Lelo Sona Cruise - fekete - reklámfotózáshoz használt

INGYENES
SZÁLLÍTÁS

Lelo Sona Cruise - fekete - reklámfotózáshoz használt

INGYENES
SZÁLLÍTÁS
Szokványos ár: 52 000 Ft
Ár:
39 890
Ft
Megspórol: 12 110 Ft (23%)
PLUSZOK:
  • A SONA Classic továbbfejlesztett változata
  • Különleges szexuális segédeszköz
  • Erős teljesítmény
  • 100%-ban vízhatlan
  • Szilikon anyag
  • Tölthető - Elemek használata nélkül
  • Luxus termék
  • Bővített tartalmú csomag
A termékhez még nem érkezett értékelés
5+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
A SONA CRUISE az egyedülálló csikló- és hüvelystimuláló - a LELO márkától származó klasszikus SONA - továbbfejlesztett változata. A nagyszerű és intenzív orgazmus elérése érdekében olyan hanghullámokat és impulzusokat használ, amelyek intelligens funkcióval vannak kiegészítve. És hogy ez mit is jelent? Amikor a SONA CRUISE használat közben azt érzékeli, hogy teljesen a csiklóhoz simult, és ezzel lezárta az izgató nyílást, akkor észleli, hogy ez most éppen nagyon jó, és legfeljebb 2 másodperc múlva jelentősen és érezhetően növeli teljesítményét. Az izgatás rohamos növekedése nem áll meg, csak ha ön megállítja. 

 A SONA CRUISE a hanghullámok által okozott rezgések elvén működik. Ez ugyanaz az érzés, mint amikor egy nagy hangszóró mellett áll, és érzi a testén áthaladó rezgéseket.
 
A SONA CRUISE finom, bársonyos tapintású szilikonból készült, aminek köszönhetően teljesen biztonságos és ártalmatlan a test számára. 8 vibrációs mód közül választhat, amelyek intenzitását külön tudja szabályozni. A SONA CRUISE a tölthető motornak köszönhetően bármikor készen áll arra, hogy erőteljes teljesítményt nyújtson. Ráadásul ez egy egyszeri befektetés, mert már soha többé nem fog kelleni elemeket vásárolnia. A teljes feltöltés után még a legmagasabb fokozaton is akár 1 órán át használhatja!
 
A 100%-os vízhatlanságának köszönhetően nyugodtan együtt is fürödhetnek.
 
A csomag egy nem áttetsző tároló tasakot is tartalmaz, aminek köszönhetően ezt a varázslatos szexuális segédeszközt diszkréten magával viheti akár a kirándulásra is. 

HASZNÁLAT ELŐTT:

A SONA CRUISE-t először alaposan mossa meg meleg szappanos vízzel. Az érzékenyebb hölgyek számára fertőtlenítő tisztítószer használatát is javasoljuk. Ezután töltse fel a SONA CRUISE-t. A töltés 2 órát vesz igénybe, ezután a készülék készen áll a használatra.

VEZÉRLÉS:

A készüléket a + gomb megnyomásával kapcsolja be, az egyes vibrációs módok közül a közepén elhelyezett különálló gomb segítségével válogathat, az intenzitást pedig a + /- gombok segítségével szabályozhatja.
A SONA CRUISE kikapcsolásához tartsa lenyomva a - gombot.

Figyelem:
A terméket csak reklámfotózáshoz használtuk, a termék új. Ajándéknak azonban nem ajánljuk.


SÍKOSÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

Csak vízbázisú síkosítót használjon. A szilikon síkosító a szilikon anyaggal érintkezve károsítja a szilikon anyagú szexuális segédeszközök felületét. Javasoljuk, hogy használat előtt és után a tisztításához szexuális segédeszközökre tervezett fertőtlenítőt használjon.
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX7214
Hosszúság: 11,5 cm
Használható hosszúság: 11,5 cm
Átmérő: 5,6 cm
Tömeg: 116 g
Anyag: Szilikon
Felület: Selyem
Rugalmasság: Hajlított
Vibrálás: 8 féle vibráció
Zaj: max. 50 db
Vízállóság: Vízhatlan
Vezérlés: Gombos
Elemek: Tölthető
Töltési idő: 2 óra
Gyártó:

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...