Lakkozott miniruha mell alatti kivágással

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK

Lakkozott miniruha mell alatti kivágással

DISZKRÉTEN
KÜLDJÜK
Ár:
8 995
Ft
A termékhez még nem érkezett értékelés
10+ vevő vásárolt
A termék jelenleg nem elérhető
Termékleírás
Ez a nem hagyományos kialakítású, fényes, rugalmas anyagból készült miniruha precízen követi a teste idomait, és kihangsúlyozza nőiességét. Tehát a ruha kiemeli az alakját, és a vállakon, valamint a dekoltázs alsó részén levő kivágásnak köszönhetően minden férfi fantáziáját érzékien fogja izgatni.  

A szabás minden testalkatra nézve hízelgő, ugyanis a miniruha igazodik a test vonalaihoz. Darázsderekat varázsol és kihangsúlyozza a csípőt, aminek köszönhetően ön nőiesnek és csábítónak fogja magát érezni. A szoknya alja eltakarja a feneket, és lehetővé teszi, hogy megmutassa a lábait, amelyek optikailag hosszabbnak tűnnek majd.

Bár a dekoltázs alatti kivágás első pillantásra extravagánsnak tűnhet, miután magára öltötte a ruhát, az ízléses és decens benyomást kelt. Ebben a ruhában még a kis mellek is dúsabbnak tűnnek, miközben felmentést kap a melltartó kötelező viselése alól. 

A mellkasi rész olyan módon van megvarrva, ami nem engedi, hogy a ruha önkényesen elmozduljon. A mellek felső területe fedett, és az anyag még hirtelen mozdulatok során is stabil. De ha mégis aggódik amiatt, hogy a ruha ezen a területen felugrik, akkor próbálja ki a mellbimbómatricát. Biztonságérzetet nyújt, és egyúttal ennek köszönhetően különlegesnek fogja magát érezni.

Mivel a miniruha önmagában is egy ékszer, így nincs szükség más kiegészítőkre. Csak ön és az alakja lesznek a főszerepben.

Anyag: 90% poliészter, 10% elasztán
Recenziók (0)
Paraméterek
Elérhetőség: Elfogyott
Cikkszám: SX6534

Hasonló termékek

Utoljára megjelenített termékek

Beolvasás ...