítószerrel fertőtlenítse.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7613
Hosszúság: 10,0 cm
Használható hosszúság: 10,0 cm
Átmérő: 5,6 cm
Tömeg: 116 g
Anyag: Szilikon
Felület: Bársonyosan puha
Vibrálás: 12 mód
Zaj: < 50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Érintős
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2.5 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...